doris66 Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 Malinka ma około 3 lata. Waży 12kg i sama nie wiem co w niej waży bo jest drobna , ma wyższe łapki i jest taka troszkę dłuzsza, coś jak jamnik. Quote
doris66 Posted May 13, 2017 Author Posted May 13, 2017 Malinka pozdrawia. Niestety zdjęcia kiepskie bo Malinka nie chce i nie umie zapozowac a czarnemu psu cięzko zrobic dobre zdjęcie. 1 Quote
doris66 Posted May 13, 2017 Author Posted May 13, 2017 I zawsze na zdjęciu duża wychodzi a to malizna jest. Quote
doris66 Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 Dziekuję Ana10 za wczorajszy dzień z Malinka. Quote
doris66 Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 Malinka to najgrzeczniejszy i nacudowniejszy pies na świecie. Jest idealna sunią, wczoraj na spacerze z Anią i z Edyta caały czas miałą ochote na drapanki i wygłupy na trawce. Wstawiam zdjęcie paragonu za zakup karmy suchej dla Malinki i nanosze korekte w rozliczeniach jej skarbonki. Quote
Ana10 Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 To prawda "tylko mnie głaszcz" i kołami do góry, słodziak z niej niesamowity.Na spacerze luzem puszczona pięknie się pilnuje....... superrrrr sunia. Quote
zachary Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Kochany czarnulek....Komu ocean łagodności, wierności i radości?... Quote
doris66 Posted June 21, 2017 Author Posted June 21, 2017 Kciuki Malince potrzebne natychmiast. Kto ją kocha i kibicuje niech zaciska i nie puszcza aż do odwołania....................... Quote
zachary Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Wracam do domu więc będę trzymać całą drogę! Mocno,mocno!!! Quote
doris66 Posted June 27, 2017 Author Posted June 27, 2017 Dzięki za porządne trzymanie kciuków . Umiecie to robic bardzo dobrze jak się okazuje. Malinka juz nie jest moja i cieszę się ogromnie z tego faktu. Nie dlatego że była dla mnie, moich koleżanek czy tymczasowej opiekunki Edytki cieżarem, ale dlatego, ze dom stały to cos na co czeka każdy bezdomny pies. Dzis Malinka zmieniła stały meldunek. Mam nadzieję, ze na zawsze. Jej rodzina pojawi sie na wydarzeniu na fb i bedą relacje. Ja powiem wam tylko, ze jest dobrze, zamieszkała w bloku na przepięknym osiedlu z miła rodzina w której jest dziecko, wiec zabawy ma Malinka gwarantowane. Dzis pokazałą nam ze chce i umie sie bawić. W okolicy ( dwie minuty od bloku ) jest przepiękne miejsce spacerowe i dla psów i dla ludzi z małym zbiornikiem wodnym gdzie pływają kaczuszki, jest plac zabaw, alejki spacerowe i kawałek naturalnej dzikiej przyrody gdzie psa można odpiac ze smyczy aby sobie pobiegał luzem. Malinie się podoba to miejsce. Powodzenia moja śliczna Malinko. 2 Quote
Tyśka) Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 Widziałam na fejsbuku i bardzo, bardzo się ucieszyłam :) Wspaniale, doczekała się słodzizna. Tylko z tym spuszczaniem ze smyczy niech uważają. Jeśli jest 200m od zabudowań myśliwi niestety mogą odstrzelić psa. Quote
doris66 Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Widziałam na fejsbuku i bardzo, bardzo się ucieszyłam :) Wspaniale, doczekała się słodzizna. Tylko z tym spuszczaniem ze smyczy niech uważają. Jeśli jest 200m od zabudowań myśliwi niestety mogą odstrzelić psa. Malinka jest takim psem że ją możesz puścic luzem nawet w centrum Warszawy, a ona nie oddala się, idzie obok opiekuna. Jest na tysiąc procent przywoływalna i mega grzeczna. Ona nie będzie buszowała w szuwarach no chyba że razem ze swoim panem, bo zawsze robi to co jej powie opiekun, to jest poza tym duże ruchliwe miasto i jak pisałam miejsce rekreacyjno spacerowe, tam nie mogą strzelac myśliwi nawet gdyby byli w okolicy. To o czym piszesz dotyczy terenów otwartych. Wczoraj na pierwszym spacerze z nowymi opiekunami ( no i razem z nami ) weszła do wody ma chwilkę pomoczyłą łapki uśmiechnęła się do kaczuszek, które pływały obok niej, pomiziała się z dziećmi i byłą bardzo zadowolona. Spacer z nią to ogromna przyjemność i relax bo jest pełen komfort, ona przepięknie współpracuje z człowiekiem, Malinke może pogłaskać każdy a ona się jedynie odwdzięczy uśmiechem, pomacha ogonkiem poliże po dłoni. Jeśli czegoś nie lubi lub nie chce ( a mało jest takich sytuacji ) po prostu odchodzi i zajmuje się czymś innym. to przekochana sunieczka, najmądrzejsza i najwdzięczniejsza na świecie. 1 Quote
Tyśka) Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Wspaniale... ciociu, nie gniewaj się, ja tak z troski i miłości do Malinki :) Malinka jest idealna, cieszę się, że w końcu się doczekała! Quote
doris66 Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Wspaniale... ciociu, nie gniewaj się, ja tak z troski i miłości do Malinki :) Malinka jest idealna, cieszę się, że w końcu się doczekała! Się nie gniewam...........absolutnie. Quote
Recommended Posts