Livka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 12 godzin temu, sylwija napisał: Gucio dzisiaj nieźle :) byliśmy u weta, więc już bez kroplówki, mam obserwować i być czujna i jedzonko po troszeczku i woda po troszeczku powolutku. izolacja calyczas. antybiotyk do niedzieli, pasty calyczas a potrzebna pa - Warszawa Bemowo - dla Balbinki :) kto się podejmie? Trzymam kciuki :) Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Agat ma rzut beretem na Bemowo, ja tu mieszkam, ale nie podejmę się wizyty - nigdy tego nie robiłam, nie mam pojęcia z której strony ugryźć. W każdym razie klawo by było, gdyby Balbinka mieszkała po sąsiedzku :) Quote
sylwija Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Agat ma rzut beretem na Bemowo, ja tu mieszkam, ale nie podejmę się wizyty - nigdy tego nie robiłam, nie mam pojęcia z której strony ugryźć. W każdym razie klawo by było, gdyby Balbinka mieszkała po sąsiedzku :) a ja tak własnie nieśmiało o Tobie myślałam :) bo znasz Balbine od poczatku. ankiete mam wypelniona tylko spojrzec na ludzi czy sa powazni i zdeterminowani mimo tego, co szczeniak potrafi z domu zrobic. i w ogole.. Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 1 godzinę temu, sylwija napisał: a ja tak własnie nieśmiało o Tobie myślałam :) bo znasz Balbine od poczatku. ankiete mam wypelniona tylko spojrzec na ludzi czy sa powazni i zdeterminowani mimo tego, co szczeniak potrafi z domu zrobic. i w ogole.. Sylwio, wybacz, nie podejmę się, to duża odpowiedzialność, moja naiwność nie będzie sprzymierzeńcem w takiej sytuacji 1 Quote
sylwija Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 43 minuty temu, Gusiaczek napisał: Sylwio, wybacz, nie podejmę się, to duża odpowiedzialność, moja naiwność nie będzie sprzymierzeńcem w takiej sytuacji spoko :) napisała do agat21 ja tez niepewna w takich sytuacjach Quote
mari23 Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Sylwio, wybacz, nie podejmę się, to duża odpowiedzialność, moja naiwność nie będzie sprzymierzeńcem w takiej sytuacji oj, bratnia dusza! Ja też jakoś podobnie.... trzymam kciuki za dobry domek :) 1 Quote
Livka Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Co u Gucia ? Jak się miewa ? Sylwio, a Ty ? Dajesz radę ? Przytulam :) Quote
sylwija Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Gucio nieźle ja jestem dobita i nieprzytomna dla Balbiny bedzie wizyta pa w łodzi, no i mam nadzieje, na Bemowie Quote
Gusiaczek Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 9 godzin temu, sylwija napisał: Gucio nieźle ja jestem dobita i nieprzytomna dla Balbiny bedzie wizyta pa w łodzi, no i mam nadzieje, na Bemowie Czyli jesteś w rozsypce ... :( moc serdeczności zostawiam Sylwio Cieszy, że Gucio na prostej, trzymam kciuki za domek Balbinki Quote
sylwija Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 niespodzianka https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1400721996614095/ Quote
Gusiaczek Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Cudowna niespodzianka, dziękuję Sylwio Kochana :) Gucio bryka radośnie, jest pełen uroku na pewno długo na domek czekać nie będzie Quote
Gusiaczek Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Z niecierpliwością czekam na wieści z wizyt pa dla Balbinki. Dobrego dnia Sylwio :) Quote
Tyśka) Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ja też czekam :) A wiadomo kiedy wizyta? Quote
sylwija Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 w łodzi nieaktualne Bemowo to weekend jak nam Agat21 wyzdrowieje, czego jej życzę bardzo :) Quote
Poker Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 wreszcie odnalazłam wątek.Super ,że Gucio lepiej i ,że Balbinka ma szansę na DS. Quote
Gusiaczek Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Cześć Balbina, co robisz? :) :D https://www.youtube.com/watch?v=IJuw3Ny1edk Quote
sylwija Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 gąska - kotek // po prostu Balbina :) Quote
Gusiaczek Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Balbina jest rozkoszna! nie można się nie uśmiechać patrząc na nią :) Quote
Recommended Posts