elik Posted September 16, 2017 Author Posted September 16, 2017 14 godzin temu, Usiata napisał: Wesoły Canisek znajdzie domek. Na pewno! Huzio tak długo czekał i znalazł, to i Caniska dobry człowiek niedługo wypatrzy, zobaczycie :) Tak, tak na pewno tak będzie :) Wszystko na to wskazuje, że moja mała tymczaska Kikunia, pojedzie do wspaniałego domku (jutro ma wizytę zapoznawczą) choć powiedziałam o wszystkich jej ujemnych stronach, więc i Canisek wkrótce znajdzie swojego amatora :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 1 godzinę temu, elik napisał: Wszystko na to wskazuje, że moja mała tymczaska Kikunia, pojedzie do wspaniałego domku (jutro ma wizytę zapoznawczą) choć powiedziałam o wszystkich jej ujemnych stronach, więc i Canisek wkrótce znajdzie swojego amatora :) Elu, tak właśnie będzie!!! Na każdego psiaczka przyjdzie pora, Canisek też się doczeka wspaniałego domku!! Quote
elik Posted September 16, 2017 Author Posted September 16, 2017 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, tak właśnie będzie!!! Na każdego psiaczka przyjdzie pora, Canisek też się doczeka wspaniałego domku!! Ale dom starający się o Caniska musimy prześwietlić jak żaden dotychczas. Musi to być na prawdę wyjątkowy dom. Quote
bakusiowa Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Ja życzę Caniskowi domku najlepszego na świecie. Quote
Usiata Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Tak, tak, dla Caniska domek najlepsiejszy, najlepsiejszy jedynie:) Quote
elik Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 13 godzin temu, elik napisał: Tak, tak na pewno tak będzie :) Wszystko na to wskazuje, że moja mała tymczaska Kikunia, pojedzie do wspaniałego domku (jutro ma wizytę zapoznawczą) choć powiedziałam o wszystkich jej ujemnych stronach. . . Niestety, tak jak się obawiałam, to było zbyt piękne. Rano wysłałam SMS-a, że jeśli dzisiejsze spotkanie będzie pozytywne, to chciałabym pojechać z nimi do ich domu w ramach wizyty przed-adopcyjnej, co mogłoby przyspieszyć adopcję Kikuni o ile się na adopcję zdecydują. W odpowiedzi zadzwoniła pani przepraszając, że musi odwołać dzisiejsze spotkanie, ponieważ wczoraj po naszej rozmowie odwiedził ich z pieskiem mieszkający w pobliży wujek. Ich piesek, jak nigdy dotąd, zareagował agresywnie w stosunku do tego pieska. Pani przypuszcza, że może to być spowodowane tęsknotą za niedawno zmarłą ich sunię, z którą ich psiak był bardzo zżyty. Powiedziałam, że może w stosunku do suczki nie będzie agresywny i zapytałam, czy mogliby to sprawdzić z sunią jakiegoś sąsiada. Pani powiedziała, że właśnie już to zrobili i że w stosunku do suczki ich pies też był agresywny. Prosiła o odłożenie spotkania, żeby dać ich pieskowi czas na uspokojenie się, na pogodzenie z odejściem tamtej suczki. Powiedziała, że po tygodniu zadzwoni i umówimy się na spotkanie. Wątpię. Pewnie przeanalizowali wszystkie niedogodności o których wspominałam, że mogą wystąpić i po prostu zrezygnowali z adopcji Kikuni. Szukam dalej domku dla Kikuni. Quote
Usiata Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Elu kochana, nie martw się. Kikunia znajdzie domek na pewno. Taki domek, który będzie do niej przekonany na 100%. Może i dobrze, że stało się, jak się stało bo Kikunia nie jest łatwym pieskiem i powinna trafić do takich Państwa, którzy będą wytrwali, cierpliwi i nie poddadzą się przy pierwszym problemie, jaki się pojawi. Trzymamy kciuki dalej, za DOBRY domek :) 1 Quote
elik Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 30 minut temu, Usiata napisał: Elu kochana, nie martw się. Kikunia znajdzie domek na pewno. Taki domek, który będzie do niej przekonany na 100%. Może i dobrze, że stało się, jak się stało bo Kikunia nie jest łatwym pieskiem i powinna trafić do takich Państwa, którzy będą wytrwali, cierpliwi i nie poddadzą się przy pierwszym problemie, jaki się pojawi. Trzymamy kciuki dalej, za DOBRY domek :) Dziękuję kochana Małgosiu :) Też tak myślę, ale maleńki smuteczek pod powiekami się skrył, bo taki właśnie domek, ale z bardziej zdecydowanymi ludziami, byłby dla Kikuni odpowiedni. Quote
Usiata Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Domek znajdzie się i dla Kikuni, a teraz to może byśmy coś o Canisku poczytały? Upały poszły precz, za to jesień zbyt szybko nadeszła - jak się chłopaczek miewa? Quote
