Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PLASTUŚ błaga o pomoc...
Kiedy się na niego patrzy, to widać tylko kupkę kłaków, kupkę nieszczęścia wyrzuconą na starość.

Plastuś może mieć z 10 lat, nie wiadomo dokładnie, jest psem wyjątkowej urody. Jest małym pieskiem, w kłębie ma ok 35 cm, waży z 6 kg...
Jest łagodny, spokojny, widać że miał kiedyś dom.
Teraz nie ma nic.

Plastuś nie widzi na jedno oko, jest ono całe białe, ropiejące, wygląda okropnie. Ma też spuchniętą jak balon łapkę - prawdopodobnie wyrwał sobie pazur, powstała rana, stan zapalny. Narazie dostaje antybiotyk ale nie wiadomo co będzie z tą łapą... Mam nadzieję, że nie trzeba będzie jej amputować.

Plastuś bardzo potrzebuje pomocy! Jest psem łagodnym, pozwala przy sobie manipulować, daje się czesać, zakraplać oczy, brać na ręce. Jest kochany...
Prosimy o pomoc w znalezieniu mu domu!! :placz:

tel. 793 046 770

Posted

Mam zajęty tymczas przez Muszkę, nie mogę nic innego, jak tylko podrzucać wątek...:cool1:

slicznie go nazwałyscie, taki Plastuś z niego przeczywiście ;)

Posted

Jestem wlasnie po wizycie, mysle ze piesek moze jechac do tej Pani. Z tego co mi opowiadala to wyczuwam ze jest wielka milosniczka psow. W domu nie ma jakis tam wypasow, sytuacja finansowa raczej lekko ponizej przecietnej ale wystarczajaca aby nakarmic i dac psu miejsce do spania

Posted

Plastuś miał już dawno jechać do domu, ale okazało sie że musi mieć zabiegowo oczyszczoną tą łapę bo goić się nie chce,a dziś w trakcie zabiegu okazało się że to jednak rakowe sprawy były :( wycięli mu to i zobaczymy jak sie będzie goić. Jak się ładnie zagoi to w następnym tyg. pojedzie do domu do pani,k tóra zakochała się w nim i z niecierpliwością wyczekuje go. Będzie mieszkał w Ostrowie.