elficzkowa Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Tyś(ka) bardzo Ci dziekuję za wstawienie zdjęć. Domek Figuni jest naprawdę niesamowity ! Państwo zainteresowali się losem Czekoladki/Mikuni i wspomogą finansowo jej leczenie. Wpłata będzie na konto shoto. Jeżeli nas Państwo czytają to wielkie ukłony dla Was za wielkie serce ! 2 Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Łał! Takie domki to ze świecą szukać! :) Wspaniały domek! Wspaniała Rodzina! Dziękujemy za wsparcie! :) Quote
Poker Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Domek wspaniały.Tylko wydaję się mi czy jest już spuszczona ze smyczy? Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Poker, zdaje mi się, że Mambusia biega po swoim ogrodzie :) Quote
Nadziejka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Mambuniu hoho alez cudnie laluniu alez cudnie a malentasie z mamunia przeurocze zdrowenka zdrowenka wszelkuskiego rodzince shoto jak bedziesz mic chwilenke ,pisz prosze na kramiku jaki koszt wysylki kolczykow od Ciebie do cioci Nesiowatej Quote
Tyśka) Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Mam paragony. Podkłady: Karma RC dla suniek z laktacją: Quote
elficzkowa Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 15 godzin temu, Poker napisał: Domek wspaniały.Tylko wydaję się mi czy jest już spuszczona ze smyczy? 14 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Poker, zdaje mi się, że Mambusia biega po swoim ogrodzie :) Zgadza się, Mamba biega po własnym ogrodzie. Państwo przed przyjazdem Mamby dokładnie uszczelnili wszystko. Na spacerki poza ogród wychodzi oczywiście na smyczy. Quote
agat21 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Fajnie ma Mambusia :) I ludzi mądrych i dobrych Quote
Tyśka) Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Wpłaty na operację suni: /07.02.2017/ Dusia-Duszka - 30złelficzkowa - 30złsiostra elficzkowej - 50złBogusik - 50złEwa R. - 40złAgnieszka P. z FB - 27złEla M. - 100zł /08.02.2017/ Nesiowata - 20zł Joanna Maria K. - 30zł Dulska - 100zł RAZEM: 477zł DZIĘKUJEMY! Quote
Jo37 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 JMK - to ja. To jest zaległa obiecana wpłata. Quote
Nadziejka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 pozdrowien caluskow zasylam mnostwo dla maunki z dzidziami i opiekunow 1 Quote
pitusia Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Cudowne zdjęcia Mambusi-Figusi, miód na serce. 1 Quote
shoto Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Jedno jest pewne nóżka bedzie naprawiona fundusze się zbierają. Jestem wdzięczna za okazaną pomoc finansową i za każde dobre słowo. 2 Quote
elficzkowa Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Dobrze, że będzie operacja, aż skóra cierpnie na myśl o tym jak sunie musi boleć nóżka przy chodzeniu. A maluchy-kluchy coraz większe i piękniejsze ! Quote
Poker Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 6 godzin temu, elficzkowa napisał: Zgadza się, Mamba biega po własnym ogrodzie. Państwo przed przyjazdem Mamby dokładnie uszczelnili wszystko. Na spacerki poza ogród wychodzi oczywiście na smyczy. No jak Mamba ma własny ogród , to jest panną na włościach. Szczęściara. Quote
Nadziejka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Zajrze jeszcze ku malenkim i mamuni nad mamunie z milionem pozdrowionek 1 Quote
shoto Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Najważniejsze że czekoladka vel Mika ma teraz chwilę spokoju u ucieka w nocy od pijawek do łóżeczka i śpi na kołderce i jest tulana i glasiana. Pijawki już ganiają po domu, krzyczą, biją się i ssają tą biedną mikrą mamę. Mika jest mistrzynią sępa sądzie na boczku, rozciąganie te swoje nietoperze uszy i patrzy jak w hipnozie na tego co może mieć cokolwiek co można do pyszczeka włożyć. Była u mnie wczoraj na wizycie to mojemu dziecku z ręki ukradła paluszki i jak jej Karol chciał odebrać to nawet się słowem nie odezwała. Lizała go po stopach. 4 Quote
Nadziejka Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Witajcie witajcie smoki malunie i caluje tez mamunie smokisiowa Czytam i raduje zycze zdrowenka zdroowenka calemu domkowi i lapeczkom wszystkim waszym ciociu shoto i oby jak najnajnajlepsze domki sie zglaszaly po malentasie 1 Quote
Nadziejka Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Pozdrawiam pooozdrawiam goraco w mrozny czas raduje caly czas ze malentasie bezpieczne razem z mamulinka Ciociu Olu jeszcze rozliczam kramik lada moment bede slac ku Tobie wieksza gotoweczke boc dzieki milagrosi naszej jest 80 zl wiecej z kramczku za tablet 1 Quote
Tyśka) Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Bardzo dziekujemy za kramik, Nadziejko! :) Na razie niestety nikt nie zgłasza się w sprawie szczeniąt. Nikt oczywiście, z kim można by rozmawiać o adopcji. Postaram się poogłaszać psiaki na innych portalach, ale to w wolniejszej chwili, dzisiaj już padam :( Shoto się nie chwaliła, ale! udało jej się wywalczyć opłacenie sterylizacji Czekoladki oraz odrobaczenie na gminę! Operację musimy opłacić sami, ale pieniążki już zebrane, zamrożone, czekają na odpowiedni moment. WSZYSTKIM WPŁACAJĄCYM JESZCZE RAZ BARDZO GORĄCO DZIĘKUJEMY! Szczeniaki ciągle rosną, są duuuże! Wczoraj skończyły 4. tydzień życia. 1 Quote
Tyśka) Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 I kolejne paragony, które zaraz uwzględnię w rozliczeniu. Quote
agat21 Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Ale kluski :) To już 4 tygodnie - ale czas leci. Oby tylko ktoś odpowiedzialny zwrócił na nie uwagę.. Śliczne są, jak to szczeniorki :) Quote
Recommended Posts