Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Były dwa telefony z allegro, ale raczej "współczujące" jego niedoli, nic konkretnego, typu, wzięłabym...ale...

Teddy to stary psiak, jego pobyt w hoteliku może być czasowo długi, koszty utrzymania mogą wzrosnąć, np. specjalistyczna karma, leczenie.

Czy są konkretne deklaracje stałych wpłat?

Posted

Mogę wpłacać dla Tediego 100 zł miesięcznie, Isadora zebrała deklaracje stałych wpłat na sumę 130 zł miesięcznie.Po uzgodnieniu z danką1234 z konta jamniczej skarpety można przeznaczyć 70 zł miesięcznie.Więc jest 300 zł na miesiąc.Z tego co wiem,wolontariuszki opiekujące się jmnisiem w przypadku konieczności specjalistycznej karmy i choroby też bez pomocy go nie zostawią.

Posted

Teddy ze swojego dołka przeniósł się na legowisko do budynku. Na podwórku jest mu za gorąco. Nadal nie chce mieć nic wspólnego z ludźmi.

Jeśli Teddy pojedzie do hoteliku ja osobiście deklaruje 20 zł miesięcznie, niestety więcej nie dam rady.

Psiak ze schroniska otrzyma wyprawkę. Jeśli będzie wymagał leczenia będzie miał zapewnioną darmową opiekę lekarską, pod warunkiem, że przyjedzie do Olsztyna ( nie wiem czy będzie to możliwe)

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Teddy ze swojego dołka przeniósł się na legowisko do budynku. Na podwórku jest mu za gorąco. Nadal nie chce mieć nic wspólnego z ludźmi.

Jeśli Teddy pojedzie do hoteliku ja osobiście deklaruje 20 zł miesięcznie, niestety więcej nie dam rady.

Psiak ze schroniska otrzyma wyprawkę. Jeśli będzie wymagał leczenia będzie miał zapewnioną darmową opiekę lekarską, pod warunkiem, że przyjedzie do Olsztyna ( nie wiem czy będzie to możliwe)

Jestem załamana:-(:-(

Posted

bianka0 napisał(a):
To mamy 320 zł miesięcznie.
To nie jest mała suma ,może uda się znależc jakiś tymczs,niekoniecznie w hotelu,moze jakaś prywatna,wiarygodna osoba.

Nie mamy 320 to deklarowane 20 zł jest w kwocie która liczylam

Posted

Mam tymczas dla Teddiego. Jedyny warunek to dowiezienie jamnisia. Moja deklaracja finasowa na pomoc w transporcie jest. Mam nadzieję na p[omoc pozostałych deklarujacych na hotel (a tu tylko na transport). Ciotki załatwiajcie kogos kto przewiezie. Szczegóły dogram w poniedziałek. Szczególy na priva, telefon, GGdakacz. Domek super. Ta szansa może sie nie powtórzyć trzeba stanąc na głowie aby dojechał.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wszystkie wiernie kibicujące Teddiemu cioteczki prosimy trzymajcie kciuki. Się dzieje, czekamy na ten najwłaściwszy finał. Jest bliżej niż dalej.

Coraz bliżej....

Posted

madcat1981 napisał(a):
No i cóz u Teddiego? :)

Wszystkie wiernie kibicujące Teddiemu cioteczki prosimy trzymajcie kciuki. Się dzieje, czekamy na ten najwłaściwszy finał. Jest bliżej niż dalej.

Posted

[quote name='deer_1987']Ale to i tak na razie Dt, tak? czyli nie zdejmowac z ogloszen tylko czekac na nowy opis?

Nie zdejmuj ogłoszeń oczywiście. Aczkolwiek nie zdziwie się jakby zostało za jakiś czas DS.

SMSy i MMS od Teddiego:

"Teddy już dopomina się o swoje, a jak chciał znów wejść zaczął szczekać i drapać w drzwi. Macha ogonem jak widzi mojego męża i od niego je z ręki i daje się głaskać"

"i lubi dzieci, aż staną na rekach jak zobaczył małego chłopczyka, daje mu się głaskac i liże go po rekach"

Potwierdza to, ze schronisko było dla Teddiego traumą. Ten piekny Starszy Pan Jamnik odżyje. Będzie można ogłąszać jako cywilizowanego Pana Jamnika.

Jagoda równocześnie pisałyśmy, ale to fajnie nawet wygląda.

:)