Gabi79 Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 O 23.11.2016 o 19:22, kiyoshi napisał: Gabryiu, zaraz przeleje na Twoje konto 10 zł od Pani Iwony z Będzina- Pani Iwona przesłałą deklaracje dla Iskierki która już w DS:) I postanowiła przekazać ja dla Tigry:) 10,- od p. Iwony już na koncie Tigruni, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 3 godziny temu, Olena84 napisał: Kurcze nie mogę znaleźć - w którym hoteliku jest Tigra? Tigta jest w hotelu Lupus koło Krakowa, nie byłam tam, ale dziewczyny z Fundacji miały i mają tam psiaki Quote
Gabi79 Posted November 26, 2016 Author Posted November 26, 2016 Przelałam na konto Fundacji Lepszy Świat 75,- za hotelowanie Tigry w listopadzie. Quote
kiyoshi Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 ciekawe co u niej? jak sobie radzi.... Czekam aż przyjedzie już do anecik... Quote
Gabi79 Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 35 minut temu, kiyoshi napisał: ciekawe co u niej? jak sobie radzi.... Czekam aż przyjedzie już do anecik... Ja też czekam. Pani z hoteliku bardzo miła, ale mało rozmowna niestety, Quote
Olena84 Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 10 godzin temu, Gabi79 napisał: Ja też czekam. Pani z hoteliku bardzo miła, ale mało rozmowna niestety, to i dobrze i nie, a jakby tak 2 godziny nawijała też źle;) Quote
kiyoshi Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 55 minut temu, Olena84 napisał: to i dobrze i nie, a jakby tak 2 godziny nawijała też źle;) ha! słuszna uwaga:) Quote
Yoana Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 No ale w ogóle coś powiedziała? Jest jakiś postęp? Quote
Gabi79 Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 O 28.11.2016 o 18:46, Yoana napisał: No ale w ogóle coś powiedziała? Jest jakiś postęp? Po tygodniu postępów nie było. Niestety jeszcze nie doczekałam się na zdjęcia. Wpłynęła grudniowa deklaracja od Czarnej Kafki 10,- Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Radek Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 22 godzin temu, Gabi79 napisał: Po tygodniu postępów nie było. Może za mało czasu na postępy? Quote
Gabi79 Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 51 minut temu, Radek napisał: Może za mało czasu na postępy? Miałam dzwonić ponownie, ale niestety roztrzaskał mi się telefon. Quote
kiyoshi Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 9 godzin temu, Gabi79 napisał: Miałam dzwonić ponownie, ale niestety roztrzaskał mi się telefon. uuu..... to nie dobrze:( :( Chyba z hoteliku trudno będzie jakieś informacje wyciągnąć....a może....a może....zrobić im tam jakąś wizytacje? ;) Quote
Gusiaczek Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Chyba z hoteliku trudno będzie jakieś informacje wyciągnąć....a może....a może....zrobić im tam jakąś wizytacje? ;) Dlaczego : :( Quote
kiyoshi Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 10 minut temu, Gusiaczek napisał: Dlaczego : :( tzn...to moje subiektywne odczucie:) Bo Gabrysia pisała, że Pani niezbyt rozmowna...wiesz, ludzie są różni, jeden dużo opowiada, inny mało. Ważne są efekty tak w sumie:) Quote
Gusiaczek Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, kiyoshi napisał: tzn...to moje subiektywne odczucie:) Bo Gabrysia pisała, że Pani niezbyt rozmowna...wiesz, ludzie są różni, jeden dużo opowiada, inny mało. Ważne są efekty tak w sumie:) no tak, rozumiem .... Quote
Gabi79 Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Nadal jestem bez telefonu, jeśli ktoś chciałby i mógłby zadzwonić, bardzo proszę. Może uda się Wam uzyskać jakieś informacje 783 518 419 Quote
Gabi79 Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Kochani, mam wieści z hoteliku i foteczki Tigry witam, w załączeniu przesyłam zdj Tigry. Tigra przyjechała do nas w stanie pół dzikim, nie pozwalającym na obsługę tj nie chodząc na smyczy,nie dając sobie założyć obroży, nie dając się dotykać, nie nawiązując kontaktu z człowiekiem. Ogólnie pies wysoce lękliwy, z objawami agresji lękowej. Obecnie : Suczka robi postępy w kontakcie z człowiekiem, otwiera się i powoli nabiera zaufania do opiekuna, daje się juz dotykać co wcześniej było niemożliwe. Cieszy się na widok opiekuna. Nadal największym problemem jest smycz,ma głęboki lęk przed smyczą/obrożą w związku z czym spacery są nadal problematyczne. Rokowania : suczka do dalszej pracy ( ok 2 -3 mc ? ) jeszcze raz przepraszam za zwłokę w przesłaniu info. Quote
kiyoshi Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 dobre, konkretne wieści:) to jeszcze foteczki Gabi dawaj:) Quote
Gabi79 Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 9 minut temu, kiyoshi napisał: dobre, konkretne wieści:) to jeszcze foteczki Gabi dawaj:) Nie wiem czemu nie mogę zapisać fotek, zaraz spróbuję kolejny raz 2 Quote
Tyśka) Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Już pozwala się dotykać? Świetne wieści! Aż nie chce mi się wierzyć :) Nie wygląda też na mocno zestresowaną. Quote
kiyoshi Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Z Tigruni piękna księżniczka sie zrobiła:) Oczka ma baaardzo madre- zauważyłyście? Quote
Gusiaczek Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 17 minut temu, kiyoshi napisał: Oczka ma baaardzo madre- zauważyłyście? "Oczy zwierciadłem duszy" ... w odniesieniu do Ogonków tak, do człeka nie zawsze - jakże często widzę w nich bezkresne NIC .... może brak werbalizacji dał możliwość przekazu wyrazem oczu? Nie mam pojęcia, ale gdy przemawiam do Ovo jej oczy wyrażają wszystko, każdą emocję, zrozumienie lub jego brak ... 1 Quote
Radek Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Godzinę temu, kiyoshi napisał: Oczka ma baaardzo madre- zauważyłyście? Mądre, ale widać jeszcze niepewność. Quote
Gabi79 Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 Wszystkie cieszynianki są cudowne, wiem bo jedną mam od dwóch lat w domu i w sercu!!! Na koncie Tigruni grudniowa deklaracja od dorci2 20,- , dorciu bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Anecik Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Z mojego bazarku jest dla Tigry 100 zł. Bardzo dziękuję za wpłaty :) Jak dojdą potwierdź Gabi na bazarku. Quote
Recommended Posts