elik Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 1 godzinę temu, Usiata napisał: Domek znajdzie się i dla Kikuni, a teraz to może byśmy coś o Canisku poczytały? Upały poszły precz, za to jesień zbyt szybko nadeszła - jak się chłopaczek miewa? Zdecydowanie TAK :) Mureczko, czy możesz nam powiedzieć co u Caniska słychać ? Jak się chłopaczek miewa, czy są jakieś zmiany w jego zachowaniu lub psychice ? Quote
Murka Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Jakiś specjalnych zmian nie ma, poza tym, że coś tam zaczyna się bawić z psami. Poza tym nie lubi moknąć. Na ogrodzie nie chowa się do bud ani do garaży, ale kładzie się na schodach przy domu (nad nimi jest daszek). Jak na domowego psa przystało pilnuje drzwi (a może ma nadzieję, że ktoś go wpuści...). Oj, przydałby się domek dla niego:( Quote
elik Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 9 godzin temu, Murka napisał: Jakiś specjalnych zmian nie ma, poza tym, że coś tam zaczyna się bawić z psami. Poza tym nie lubi moknąć. Na ogrodzie nie chowa się do bud ani do garaży, ale kładzie się na schodach przy domu (nad nimi jest daszek). Jak na domowego psa przystało pilnuje drzwi (a może ma nadzieję, że ktoś go wpuści...). Oj, przydałby się domek dla niego:( Dzięki za info :) Zaczyna się bawić z psami to znaczy, że dotychczas nie bawił się ? Oj tak, dom bardzo by się Caniskowi przydał, tylko jak na razie nie było o niego zapytania :( Jednak wierzymy, że nadejdzie taki dzień, że i Canisek kogoś zauroczy. Quote
agat21 Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Bidulek, kładzie się przy drzwiach. Pewnie, że przydałyby się własne drzwi do pilnowania.. Quote
elik Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 1 godzinę temu, agat21 napisał: Bidulek, kładzie się przy drzwiach. Pewnie, że przydałyby się własne drzwi do pilnowania.. Jeśli w ogóle o czymś marzy, to chyba o własnych drzwiach do pilnowania właśnie :) 1 Quote
elik Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Wczoraj - 18.09.- na koncie Caniska pojawiła się wpłata 10,00 zł - zozola77 deklar. X Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Alaskan malamutte Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Canisku, nieustannie ci kibicuję i mocno zaciskam kciuki za domek. Nie cię wypatrzy dobry człowiek i zabierze do siebie 1 Quote
Murka Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 21 godzin temu, elik napisał: Jeśli w ogóle o czymś marzy, to chyba o własnych drzwiach do pilnowania właśnie :) Też tak myślę... zawsze mi żal, że musi wracać do boksu. Jest posłuszny, wchodzi sam na zawołanie, ale chętnie tego nie robi:( Quote
milagros19853201 Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 poprosze pw z danymi do wplaty mam z swojego bazareczku pieniazki dla psiaczka : 1 Quote
elik Posted September 21, 2017 Author Posted September 21, 2017 4 godziny temu, milagros19853201 napisał: poprosze pw z danymi do wplaty mam z swojego bazareczku pieniazki dla psiaczka : Milagrosiu bardzo serdecznie dziękuję Zaraz podam nr konta naszego Caniska :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Serdecznie zapraszamy na bazarek, którego benificjentem jest między innymi Canisek! Quote
elik Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Wczoraj - 22.09.- na koncie Caniska pojawiła się wpłata 5,00 zł z bazarku milagros19853201 Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted September 28, 2017 Author Posted September 28, 2017 Na konto Caniska wpłynęły ostatnio dwie kwoty, deklaracja za IX: 40,00 zł od Helli - 25.09. 30,00 zł od bakusiowa - 27.09. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted September 29, 2017 Author Posted September 29, 2017 Wczoraj tj. 28.09. na konto Caniska wpłynęła kwota 40,00 zł od Iwstar59 deklaracja IX - X. Bardzo serdecznie dziękujemy :) Quote
Usiata Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Hej Canisku kochany, miziaki przesyłam dla Ciebie Quote
elik Posted September 29, 2017 Author Posted September 29, 2017 34 minuty temu, Usiata napisał: Hej Canisku kochany, miziaki przesyłam dla Ciebie Witaj Małgosiu u Caniska :) Quote
Recommended Posts