konfirm31 Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 41 minut temu, Marysia O. napisał: Kwiatowe szczeniaczki od piątku są w hoteliku, pod opieką Fundacji da szczeniąt Judyta :) Chciałabym w ramach podziękowania i pomocy w ich utrzymaniu przekazać kasę pozostałą po Pigwie (216,80zł) na konto Fundacji. Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko? - kasa na pewno pójdzie na pomoc maluszkom :) Uważam, że to bardzo dobry pomysł :). 1 Quote
Marysia R. Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Kasę przelałam, tym samym zerując konto Pingwina :) Do wglądu potwierdzenie przelewu - KLIK. Quote
Mattilu Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Miejmy nadzieję, że kwiatowe maluszki prędko znajdą domki Quote
jola_li Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Dobrze, że maluszki zaopiekowane! Niedawno na Bemowie była Judytowa zbiórka koców, poszew i innych rzeczy, które mogłyby sie przydać szczeniaczkom, a we wrześniu będzie kolejna (mam już dla nich trochę zabawek). Jak ktoś jest z Warszawy, to Judyta będzie wdzięczna za pomoc :). Quote
jola_li Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Niedawno w "moim" parku widziałam pieskę podobną do Pigwy - już się ucieszyłam, ze wreszcie ją poznam, ale okazało sie, że to nie Pigwa, tylko Lola... A Pigwa w podróży najwyraźniej bardzo szcęśliwa:)! Quote
Marysia R. Posted June 20, 2018 Author Posted June 20, 2018 Zobaczcie, w Radysach jest suczka łudząco podobna do Pigwy: Podobieństwo jest uderzające, normalnie większa siostra... Quote
Nesiowata Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Może znajdą się jakieś nowe wiadomości o panience? Quote
Marysia R. Posted May 30, 2019 Author Posted May 30, 2019 Dnia 19.04.2019 o 08:53, Nesiowata napisał: Może znajdą się jakieś nowe wiadomości o panience? Nesiowata, dopiero dzisiaj zaglądając sentymentalnie na wątek zauważyłam twój post z kwietnia, przepraszam. Wiadomości o Pigwie i zdjęcia pojawiają się co jakiś czas na jej blogu, prowadzonym przez Agatę - można zaglądać, podziwiać i się cieszyć :) https://lucky4paws.blog/ Zdjęcia też na Instagramie (można oglądać nawet jeśli nie jest się zarejestrowanym): https://www.instagram.com/aga_and_lucky4paws/ 1 Quote
Recommended Posts