Tyśka) Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 Piszę sama do siebie... ale nie załatwiajcie mi jeszcze kaftana bezpieczeństwa, proszę :) Chcę tylko pokazać dorosłą już Mokkę :) https://youtu.be/qlNkAQZN_DE 3 Quote
Tyśka) Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 2 minuty temu, wiolhelm170 napisał: Ale skoczek Po mamusi :) Quote
Dusia-Duszka Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 16 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Piszę sama do siebie... ale nie załatwiajcie mi jeszcze kaftana bezpieczeństwa, proszę :) Chcę tylko pokazać dorosłą już Mokkę :) https://youtu.be/qlNkAQZN_DE Nie gadaj głupot! Pokazuj! Pisz! Pamiętniki psiaków to świetna rzecz. A kto im je napisze? Same nie mogą, nie mają chwytu z przeciwstawieniem kciuka :)))))))) Quote
Tyśka) Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 Dnia 8.02.2018 o 15:32, Dusia-Duszka napisał: Suczynka - Sprężynka :) Teraz już spokojnie mogę powiedzieć, że po mamusi. Byłam 2tygodnie u rodziców i miałam przypadkowe spotkanie z Mikusią :) Jej nie da się pomylić z żadnym innym psem: skacze, biega, hopsa :) Ciągle w ruchu, ogon lata niczym szalony, w oczach obłęd :). Trochę schudła, bo ostatnio jak ją widziałam w zimie to było jej zdecydowanie więcej. Udało się Mikusi, zdecydowanie. Szczęśliwa psica. Nie miałam czasu podejść do jej córki, która mieszka po sąsiedzku, ale zrobię to w najbliższym czasie - ostatnim razem ja ją widziałam to mocno szalała: próbowała łapać ptaki w locie, a skacze naprawdę wysoko! Quote
Dusia-Duszka Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Teraz już spokojnie mogę powiedzieć, że po mamusi. Byłam 2tygodnie u rodziców i miałam przypadkowe spotkanie z Mikusią :) Jej nie da się pomylić z żadnym innym psem: skacze, biega, hopsa :) Ciągle w ruchu, ogon lata niczym szalony, w oczach obłęd :). Trochę schudła, bo ostatnio jak ją widziałam w zimie to było jej zdecydowanie więcej. Udało się Mikusi, zdecydowanie. Szczęśliwa psica. Nie miałam czasu podejść do jej córki, która mieszka po sąsiedzku, ale zrobię to w najbliższym czasie - ostatnim razem ja ją widziałam to mocno szalała: próbowała łapać ptaki w locie, a skacze naprawdę wysoko! SZczałki zielone mi siem zużyły :))) Quote
Nesiowata Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 29 minut temu, Dusia-Duszka napisał: SZczałki zielone mi siem zużyły :))) Mnie również. Jak zwykle zresztą w potrzebie., Quote
Nadziejka Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Pamietam pozdrawiam wszystkie przurocze pycholinki oczenka brzusienki pozdrawiam sciskauniam caluje w nioski Quote
Tyśka) Posted February 21, 2019 Author Posted February 21, 2019 Dobry wieczór. Tym razem Mika adhd we własnej osobie :) I jej synek Luzik, w którym cała rodzina jest zakochana po uszy :) Quote
Recommended Posts