Energy Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Jest warkoczyk:multi:ślepawa jakaś jestem:evil_lol: A dojdą dobre:cool3:bo za zupę poziomkową to dziękuję:eviltong: Quote
ona03 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='Energy']Jest warkoczyk:multi:ślepawa jakaś jestem:evil_lol: A dojdą dobre:cool3:bo za zupę poziomkową to dziękuję:eviltong:[/QUOTE] Trzeba spytać PP :evil_lol:, ale może :evil_lol: pasztet z czereśni ;). Quote
moni12 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='ona03']Na zdjęciu Nr 4 dynda :evil_lol:, a krzaczki poziomeczki :loveu: będą na bazarku, możesz nabyć, nawet z owocami :evil_lol:[/QUOTE] haha ja tez od razu zerkałam , czy aby warkoczyk jest u Indianinka. a na te krzaczki poziomeczek reflektuje jak będzie bazarek z nimi, nie muszą być z owocami :diabloti: Quote
kado Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ależ piękne te zdjęcia:) A gdzie [B]Ruda Maupa[/B]:loveu:? [B]Lolito[/B]:loveu:skarbeńku , ale poganiałbyś z [B]Czikulcem [/B]:loveu: w poziomeczkach prawda? Quote
Smyku Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Witaj księciuniu , może dzisiaj Togaa pobędzie z Toba w domku . Iwonko - Onko tez chcę taki ogródek poziomkowy ,popełnij bazarek ( Iwonuś mam zaległości , pamietasz o mnie ? ) Quote
ona03 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='Energy']Jest warkoczyk:multi:ślepawa jakaś jestem:evil_lol: A dojdą dobre:cool3:bo za zupę poziomkową to dziękuję:eviltong:[/QUOTE] Za warkoczyk, to by mnie moja Madziore udusiła :evil_lol:. To, które mam kopać, z której grzędy :evil_lol:, jesteś pierwsza w kolejce :evil_lol:. [quote name='moni12']haha ja tez od razu zerkałam , czy aby warkoczyk jest u Indianinka. a na te krzaczki poziomeczek reflektuje jak będzie bazarek z nimi, nie muszą być z owocami :diabloti:[/QUOTE] Będą z owockami ;), chyba, że PP je zje :evil_lol: [quote name='Smyku']Witaj księciuniu , może dzisiaj Togaa pobędzie z Toba w domku . Iwonko - Onko tez chcę taki ogródek poziomkowy ,popełnij bazarek ( Iwonuś mam zaległości , pamietasz o mnie ? )[/QUOTE] Alez bardzo proszę ;), ile krzaczków, po ile owocków na krzaczku :evil_lol:, wszystko wedle życzenia :evil_lol:. Pamietam;), na razie popełniłam taki bazarek :evil_lol: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/209974-Srebro-i-nie-tylko-Dla-quot-Braci-Mniejszych-03.07.2011-godz.22[/URL]-) kwiatuchy jeszcze rosną, cebule schną, jeszcze chwilka :evil_lol: Pamiętam, [B][COLOR=black]Smyczku, [/COLOR][/B]pamiętam ;). Quote
Energy Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='ona03']Za warkoczyk, to by mnie moja Madziore udusiła :evil_lol:. To, które mam kopać, z której grzędy :evil_lol:, jesteś pierwsza w kolejce :evil_lol:. [/QUOTE] A z Indianinkiem?:evil_lol:to wszystko jedno który:multi: No te Madziorki to takie wredotki są, nic nie poradzisz:eviltong::evil_lol: Quote
togaa Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 [SIZE=3]Jest propozycja żeby osobno założyć konto wakacyjne [B]Lolusia[/B].[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] Zawiezienie gada do [B]Ona3[/B] i przywiezienie z powrotem do [B]B-B[/B] ,to do przejechania blisko [B]2 tys km !!!.[/B] Przy obecnych cenach paliwa robi sie spora kwota. Tylko nie wiem gdzie prowadzić rozliczenie ? W 1-szym,zapchanym juz poście czy tutaj, a tam dać link do strony ? Czy aby to będzie regulaminowo? Quote
