Jagoda1 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Teddy trafił do olsztyńskiego schroniska, ponieważ jego Pan poważnie zachorował. Co czuje stary psiak, który całe zycie spędzil w domu, nietrudno domyślić się...:-( Teddy jest bardzo smutny, zrezygnowany, nie chce nawet kontaktu z człowiekiem. Dziś pozwolił wolontariuszowi wyprowadzić się na spacer, wyszczotkować, ale ani razu nie zamachał ogonkiem...:shake: Jamniś ma ok. 10 lat. Czy ma jeszcze szansę na dom? Kontakt: Ania 693 63 32 11 Jagoda 604 10 50 18 Quote
Ania_i_Kropka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Teddy cały dzień spędza w wykopanej przez siebie dziurze. Do budynku wchodzi jedynie na noc i na jedzenie. Teddy nie reaguje na ludzi odwiedzających schronisko. Nie interesuje się niczym, jego jedynym przyjacielem jest Maksik, który trafił do schroniska po śmierci Pana. Teddy był jedynym, ukochanym psem starszego Pana. Teraz został sam. Quote
Dorothy Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 O Jezu...:-( musi czuc sie potwornie samotny :-( konicznie trzeba go stamtad zabrac... Quote
AMIŚKA Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ania_i_Kropka napisał(a):Teddy cały dzień spędza w wykopanej przez siebie dziurze. Do budynku wchodzi jedynie na noc i na jedzenie. Teddy nie reaguje na ludzi odwiedzających schronisko. Nie interesuje się niczym, jego jedynym przyjacielem jest Maksik, który trafił do schroniska po śmierci Pana. Teddy był jedynym, ukochanym psem starszego Pana. Teraz został sam. Hej a czy Teddy ma w uszku tatuaż? Bardzo prosze zobaczcie;) Daje go na ejamniki.... nowe forum jamnisiowe Teddy juz jest-pozwoliłam sobie troszkę bardziej przyblizyc go na zdjęciach http://www.ejamniki**********/szukamy-domow,1/jamnik-dlugowlosy-standartowy-teddy,292.html#1482 Quote
Ania_i_Kropka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jeśli Teddy na to pozwoli to postaram się sprawdzić w tym tygodniu. Quote
AMIŚKA Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ania_i_Kropka napisał(a):Jeśli Teddy na to pozwoli to postaram się sprawdzić w tym tygodniu. Fajnie byłoby ,dzięki ;) Umieściłam Teddego na gratce;) wyróżniłam.. Quote
Isadora7 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 O matko trzeba go jak najszybciej wyciągać. Jak go serducho z tęsknoty musi boleć. Ma chyba trochę wiecej niż 10 lat. Zarz pomemedytuję nad allegrem dla biedaka. Quote
Ola164 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ja się melduję do podnoszenia. Wstawiam go na pierwszą na jamniki. A Maksik nadal czeka? - on też miał coś z jamnika... Quote
taxelina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Jamniki i mixy szukaja domow Logowanie do nasza-klasa.pl I jak Amiska napisala nasze forum ejamniki fora pl Tyle ode mnie na razie Quote
taxelina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ola164 napisał(a):A Maksik nadal czeka? - on też miał coś z jamnika... http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamnisiowaty-starszy-maksik-po-smierci-pana-nie-radzi-sobie-w-schronisku-olsztyn-120962/ Quote
Ania_i_Kropka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Maksik to najlepszy przyjaciel Teddiego. Psiaki leżą razem w swoim dołku. Właściciel psiaka gdy poprzedni raz go odbierał mówił, że ma ok 10 lat. Quote
Ola164 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ideałem był by wspólny dom dla chłopaków ale czy taki się znajdzie? :(:( Quote
Isadora7 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wspólna wyróżniona aukcja dla Teddego i Maksia Jamnik długowłosy. Rzecz o Przyjaźni... (576977149) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Teddy bardzo prosi o szansę na nowe życie... Quote
Ania_i_Kropka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Teddy nie ma tatuażu w uszkach. Był dzisiaj na krótkim spacerku, troszeczke się poczesał. Teddy uwielbia drapanie za uszkiem. Quote
Isadora7 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ania_i_Kropka napisał(a):Teddy nie ma tatuażu w uszkach. Był dzisiaj na krótkim spacerku, troszeczke się poczesał. Teddy uwielbia drapanie za uszkiem. Matko jaki on masakrycznie smutny :( Quote
Ania_i_Kropka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Teddy jest strasznie zrezygnowany. Nic go nie interesuje. Kontakt z ludźmi przestał mu sprawiać radość. Jego jedynym przyjacielem jest Maksik. Quote
basia0607 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ale on jest piękny !!! Schronisko go zabije. Quote
Isadora7 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 basia0607 napisał(a):Ale on jest piękny !!! Schronisko go zabije. Niestety masz rację i tak dobrze że jest w Olsztynie. Quote
Recommended Posts