Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mnie tez kropek przybywa, jak slonce poswieci;   a wnetrza jakby sie zmienily ...; dobrze, ze nie memla (stad moze te starte zeby)

(Kurus zjadajacy kocyki (niekoniecznie z nerwow, u Murki)- spojrzenie- to ja wygryzlem? juz przestal)

58b08dd5a5917_kuruszjadakoc.jpg.e876cfab529d0786a07f085db3908626.jpg

• 3 weeks later...
Posted
2 godziny temu, helli napisał:

no i widac (po kliknieciu na zdjecia) co zostalo mu z uszu- dziury po uszach

uszy alb.jpg

Niestety. Kiedyś jak rozmawiałam z domkiem, to zaistniał pomysł czapeczki na deszcz :) żeby do tych dziurek uszkowych sie nie lało :)

• 3 weeks later...
Posted
1 minutę temu, UlaFeta napisał:

mar.

Warto było czekac na taki Dom.

:) warto. Ale i Albis warty naj, najlepszego. To dobry pies. Pan Arek mówił, że jest idealny na spacerach. Że nawet jak jakiś pies na niego się jeży, Albin odwraca głowę i zlewa go totalnie. W ogóle nie reaguje na zaczepki psów. Jest spokojny. Jedyną słabością są kaczki, gdzies mają jakiś stawek w parku i kaczki są nie do przebicia. Albiś dostaje, "oj, oj, oj dajcie mi szybciutko".

• Upvote 2
Posted
3 minuty temu, mar.gajko napisał:

:) warto. Ale i Albis warty naj, najlepszego. To dobry pies. Pan Arek mówił, że jest idealny na spacerach. Że nawet jak jakiś pies na niego się jeży, Albin odwraca głowę i zlewa go totalnie. W ogóle nie reaguje na zaczepki psów. Jest spokojny. Jedyną słabością są kaczki, gdzies mają jakiś stawek w parku i kaczki są nie do przebicia. Albiś dostaje, "oj, oj, oj dajcie mi szybciutko".

Mój Brutus polowal na labadki:)

• Upvote 1
Posted

dobry misio-gapulek, jeszcze nie pomyslal, zeby pomemlac koszyczek, tfu, odpukac

edit: np. stary podkoszulek mozna przerobic na zabawke do memlania robiac duzo wezlow (mozna troche rozpruc uprzednio),

Albin lubi chyba tekstylia zuc

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Albiś kaczy amator, jakby dopadł, to by zjadł?

Czy tylko pogonić trzeba ze swojego terenu?

Cudny psiak, mizianki przesyłam.