kikou Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Isadora7 napisał(a):To wznowić dzisiaj allegro? tu od kiedy okazało się że sunia mama jednak nie umiera... ruch zamarł na wąteczku:-(:-( Proponuje nadac im imiona: może Boni i Bianka - gdzie Boni to córcia, a Bianka to mamcia.....hmn? sunie tak czy inaczej bardzo potrzebują pomocy!!!! ogłoszeń! ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń! ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń! ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń! ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń! ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń! ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń! [B]ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń! [B]ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń! [B]ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń! Quote
kikou Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 choroba akurat wczoraj w ogole nie miałam kiedy podejśc do komputera... może dzisiaj wieczorem, jak sama nie zapomne to przypomne..;) Quote
kikou Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 wprawdzie niemal sama ze sobą rozmawiam u dziewczynek...ale może jeszcze ktoś zajrzy... BONI: Quote
kikou Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 zwróccie uwagę jak rozległe są wyłysienia mamci...ze schroniskowego boksu, nikt jej w życiu nie adoptuje... błagam o pomoc!!! BIANKA: Quote
Isadora7 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Super że sa nowe zdjęcia, będe cos z tego dziergać. Quote
Korenia Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Tragicznie się zmieniły :-( Jak były świeżo przyjęte to były śliczne, byłam pewna, że moment i ich nie będzie :shake: Im jest potrzebna pomoc na CITO!! Quote
Neris Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Strzyżenie, kąpiel i byłyby to dwa cudenka! W niektórych schroniskach wolontariuszom wolno robić takie rzeczy, może i tutaj można zapytać? Quote
Korenia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Neris strzygłyśmy nie raz (Negri(najczęściej) albo ja) ale nasze zdolności nie są najlepsze... zapewne będą jeszcze gorzej wyglądać. My tylko ciachałyśmy dredy w najgorszych przypadkach... Quote
Neris Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jakby je maszynką przejechać... kurczę, szkoda że mam do Was tak daleko, świerzbią mnie łapska jak widzę takie psy. Quote
Reksiu21 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Korenia napisał(a):Neris strzygłyśmy nie raz (Negri(najczęściej) albo ja) ale nasze zdolności nie są najlepsze... zapewne będą jeszcze gorzej wyglądać. My tylko ciachałyśmy dredy w najgorszych przypadkach... Koreniu, a jakby je tak zabrac do kogos na strzyzenie? Niema jakiegos salonu psiego niedaleko schronu? Moglybyscie sie zorientowac ile strzyzenie z kapiela kosztuje? Chcialabym pomoc, bo rzeczywiscie z tym wygladem to ciezko bedzie o dom, a moga byc z nich naprawde cudenka.... Quote
Korenia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Reksiu poszukam, ale wątpie czy w okolicach schroniu jest psi fryzjer. Ja za strzyżenie swojej płacę ok.50zł, ale ona jest mniejsza. Może jakiś fryzjer spuściłby jakby wiedział, że to schroniskowe psiury... wiem że kiedyś Amidala oferowała 50 % taniej, jak pies ze schroniska, ale czy jeszcze to obowiązuje - nie wiem. no i to drugi koniec miasta... Quote
Reksiu21 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 To teraz potrzebny jeszcze ktos kto by mogl je do fryzjera zawiezc. Jezeli kogos byscie znalezli, to ja funduje im 100zl na strzyzenie. \moze za tyle by ktorys fryzjer to zrobil, bo zeby ladnie wygladaly do adopcji, to lepiej jakby ktos je profesjonalnie ostrzygl. co wy na to? Quote
Korenia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Lepiej, lepiej na pewno - ja mam do 15 maja maturę, więc jestem tylko z doskoku, mogę coś próbować załatwiać po 15. Quote
JustynaM. Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Wracam po długiej nieobecności na Dogo i widzę ze kudlatki dalej bez domku :( Pani z ogłoszenia napisała do mnie maila z zapytaniem czy sunki maja już dom,mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie. Quote
Martka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Na Ul. Orlej jest pani fryzjerka. Moja koleżanka tam płaci 50 zł, za kąpiel, strzyżenie i pzaurki u suczki yorka. Quote
JustynaM. Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Niestety ta Pani która napisała maila to nic konkretnego :placz: Quote
Reksiu21 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dzieki Martko. A moze moglabys sie tam zapytac czy by obydwie za 100zl ostrzygli? Bo one jednak wieksze niz jork. Kto by mogl je zawezc do fryzjera? KTO??????? Quote
kikou Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Reksiu21 napisał(a):Dzieki Martko. A moze moglabys sie tam zapytac czy by obydwie za 100zl ostrzygli? Bo one jednak wieksze niz jork. Kto by mogl je zawezc do fryzjera? KTO??????? Reksiu... dziewczyny jadą w poniedziałek ze mną do Niemiec, już im domek tymczasowy kudełki obetnie:lol::eviltong: Quote
Korenia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 kikou napisał(a):Reksiu... dziewczyny jadą w poniedziałek ze mną do Niemiec, już im domek tymczasowy kudełki obetnie:lol::eviltong: AAAAAAAaaaaaa.... świetnie!!!!! Kikou :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Reksiu21 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 No to cudownie!!!!:multi::multi::multi: A gdzie jada? Quote
kikou Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Reksiu21 napisał(a):No to cudownie!!!!:multi::multi::multi: A gdzie jada? W Twoje strony... nawet ta sama kobietka, ta Ramona, co przetrzymała Rubinka bedzie je podwozic... Quote
nika100 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 :multi::multi::multi: piękności z Was są i będą jeszcze większe niebawem :) cieszę się że jadą na dt, choć daleko to na pewno czeka je tam wspaniała przyszłość... Quote
Ninti Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 To co? Jak jadą do Niemiec to już nie szukać im domu w Polsce?... Mam je w profilu na Gronie. Zdjąć :-( ? Quote
Recommended Posts