ona03 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='Energy']A z Indianinkiem?:evil_lol:to wszystko jedno który:multi: No te Madziorki to takie wredotki są, nic nie poradzisz:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Madziore :cool3: zostaw Indianinka w spokoju, dołożę Ci krzaczek czarnej porzeczki :evil_lol: w zamian :evil_lol:. [B]togaa [/B]gdzieś Ty mnie wyprowadziła :evil_lol:, /no ale o 00:39 to wybaczam/ 500 w jedną i 500 powrót, chyba, że mam krążyć :evil_lol:, rozliczenia to chyba w pierwszym poście będą bardziej czytelne, bo tam i bazarki będą. Quote
kado Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='ona03']Madziore :cool3: zostaw Indianinka w spokoju, dołożę Ci krzaczek czarnej porzeczki :evil_lol: w zamian :evil_lol:. [B]togaa [/B]gdzieś Ty mnie wyprowadziła :evil_lol:, /no ale o 00:39 to wybaczam/ 500 w jedną i 500 powrót, chyba, że mam krążyć :evil_lol:, rozliczenia to chyba w pierwszym poście będą bardziej czytelne, bo tam i bazarki będą.[/QUOTE] No dokładnie...Podróż Lola to nie tylko dowóz w 1 stronę, ale i powrót do domu.I po wakacjach ta sama trasa:cool3: Ale wakacje Lolita, to nie tylko benzyna, to pieluchy, karma, chusteczki, kremiki:roll: Kieszonkowe:evil_lol: Oj trzeba się brać za zbiórkę:evil_lol: Quote
Energy Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='ona03']Madziore :cool3: zostaw Indianinka w spokoju, dołożę Ci krzaczek czarnej porzeczki :evil_lol: w zamian :evil_lol:. [B]togaa [/B]gdzieś Ty mnie wyprowadziła :evil_lol:, /no ale o 00:39 to wybaczam/ 500 w jedną i 500 powrót, chyba, że mam krążyć :evil_lol:, rozliczenia to chyba w pierwszym poście będą bardziej czytelne, bo tam i bazarki będą.[/QUOTE] Może Togaa doliczyła Twój przyjazd do mnie Oneczko:multi:, z krzaczkami :evil_lol:wiesz, że ja nie mam grządek ani talentów ogrodniczych:evil_lol:i wolę Indianinka:loveu: Quote
ona03 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [B]togaa[/B] ma rację, to ja się nie wyspałam, idę dospać :evil_lol: 500 w jedną i wrócić 500 /chyba, że[B] togaa[/B] będzie wakacjować z[B] Lolciem[/B] u mnie :evil_lol:/, i odwiezienie Lolcia następne 500 i trzeba wrócić 500 :evil_lol:, ale ta Polska długa :evil_lol: Quote
kado Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [B]Lolito[/B]:loveu: wpadłam Cię wyprzytulać:loveu: Quote
togaa Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 [quote name='Nikaragua']poszedł przelew z bazarku: do Lolusia 50+25zł :)[/QUOTE] Pieniądze z tego bazarku ([B] 75,00[/B] zl) są juz na koncie ! Bardzo, bardzo dziekujemy [B]Nikaragua [/B]!:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208604-zamykamy-..............Rozliczony-dla-Mniejszych[/URL] O koncie wakacyjnym[B] Lolka[/B] napisze jutro. Mamy juz [B]skarbnika [/B]i pierwsza wplatę....:lol: Quote
ona03 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='togaa'] O koncie wakacyjnym[B] Lolka[/B] napisze jutro. Mamy juz [B]skarbnika [/B]i pierwsza wplatę....:lol:[/QUOTE] Ciekawe co skarbnik :loveu: ochotnik :diabloti: na to :evil_lol:, [B]togaa[/B] uważaj bo jak będzie nas ganiał :mad: po dogo :evil_lol:. [B]Lolitku[/B] buzialeczki z rana. Zapraszamy na bazarek :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/209974-Srebro-i-nie-tylko-Dla-quot-Braci-Mniejszych-03.07.2011-godz.22[/URL]-) Quote
kado Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [B][COLOR=red][SIZE=5]Moje kochaniutkie dziecko kończy dzisiaj 2 latka:loveu:[/SIZE][/COLOR][/B] [SIZE=5][COLOR=red][B]Troszkę późnawo, ale zapraszamy na pyszne ciacho i ....:cunao: [IMG]http://img860.imageshack.us/img860/9995/ciastoztruskawkami27188.jpg[/IMG] [IMG]http://img41.imageshack.us/img41/6601/dsc00759c.jpg[/IMG] [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
