Gabi79 Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 57 minut temu, Tyś(ka) napisał: Tabletki caridsure są smaczne. Mój kot, totalnie nie taletkowy, wcina je jak cukierki... i musiałam zawsze porządnie chować te tabletki nie tylko przed nim, ale i przed... kocią księżniczką-niejadką :) Za to drugie tabletki, które kocur bierze są fuj, na ich widok ucieka i nie da sobie otworzyć pyszczka. Misio na szczęście pochłania tabletki z pasztetem. Melcia, jak musiała brać tabletki ( na szczęście tylko w momencie chwilowej niedyspozycji), to dopiero był cyrk. Musiałam rozpuszczać tabletkę w wodzie i dawać jej strzykawką do pyszczka). Quote
Tyśka) Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Dnia 2.09.2018 o 23:16, Gabi79 napisał: Misio na szczęście pochłania tabletki z pasztetem. Melcia, jak musiała brać tabletki ( na szczęście tylko w momencie chwilowej niedyspozycji), to dopiero był cyrk. Musiałam rozpuszczać tabletkę w wodzie i dawać jej strzykawką do pyszczka). To masz fajnie :) Mój pies łakomczuch nie ruszy jedzenia zatrutego... znaczy się z tabletką:) O, to akurat normalne działanie przy tabletkowanym kocie;) Roztwór wodno-tabletkowy i do pysia. U mnie nie przeszedł. Quote
Gabi79 Posted September 5, 2018 Author Posted September 5, 2018 17 minut temu, Tyś(ka) napisał: To masz fajnie :) Mój pies łakomczuch nie ruszy jedzenia zatrutego... znaczy się z tabletką:) O, to akurat normalne działanie przy tabletkowanym kocie;) Roztwór wodno-tabletkowy i do pysia. U mnie nie przeszedł. U mnie na początku były małe problemy, ale później doszłam niemal do perfekcji Quote
Gabi79 Posted September 9, 2018 Author Posted September 9, 2018 Na koncie Misiunia 204,- z bazarku Quote
Gabi79 Posted September 13, 2018 Author Posted September 13, 2018 Zapraszam na bazarek wyprzedażowy, połowa utargu dla Misiunia Quote
Gabi79 Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Na koncie Misiunia 94,- z bazarku Wczoraj kupiła Cardalis, koszt 73 Quote
dwbem Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Zazdroszczę bo moja starucha pluła nawet maleńkie tabletki ukryte niewidzialnie głęboko w parówce, nie mam pojęcia jak ona to robiła. Na szczęście odżywkę dla seniorów toleruje w jedzeniu więc nie jest źle. Quote
Nadziejka Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Cmokaski i tulinki Misiowi Kajuni Meluni Quote
Gabi79 Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 7 minut temu, dwbem napisał: Zazdroszczę bo moja starucha pluła nawet maleńkie tabletki ukryte niewidzialnie głęboko w parówce, nie mam pojęcia jak ona to robiła. Na szczęście odżywkę dla seniorów toleruje w jedzeniu więc nie jest źle. Z Misiuniem nie ma problemów, jeśli chodzi o przemycanie tabletek w jedzonku. Ogólnie Misio to słodki, bezproblemowy staruszek. Quote
b-b Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 7 godzin temu, Gabi79 napisał: Ogólnie Misio to słodki, bezproblemowy staruszek. Wspaniale,że dałaś mu szansę i miejsce w swoim domu i sercu :) Quote
Gabi79 Posted September 17, 2018 Author Posted September 17, 2018 Misio otrzymał 50,- od Pani Joanny z Warszawy (znajomej Gusiaczka). Z całego serca dziękuję w imieniu Misiulka!!! 1 Quote
Gabi79 Posted September 19, 2018 Author Posted September 19, 2018 Na koncie Misiunia 10,- od Jolanty08. Jolu, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Jolanta08 Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Witaj Misiątko kochane , udanego dnia wszystkim Quote
b-b Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 I ja pozdrowienia dla Was zostawiam a dodatkowo dla maluchów miziaki :) Quote
Gabi79 Posted September 26, 2018 Author Posted September 26, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: I ja pozdrowienia dla Was zostawiam a dodatkowo dla maluchów miziaki :) Dzięki serdecznie Bogduniu!!! Cała trójka zostanie wymiziana!!! Pozdrawiam wszystkich fanów mojej słodkiej gromadki!!! Quote
b-b Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 9 godzin temu, Gabi79 napisał: Pozdrawiam wszystkich fanów mojej słodkiej gromadki!!! Słodkiej gromadki zdjęcie by się znowu przydało ;) Quote
Gabi79 Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 14 godzin temu, b-b napisał: Słodkiej gromadki zdjęcie by się znowu przydało ;) Zrobię w najbliższym czasie. Dzisiaj idę z Melcią do weta, bo ma katar I kicha, chyba zaraziła się ode mnie. Quote
b-b Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 10 godzin temu, Gabi79 napisał: Zrobię w najbliższym czasie. Dzisiaj idę z Melcią do weta, bo ma katar I kicha, chyba zaraziła się ode mnie. To zdrówka Wam życzę.Oby reszta się nie pochorowała:( Quote
Gabi79 Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 W poniedziałek kupiłam misiowe tabletki Cardalis, Hepatiale Forte i Cardisure ( 40 tabletek ) Quote
Gabi79 Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 19 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Niech jak najdłużej żyje Misiulek... :) Jestem za!!! Misio ma się świetnie, nie wybiera się za TM. Za to ja padam na twarz ze zmęczenia. Od poniedziałku kursuję praca - szpital - dom. Moja mama złamała sobie biodro i jest po operacji. Quote
Tyśka) Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Oby dobrze się goiło i zrastało :( Ciepłe myśli przesyłam. Quote
Recommended Posts