Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, mdk8 napisał:

Devonek/Waldek  jeden z moich podopiecznych od grudnia jest w DS i to na zawsze :) dlatego chciałam podzielić pieniądze , które zostały na jego koncie i podarować 100,- Azuni . Poproszę o nr. konta na które mam przelać pieniądze i potwierdzenie na wątku Devonka jak dotrą. 

Gosiu, ślicznie dziękujemy Tobie i wszystkim sponsorom Waldka milosc25_(www.e-gify.pl).gif.aaa8f4d166edc2805980ce6c1faf6b6c.gifmilosc25_(www.e-gify.pl).gif.aaa8f4d166edc2805980ce6c1faf6b6c.gifmilosc25_(www.e-gify.pl).gif.aaa8f4d166edc2805980ce6c1faf6b6c.gif

Posted
Dnia 13.01.2018 o 20:06, elik napisał:

Azulkowy domku, gdzie jesteś ? Odezwij się wreszcie!

Był dzisiaj jeden telefon, dzwonił pan, bardzo ciężko się było dowiedzieć czegokolwiek bo odpowiadał półsłówkami.

Nie za dobrze brzmiał, ale zaproponowałam wizytę, ewentualnie odwiedziny u Azuni, no i skończyło się tradycyjnie,

że się zastanowi i zadzwoni jeszcze raz, no i cisza.

Posted
24 minuty temu, Mysza2 napisał:

Był dzisiaj jeden telefon, dzwonił pan, bardzo ciężko się było dowiedzieć czegokolwiek bo odpowiadał półsłówkami.

Nie za dobrze brzmiał, ale zaproponowałam wizytę, ewentualnie odwiedziny u Azuni, no i skończyło się tradycyjnie,

jezu...i po co tacy ludzie w ogóle dzwonią:(

Strasznie smutno że Azunia nadal bez domku:( wiem, że ELunia walczysz jak lew- mnóstwo ogłoszeń i to zaprocentuje gdzieś kiedyś....szkoda, że nie dziś, ale...może jutro...;)

Posted
6 minut temu, kiyoshi napisał:

jezu...i po co tacy ludzie w ogóle dzwonią:(

Strasznie smutno że Azunia nadal bez domku:( wiem, że ELunia walczysz jak lew- mnóstwo ogłoszeń i to zaprocentuje gdzieś kiedyś....szkoda, że nie dziś, ale...może jutro...;)

Fakt, to smutne.

O koteczki też same głupie telefony.

Oby ta zła passa się skończyła.

Posted

Jejku przepraszam ale coś mi DOGO szwankuje...

Wczoraj tez miałam telefon o Azunie, ale to jakaś masakra już przez telefon.

Pan oddał swojego psa jak zmieniał mieszkanie.

Musialam po chwili skończyć, powiedziałam, ze oddzwonię i już nie odebrał telefonu.

Gdzie Ci normalni,kochający zwierzaki ludzie...

Coś nasze gadzinki nie maja szczęścia. 

Posted
13 godzin temu, Mysza2 napisał:

Lepiej, że nie dzwoni, bo chyba trzeba byłoby  odmówić.

12 godzin temu, AgusiaP napisał:

Jejku przepraszam ale coś mi DOGO szwankuje...

Wczoraj tez miałam telefon o Azunie, ale to jakaś masakra już przez telefon.

Pan oddał swojego psa jak zmieniał mieszkanie.

Musialam po chwili skończyć, powiedziałam, ze oddzwonię i już nie odebrał telefonu.

Gdzie Ci normalni,kochający zwierzaki ludzie...

Coś nasze gadzinki nie maja szczęścia. 

Masakra, oddał psa, bo zmieniał mieszkanie ?   przestraszony2.gif.7811f9323a0480e1e670286f941cc8fc.gif  I teraz dzwoni po kolejnego, zamiast odebrać tamtego ???

Nóż się w kieszeni otwiera na takie indywiduum 5a606c53a7ab0_zy4.gif.268f6b681bc78ada5efe8cc841bcd318.gif

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
4 godziny temu, AgusiaP napisał:

Dzięki Kasiu za zdjęcia !

Cudne zdjęcia i cudna Azunia i nikt jej nie chce...

Całkowicie się z Tobą zgadzam Aguniu. I czemu nikt jej jeszcze nie zauważył, nie pokochał ???  :(

Moje psiaki też lubią jeść śnieg. Zabraniam im, ale one nic sobie z tego nie robią :)

IMG_0458.JPG

• Like 2