Gusiaczek Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 No to się dzieje! a dzieje! Ciekawa jestem w którym miejscu Bemowa, może blisko nas ? ;) Quote
agat21 Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 38 minut temu, Gusiaczek napisał: No to się dzieje! a dzieje! Ciekawa jestem w którym miejscu Bemowa, może blisko nas ? ;) Nie Gusiaczku, bardzo blisko Górczewskiej. Quote
Gusiaczek Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 4 minuty temu, agat21 napisał: Nie Gusiaczku, bardzo blisko Górczewskiej. Nic to, najważniejsze by domek okazał się tym domkiem dla Balbiniastej :) Quote
Gusiaczek Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Zapraszamy serdecznie, O!Volumen już śmiga ;) Quote
sylwija Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 chcialam wczoraj napisac, ale mi dogo nie hulalo :( Balbina - wyglada niezle, zapytam, jak bede mogla, wstawie zdjecie/filmik. kciuki potrzebne nieustajaco Gucio - wyglada niezle ;) lobuzuje sie i robi upierdliwy mocno - jak to szczeniak, bawic sie bawic, no i jesc ;) dzisiaj mam malu zabieg, wiecalbo poznym wieczorem cos wrzuce, albo jutro dopiero, ale Gucia chyba czasoglaszac, jak myslicie? Quote
sylwija Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 Balbina u Zosi i Tomka :) małymi kroczkami, przy wyjątkowej cierpliwości, wyrozumiałości i spokoju nowej rodziny :) ale już zaczyna korzystać i doceniać:) 2 Quote
Gusiaczek Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Kochana Balbinka <3 jeszcze kilka dni i będzie gitara ;) myślę, że tęskni za Stadem, Guciem ... startowała po nowe życie w towarzystwie pobratymców i nagle jest jedynaczką. Będzie dobrze! Quote
sylwija Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 ma teraz swoje swoje stado ;) mam nadzieje, ze jej się uda :) Quote
Aldrumka Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 a jakie są koszty surowic i innych koniecznosci Quote
agat21 Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Balbina miodzio! A jak czule do niej p. Zosia przemawia ;)) Fajnie, że wszystko ok, łza w oku się kręci ;) Quote
sylwija Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 5 godzin temu, agat21 napisał: Balbina miodzio! A jak czule do niej p. Zosia przemawia ;)) Fajnie, że wszystko ok, łza w oku się kręci ;) świergoli całkiem jak ja czasem :D ciekawa jestem, na szczepienie mieli się wybrać edit: koś ma może jakieś zabawki szczenięce z odzysku? Guci byłby wdzięczny, przyznam, ze czasem mowie d niego per Gustaw, jak szaleje namolnie.. szelki mu zakupiłam - 24 zł, smycze mam :) Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Kochana, radosna Popierdółka :) Sylwio Kochana, wyrwałaś grabarzowi łopatę! <3 Quote
sylwija Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 3 minuty temu, Gusiaczek napisał: Kochana, radosna Popierdółka :) Sylwio Kochana, wyrwałaś grabarzowi łopatę! <3 śmieszno taki :) jak wode wlewam do misek to chodzi za mna i z każdej pije jak do poidelka natychmiast tez z niego pije :D Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 10 minut temu, sylwija napisał: śmieszno taki :) jak wode wlewam do misek to chodzi za mna i z każdej pije jak do poidelka natychmiast tez z niego pije :D Hihihihihi, pijak jakiś czy co ? ;) Naprawdę jest rozbrajający, podobnie jak Balbina :) Quote
sylwija Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 takim krótkim ogonkiem macha aż mu cala doopenka chodzi ;) i niesamowite zaproszenie do kręgu - może ktoś się skusi? absolutnie wyjątkowa sprawa :) 3 miejsca - wejściówki ---------------------------- otrzymałam w darze - serdecznie dziękuję Magda KluszczykDochód w 100% dla moich podopiecznych :) http://www.wedrujacazwilkami.pl/krag-kobiet/ Magda adoptowała ode mnie Shaqa - nie wiem czy pamiętacie :) Quote
Dusia-Duszka Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Widać, że Gustaw całym sobą nadrabia czas stracony na paskudną chorobę. A Ty sylwija jesteś wielka, że zaryzykowałaś zabranie maluchów do siebie. Dzięki tej decyzji ON żyje i może się cieszyć każdym nowym dniem. 1 Quote
agat21 Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Gustaw prześliczny :) Na pewno też zaraz się ktoś zakocha, jak w Balbinie. A ta rodzinka, co chciała Balbinę nie spojrzałaby łasakwym okiem na chłopczynę? Quote
sylwija Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 22 minuty temu, agat21 napisał: Gustaw prześliczny :) Na pewno też zaraz się ktoś zakocha, jak w Balbinie. A ta rodzinka, co chciała Balbinę nie spojrzałaby łasakwym okiem na chłopczynę? już adoptowali sunie ok roczna :) z przytuliska :) fajna :) Quote
milagros19853201 Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 zbiorka na moim bazarku zakonczona poprosze o numer konta na ktory przelac pieniazki :-) Quote
agat21 Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Jasne. No to dobrze, że wzięli z przytuliska :) Quote
Recommended Posts