kiyoshi Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 12 godzin temu, Mysza2 napisał: Izunia ślicznie dziękujemy:):) I miałam już jeden telefon z Krakowa o Kubusia. Brzmi fajnie, Pani chce poznać Kubusia, ale będzie mogła pojechać dopiero w przyszły weekend. Ma się odezwać s połowie tygodnia, żeby się umówić. Nawet nie wiem co napisac tak sie ciesze Zeby tylko sie udalo Tak mocno trzymam kciuki jak nigdy 2 Quote
Mysza2 Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Na konto Azuni i Kubusia wpłynęło 40 zł od Kiyoshi:):) Izunia ślicznie Ci kochana dziękujemy:) Quote
AgusiaP Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 Izunia slicznie dziekujemy za wszystko, za to, jak nam pomagasz !!! Trzymajcie dziewczynki mocno kciuki za Kubusia. Quote
kiyoshi Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 9 godzin temu, AgusiaP napisał: Izunia slicznie dziekujemy za wszystko, za to, jak nam pomagasz !!! Trzymajcie dziewczynki mocno kciuki za Kubusia. Cala przyjemnosc po mojej stronie! Quote
kiyoshi Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: Pani od Kubunia nie dzwoniła? też o tym myśle....każdego dni..... Quote
Mysza2 Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 No niestety nie dzwoniła:( Dzisiaj już czwartek i gdyby miała zamiar wybrać się w weekend to chyba dałaby już znać. Może znalazła jakiegoś bliżej. Mimo wszystko zadzwonię do niej jutro, ale jak komuś zależy to sami wiecie..,, Quote
Gabi79 Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 6 minut temu, Mysza2 napisał: No niestety nie dzwoniła:( Dzisiaj już czwartek i gdyby miała zamiar wybrać się w weekend to chyba dałaby już znać. Może znalazła jakiegoś bliżej. Mimo wszystko zadzwonię do niej jutro, ale jak komuś zależy to sami wiecie..,, Ech, ludzie nie chcą starszych psiaków i nie wiedzą, co tracą. Quote
kiyoshi Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 19 minut temu, Mysza2 napisał: No niestety nie dzwoniła:( Dzisiaj już czwartek i gdyby miała zamiar wybrać się w weekend to chyba dałaby już znać. Może znalazła jakiegoś bliżej. Mimo wszystko zadzwonię do niej jutro, ale jak komuś zależy to sami wiecie..,, może jeszcze jutro zadzwoni.... nadzieja umiera ostatnia..... Quote
elik Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 A jeśli nie zadzwoni, to znaczy, że to nie był TEN DOMEK. 1 Quote
AgusiaP Posted October 27, 2016 Author Posted October 27, 2016 47 minut temu, elik napisał: A jeśli nie zadzwoni, to znaczy, że to nie był TEN DOMEK. Tez tak mysle. Pani z Sosnowca tez miała dzwonić do Kasi, zeby o wszystko zapytać... Quote
Mysza2 Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Pani nie dzwoniła, ja próbowałam dzwonić, ale włączała się sekretarka. Za to miałam drugi telefon o Kubusia. Rodzina z Katowic, trójka dzieci ale najstarsza córka już dorosła i już poza domem. Zauroczył ich Kubuś i jego historia. Mają 9 letnią sunię, też przygarniętą i chcieliby wcześniej zapoznać sunię z Kubusiem, bo podobno sunia nie na wszystkie psiaki dobrze reaguje. Zasugerowałam, że wcześniej możemy zrobić wizytę i jeśli wypadnie ok, to państwo mogliby podjechać ze swoją sunią do Kubusia i już z nim wrócić do domu. Na razie stanęło na tym, że Pani ma się zastanowić i dać znać. Oby rzeczywiście tak było, że da znać. 1 Quote
elik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 No właśnie. Tak, czy siak, ale niech da znać :) Quote
kiyoshi Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 8 godzin temu, Mysza2 napisał: Pani nie dzwoniła, ja próbowałam dzwonić, ale włączała się sekretarka. Za to miałam drugi telefon o Kubusia. Rodzina z Katowic, trójka dzieci ale najstarsza córka już dorosła i już poza domem. Zauroczył ich Kubuś i jego historia. Mają 9 letnią sunię, też przygarniętą i chcieliby wcześniej zapoznać sunię z Kubusiem, bo podobno sunia nie na wszystkie psiaki dobrze reaguje. Zasugerowałam, że wcześniej możemy zrobić wizytę i jeśli wypadnie ok, to państwo mogliby podjechać ze swoją sunią do Kubusia i już z nim wrócić do domu. Na razie stanęło na tym, że Pani ma się zastanowić i dać znać. Oby rzeczywiście tak było, że da znać. Trzymam kciuki z całych sił:) Quote
AgusiaP Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 Ja tez mocno trzymam za domek Kubunia. Quote
kiyoshi Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 godzinę temu, AgusiaP napisał: Ja tez mocno trzymam za domek Kubunia. może tym razem sie uda...:) Quote
Figunia Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Przeczytalam watek Azuni i Kubusia. Czy musze pisac, ze Psiaki przecudowne, ze jeden skradl mi serce od razu i to dokumentnie... A wiecie co, moim skromnym zdaniem, choc maja u Kasi jak w raju, to uwazam, ze najwyzszy czas, by zwolnily wreszcie innym miejsce i ruszyly do SWOICH domkow :) Trzymam kciuki za odpowiednie, czyli najlepsze DS-y!!! 1 Quote
AgusiaP Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 Pewnie Kubelek, nasz aniołeczek skradł serduszko Figuni. Quote
Gabi79 Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Zaglądam do Azuni i Kubusia i melduję, że poleciało na ich konto 97,30 z bazarku 1 Quote
AgusiaP Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 7 minut temu, Gabi79 napisał: Zaglądam do Azuni i Kubusia i melduję, że poleciało na ich konto 97,30 z bazarku Jeszcze raz slicznie dziekujemy Gabrysiu! Quote
Recommended Posts