moni12 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='Nikaragua']ale pyszny torcik :) wszystkiego najlepszego dla młodej dogomaniaczki :)[/QUOTE] Dołączam sie do zyczeń dla śliczności.Kado córcia jak z reklamy. Quote
togaa Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 To prawda ! Malenka jak z reklamy mydełka.;) Samych słonecznych dni życzymy Ci kochana [B]Karolinko[/B] !!!:loveu: [URL="http://www.picturesanimations.com/happy_birthday/2/verjaardag5.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/h/happy_birthday/verjaardag5.gif[/IMG][/URL] Tak sobie pomyslałam ,że[B] Lolo[/B] dłużej nosi pieluche niż nasza szanowna [B]Jubilatk[/B]a :razz: Quote
ona03 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [FONT=Book Antiqua][COLOR=magenta][SIZE=5][B]Karolciu :loveu:[/B] :loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR][/FONT] [SIZE=5][COLOR=magenta][/COLOR][/SIZE] [IMG]http://www.picturesanimations.com/b/birthday/feest043.gif[/IMG] torcik przepyszny :evil_lol:, mniammmmmmmmm :evil_lol: Quote
togaa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Jednogłośnie, przy 0 wstrzymujących się,z racji profesji i w ogóle... na [B][COLOR=red]skarbnika wakacyjnego[/COLOR] Lolusia,[/B] wybrana została[SIZE=4] [B]kado[/B][/SIZE] !!!:loveu::loveu: Będzie to konto wyłącznie na koszty transportowe Lolka.... I tak; z bazarku [B]ona03[/B] ("Srebro,kotek szczotek...') na [B]Lolkową[/B] benzynę przeznaczone zostało [B]110 zł..[/B] Wpisy będą w pierwszym poście... Quote
kado Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='togaa']Jednogłośnie, przy 0 wstrzymujących się,z racji profesji i w ogóle... na [B][COLOR=red]skarbnika wakacyjnego[/COLOR] Lolusia,[/B] wybrana została[SIZE=4] [B]kado[/B][/SIZE] !!!:loveu::loveu: Będzie to konto wyłącznie na koszty transportowe Lolka.... [/QUOTE] Wow:crazyeye::multi::multi::multi: Bardzo dziękuję za zaufanie:loveu: [B] Loluniu[/B]:loveu: ciotka kado będzie tak zarządzać Twoimi funduszami, że i odsetki i jakaś mała premia Ci wlata na wakacje:lol::evil_lol: Quote
Poker Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 UUUUuuu, przegapiłam taką ważną uroczystość jak 2.lecie skarbeczka, STO lat w zdrówku ku radości rodziców [IMG]http://img34.imageshack.us/img34/3633/bestfriendd.gif[/IMG] A co Loluś sądzi o nadchodzących wakacjach ? Quote
Energy Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Poker']UUUUuuu, przegapiłam taką ważną uroczystość jak 2.lecie skarbeczka, STO lat w zdrówku ku radości rodziców [/QUOTE] Ja też przegapiłam... Spóźnione życzenia dla pięknej panienki:new-bday::tort::new-bday: Quote
ona03 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='kado']Wow:crazyeye::multi::multi::multi: Bardzo dziękuję za zaufanie:loveu: [B]Loluniu[/B]:loveu: ciotka kado będzie tak zarządzać Twoimi funduszami, że i odsetki i jakaś mała premia Ci wlata na wakacje:lol::evil_lol:[/QUOTE] Oj [B]Lolciu :loveu:, [/B]to Ci się trafił skarbnik :loveu: i odsetki będą :evil_lol: będziesz miał na lody :evil_lol:. [B]togaa :loveu: [/B]wpisz do wakacyjnych : [B]11 zł --Danusia Ł[/B] [B]40,50 -as_ko /skalniak/ [/B] Quote
kado Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [B]togaa:loveu: [/B]do raportu:evil_lol: jak [B]JPG[/B]:loveu: stoi z żarełkiem i pieluszkami? Quote
Recommended Posts