basia0607 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Mam staruszka jaminka , zabranego z parkingu. Zgadza sie z moimi innymi jaminkami, szczeka na colaka ale tylko dla zasady. Myślę , że Teddy dogada sie z innymi zawierzętami. Oby tylko ktos zechcial dać mu szanse. Quote
Isadora7 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Cioteczki są nowe fotencje? Skończyło się dzisiaj allegro Teddusia u mnie, chciałabym następne wystawić z nowymi. Quote
Ola164 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Basia - miejmy nadzieję że tak właśnie sie stanie... Quote
Isadora7 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ciotki allegro jest wznowione, z wyróżnieniami na maxa (wyróżnienie+pogrubienie+żółty pasek) link w sygnaturze do mojego profilu na allegro. Jagoda wieczorem ci opiszę co jest ewentualnie do zrobienia w temacie tymczasu o któym rozmawiałyśmy. Sory że wczesniej nie odpisałam, ale mam w pracy tyle roboty zę jak wracam to rzygam na komputer (moje narzędzie pracy). A ponadto nie miałam netu w domu przeaz 2 dni. A że ja tylko klikam i nic nie robię to nie dałam rady wyklikać. Chyba ze zębami. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Teddy nadal w schronisku. W środę miał robione kontrolne badania krwi i wszystkie wyniki ma w normie ( ma nieznacznie podwyższone wskaźniki wątrobowe, ale w jego wieku to normalne) Quote
AMIŚKA Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 a zdjęcia jakies nowe zdjęcia?? mozna prosić?? Dałam wczoraj namiary na Tedego - Pani z Gdańska może zadzwoni... Quote
GrubbaRybba Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Zapisuję się na watek i podnoszę. Biedny jamnior. Miałam dwa jamniory, a teraz mam kolejnego. Wszystkie to były psy jednego pana. Jak wyjeżdżaliśmy i musieliśmy któregoś jamniora do babci podrzucić na kilka dni. A jamnik babcię znał dobrze i lubił. I tak potrafił przez 3-4 dni nic nie jeść i wyć pod drzwiami całymi dniami. Nie wyobrażam sobie jamniora w schronie. :( :( :( Oby ktoś się nad nim zlitował. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jutro postaramy się z ciocią Jagodą zrobić nowe fotki. Quote
Isadora7 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ania_i_Kropka napisał(a):Jutro postaramy się z ciocią Jagodą zrobić nowe fotki. Byłoby super jakby sie udało, mateńko co w tej główce tam sie dzieje:-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Matko :placz::placz::placz: Ja mu zrobie jeszcze jedno allegro tylko dla niego wyróznione na wszystkie sposoby. Quote
Jagoda1 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 :shake::-( Żal patrzeć na Teddiego... Do zdjęć wyciagnął go z dołka pracownik. Jamnik nie pozwolił się dotknąć, krążył w kółko, nie reaguje na żadne słowa... Quote
silke Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :-( Ludzie lubią jamniki, a staruszki znajdują domy... na pewno ktoś go wypatrzy. Quote
danka1234 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 czy jamniś ma tez zrobione inne ogloszenia prócz allegra? Quote
Isadora7 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 danka1234 napisał(a):czy jamniś ma tez zrobione inne ogloszenia prócz allegra? Danusiu z tego co wiem nie ma i byłoby super jakbyś pomogla. Mnie już sciska z żalu jak patrzę na biedaka. Niestety dla jamników schronisko to śmierć. Quote
danka1234 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 no tak serce sie kraje jak sie na niego patrzy. ogloszenia dla Teddiego;(alegratke widze że juz ma zrobioną) gumtre kokosy interpress oferty kupię psa adopcja psa e-zwierzak ogłoszenia olx giełda ogłoszeń 24 polska ojej ofertownia petsy nasi pupile Quote
basia0607 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Totalna depresja. On dlugo nie pociągnie ! Czy pies nie móglby mieszkać w biurze ? Mam takiego dziadka ,ciagle śpi przy kominku. One są takie delikatne. Jedzenie też musi być odpowiednie. Ten kto go oddal albo wyrzucil nie zasluguje na miano czlowieka. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Teddy gdyby nie był agresywny mógłby zamieszkać w biurze, tak jak Babka i Kulasik. Niestety Teddy nie chce mieć nic wspólnego z ludźmi i okazuje swoją niechęć przy pomocy zębów. Nie ma mu się co dziewić, biedaczek nie rozumie dlaczego z domu trafił do klatki i dlaczego nie ma już ukochanego Pana. Quote
Isadora7 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Teddy - czy starośc musi być tak okrutna?:-(:-( Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Może jutro uda się wyprowadzić go na spacer do lasu. Oj, biedaku, biedaku....:shake: Quote
AMIŚKA Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cały czas mam nadzieje, że Teddy znajdzie kochajacy DOMECZEK:lol::lol: Quote
Isadora7 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Cioteczki Teddy mi spać nie daje. Ponieważ u Murki kolejka, można by forsowac ale... no własnie Tedyy potrzebuje spokoju, to psiak jednego człowieka. U Murki źle by nie miał ale... No właśnie. Rozmawiałam z bianka0, myślę że Danusia też się zgodzi, ze skarpety może iść 70 zł/mc. Były deklaracje wpłat na ewentualność hotelowania u Murki (w tym moja którą nadal podtrzymuję). Jeżeli te oferty sa nadal aktualne (bianka0 aktualna) to może warto rozejrzeć się za kimś... najlepiej w Waszej okolicy, kto by tego psiaka wziął na tymczas. A może się zakocha i zostanie na zawsze. Można by pod tym kątem spróbowac rozmawiać. Sorry ze ja mało sie pojawiam, ale ... mam problemy z osobistym komputerem. Quote
Recommended Posts