Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tle suszy się kanapa. ;-)

Rano w  miejscu gdzie wczesniej leżał maluszek, zastaliśmy ogromną,śmierdzącą  mokrą plamę.

Czyszczenie niewiele pomogło, raczej rozstaniemy się z meblem.... ;-)

oj niegrzeczny ten maluszek ;)

masz chyba psy bardzo dbające o swój teren

Posted

Basieńko kochana gratuluję ślicznego wnusia:) Nie mam buziek i nie umiem wyrazić zachwytu mego nad tym cudeńkiem;)

W końcu mam naprawioną klawiaturę i mogę nadrobić zaległości. Uff...

Szykuję mega bazar z cyklu : Karolka dla Lolka,może wlata parę groszy.

Posted

Ja też produkuję zdjęcia , bo córa drugą torbę ciuchów przywiozła .

No właśnie te zdjęcia...żeby ich jeszcze przerabiać nie trzeba było;)

Ale co tam,damy radę.

Posted

Oj, ucieszą się, ucieszą ,bo o tej porze roku  ciężko z kasą ....

Odetchniemy ciupinę jak 1% spłynie, ale to latem dopiero.

A Lolcio w roli wujaszka   cudowny.:-)

Ma niesamowite wyczucie sytuacji , a   delikatność wobec maluszka  rozbraja.

No i wyspaceruje się nareszcie .....

d75ebb4a13cd224dmed.jpg

3a79281ff8af2787med.jpg

Posted

Oneczko nasze bazarki ciuszkowe to kropla w morzu w porównaniu z Twoimi kwiatowymi .

Nasze ukochanie jak pięknie prowadzi maluszka .

A wnusio jaką ma super sportową bryke .

Nikuniu   podrzuciłam Tobie kukułcze jajo ( zdjęcia ) . W wolnej chwili będę załączać opisy .

Zebrałam się w sobie bo widzę , że masz ferie , więc może znajdziesz w tym czasie chwilkę .

Posted

Dzisiaj jak didziuś polegiwał na podłodze na psim materacyku, Lolo  w zabawowych podskokach  przyniósł maluchowi  pluszowego zielonego smoka.

Z całego stada tylko ON  interesuje się maluszkiem, w dodatku nie traktując go jak konkurencję.

Starowinki Toga i Niunia już od dawna w swoim Świecie i poza jedzeniem niewiele ich interesuje.

Mikuś Halny podejdzie, powącha i sobie idzie. Czasem tylko położy się przy łóżeczku, jak na warcie.

Malutki Pepe jak zawsze ostrożny. Przyglada sie dzisiusiowi ale z bezpiecznej odległości, tak jak i koty.

Największe problemy z Igunią, kolekcjonerką zabawek. Nie dosc że swoich ma cały fotel, to próbuje  podkraść kolejne. Trzeba pilnować smoczków, grzechotek itp....;-)

( Od dłuższego czasu nie mam emotikonek, a po napisaniu 2-3 postów, prawie cała strona dogo robi sie  czarna . Widać tylko banerki. Szlak  mnie trafia..)

e65d482af64627f7med.jpg

Posted

Kochany Lolcio. Może go zatrudnić na nianię dla Michasia? Przynajmniej na gacie zarobi.

Jak czytam , to niewiele osób ma emotinki.

Mam  nieodparte wrażenie ,że "dyrekcja" dogo ma nas w głębokim poważaniu.

Posted

A oneczce na widok zarośniętego Lolcia pewnie już nożyczki w rękach latają.

Nie tylko, maszynka też :). z zarośniętym Lolciem wytrzymuję trzy dni i zawsze zastanawiam się jak togusia daje sobie radę z pielęgnacją długowłosego Lola, ja wymiękam i golę Gada, Lolcio wygląda młodziej i łatwiejsza pielęgnacja,  nie muszę nic szukać pomiędzy loczkami.....:)

Posted

Nie tylko, maszynka też :). z zarośniętym Lolciem wytrzymuję trzy dni i zawsze zastanawiam się jak togusia daje sobie radę z pielęgnacją długowłosego Lola, ja wymiękam i golę Gada, Lolcio wygląda młodziej i łatwiejsza pielęgnacja,  nie muszę nic szukać pomiędzy loczkami..... :)

A złoto można tam znaleźć ;)

Posted

A złoto można tam znaleźć ;)

Na ogół dyndające na loczkach kupale.;-)

Takie oto cudo szuka na cito domu.

Nie ma jeszcze roku.

Przemiłe, wesolutkie stworzonko, tylko zwieracze popsute na amen.

Jak u Lola.

Kontakt w sprawie maltańczyka ; [email protected]. tel;502329612

c3c490a22aa8b1b9med.jpg

Posted

Nie tylko, maszynka też :). z zarośniętym Lolciem wytrzymuję trzy dni i zawsze zastanawiam się jak togusia daje sobie radę z pielęgnacją długowłosego Lola, ja wymiękam i golę Gada, Lolcio wygląda młodziej i łatwiejsza pielęgnacja,  nie muszę nic szukać pomiędzy loczkami..... :)

No to się doigrałaś...

Lolo we wtorek jest umówiony na totalne golenie. ;-)

Posted

No to się doigrałaś...

Lolo we wtorek jest umówiony na totalne golenie. ;-)

Myślałam, że  we wtorek jedzie do mnie :) a tu remont w jego pokoju.....