kado Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Pituję Toguniu , pituję . Bo jak temu kochanemu gadziorkowi odmówić . Pituj kochana,pituj.Na okularki Ci się złożymy:) Quote
kado Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Od nas też Lolisiu Walentynka leci: [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
togaa Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Moja piękna, mądra, dobra Toga odchodzi. Wypłakałam oczy , teraz próbuję się z tym jakoś pogodzić ale ciężko bardzo... Boję sie tego co przed nami w najbliższych dniach, tygodniach. Strasznie się boję. Moja Toga sprzed kilku dni... I 2 lata temu.. Quote
Poker Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Serce pęka. Widać ,że piękna , wypielęgnowana babunia. Współczuję z całego serca. Dla mnie jednak jest najgorszy widok bezradnego, cierpiącego psa . Taki jest los,że psy żyją tylko tyle lat.A z drugiej strony co by się działo z biedami, gdyby psy żyły po 60 lat? Po prostu robią miejsce następcom. Trzymaj się togusiu i Toguniu. Quote
togaa Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Po sterydowym kopie Toga lepsza. Wróciła chęć do jedzenia. Byłoby pięknie, gdyby nie diagnoza która nie daje złudzeń. Jakbym mało miała problemów, moja osiemnastoletnia kocica Laluna od kilku dnie nie je. Wczoraj kroplówka, dzisiaj kroplówka. Nie wiem co będzie ? Przykro mi, bo Lolo całkiem opuszczony. Ani spacerów, ani zabawy.... Sirota taka. Quote
Poker Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Lolcio ma do towarzystwa Michałka z mamusią.Da radę chłopak, on też był kiedyś ciężko chory , więc jest na pewno wyrozumiały. Quote
ona03 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Mizianka dla Lalunki, moja kicia ma 10 lat i też nie chce jeść, drugi tydzień na kroplówkach i dokarmiam strzykawką, sama prawie nic nie tknie, zaraz jedziemy na kontrolę.... Lolcio, zaczynaj się pakować, chyba pora na wakacje :) Quote
NikaEla Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Mizianka dla Lalunki, moja kicia ma 10 lat i też nie chce jeść, drugi tydzień na kroplówkach i dokarmiam strzykawką, sama prawie nic nie tknie, zaraz jedziemy na kontrolę.... Lolcio, zaczynaj się pakować, chyba pora na wakacje :) Byle nie 8.03 ani 22.03 plissss..... Quote
ona03 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Byle nie 8.03 ani 22.03 plissss..... Na kiedy Lolcio ma się pakować? Togusia się określi :) ja się dopasuję, dla Lolcia wszystko :P Quote
NikaEla Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Byle nie 8.03 ani 22.03 plissss..... Marzec mamy pełne urodzin imienin rodzinnych 8.03 świętujemy urodziny mojego męża i teścia (85), mamy mszę o 10, potem obiad i podwieczorek muszę podać gościom A 22.03 jedziemy na 80-te urodziny wujka (koło św, Anny) Zatem w tych terminach nie pobiegnę uściskać Lolka Quote
Smyku Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Napiszę u Lolunia , że poszukuję pościeli dla lali do łóżeczka . Pewnie gdybym miała chwilę czasu sama bym uszyła . Ale czasu mało a wnusię naszło na zabawę lalkami , jeśli Wasze córcie , wnusie wyrosły z lal to chętnie kupię . Toguniu wycałuj mojego cięcia . Quote
kado Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Napiszę u Lolunia , że poszukuję pościeli dla lali do łóżeczka . Pewnie gdybym miała chwilę czasu sama bym uszyła . Ale czasu mało a wnusię naszło na zabawę lalkami , jeśli Wasze córcie , wnusie wyrosły z lal to chętnie kupię . Toguniu wycałuj mojego cięcia . Ja niestety nie mam takiej pościeli,ale Alficzkowa mama kiedyś szyła chyba taką pościel dla lali:) Quote
NikaEla Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Alficzkowa mama kiedyś szyła chyba taką pościel dla lali:) szyła :) na moim bazarku kiedyś sprzedawła Quote
Smyku Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Kto ma królika lub prośka morskiego ? Mam do wydania kolby , moje mają uczulenie i nie mogą jeść . Quote
Malgoska Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Jak objawia sie uczulenie na kolby? Ja mam królika. Dostalam w spadku od synowej sąsiadki, ktora podobno po 8 latach przebywania z nim sie na niego uczulila... Jakie masz te kolby? Dla chomika tez sie nadadzą? Quote
Smyku Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Kolby są firmy Vitapol , przeznaczone dla wszystkich gryzoni , króliki , prosiaki , chomików też . Musimy odstawić kolby , bo nasze prośki mają alergie , drapią się , odstawiamy wszystko zostają tylko na ziarenkach i obserwujemy . Jak już będzie ok, będziemy wprowadzać nast. pokarmy . Lolito buziam cię przeeemocno , zarobiłam dla ciem następną 100-wkę . Quote
togaa Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Lolito buziam cię przeeemocno , zarobiłam dla ciem następną 100-wkę . Ciocia, pituj, pituj. Wiesz ,że z pieluch nie wyrosnę ? Lolo wujek całą gębą. Cudny i rozczulający. A to liżnie dzidziusia po policzku, a to po rączce, a to zabawkę wymamlaną przyniesie, albo się uwali przy maluszku. Przyleciał tatus dzidziola, a Lolo niezadowolony. Tatuś nosi, a Lol oczu z niego nie spuszcza i nerwowy taki. Nie podobało mu się. Oneczko03, tulę mocno... :-( Quote
Poker Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Lolcio jest BOSSSSSSSKI jako wujcio i nie tylko dlatego. Oneczkowie, tak mi przykro..... Quote
ona03 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Dzięki za tulaski...... Moja kicia, którą dziesięć lat temu zgarnęłam pod śmietnikiem, po miesięcznej walce przegrała z choróbskiem, tak smutno..... Lolcio, dawaj nową fotkę, muszę się pocieszyć Quote
Poker Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Bardzo smutno gdy odchodzą nasi przyjaciele. Taki los, a żyć trzeba dalej i pomagać. Quote
togaa Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Lolcio, dawaj nową fotkę, muszę się pocieszyć Specjalnie dla Ciebie Oneczko03, dzisiejszy Lolo... 1 Quote
ona03 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Cudne chłopaki :) A Micho podskubuje troszkę Lolcia, tak paluszki wplatały się w futerko :P Quote
Poker Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Słodkie słodziaki. Michałek ciemnowłosy , wujcio Lolcio pomieszany w kolorach i jak zwykle łypie pięknymi gałami. Quote
Recommended Posts