Anecik Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Hehehe....Poznajecie gwiazdę? Kolejne wakacje w naszym hotelu. 2 dni tęsknoty za swoimi ludźmi a potem....pierwsza miłość :) Quote
elik Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 Lusia, kochana dziewusia :) Pięknie wygląda :) A co to za kawaler u jej boku? Quote
Anecik Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Lusia, kochana dziewusia :) Pięknie wygląda :) A co to za kawaler u jej boku? Słowik :) Jemu się udało - wczoraj byli Państwo oglądać psiaki i wybrali jego do adopcji. 1 Quote
elik Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 2 godziny temu, Anecik napisał: Słowik :) Jemu się udało - wczoraj byli Państwo oglądać psiaki i wybrali jego do adopcji. To biedna Lusia zostanie bez kawalera :( Aneciu pozdrów ode mnie panią Arletę :) Dzisiaj oglądałam sobie filmiki z Lusią przysłane przez Panią Arletę. Quote
Anecik Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: To biedna Lusia zostanie bez kawalera :( Aneciu pozdrów ode mnie panią Arletę :) Dzisiaj oglądałam sobie filmiki z Lusią przysłane przez Panią Arletę. Luśka wczoraj pojechała do domu czyli to ona zostawiła chłopaka :) Quote
elik Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 1 godzinę temu, Anecik napisał: Luśka wczoraj pojechała do domu czyli to ona zostawiła chłopaka :) No i prawidłowo :) Ach co za ogon, co za oko :) Wygląda wspaniale :) Quote
elik Posted January 1, 2019 Author Posted January 1, 2019 Pani Arleto, jeśli Pani jeszcze tu zagląda, życzę Pani i całej Pani Rodzinie oraz wszystkim pamiętającym Lusię zdrowia, szczęścia, pomyślności na ten Nowy Rok, a Lusi długich spacerków i fajnych psich przyjaciół. Quote
Recommended Posts