Mysza2 Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Jego wzrok na tym zdjęciu z kołnierzem mówi " No coście kurcze wymyślili, średni mi się podoba" :):) Fajnie Panie Arku, że już po wszystkim. Będziecie mieć spokój w przypadku cieczek w okolicy:) Bardzo cię cieszę, że go adoptowaliście. Pozdrowienia dla całej fajnej rodzinki i dla Lakusia mizianko:) Quote
Mysza2 Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 dubel. Widzę, że tylko mnie się wszystko dubluje:) Quote
giedorek Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Witam Przesyłam kilka fotek Lakusia :) 2 Quote
Gabi79 Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Jakie cudne foteczki!!! Panie Arku, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Widać, że Lakuś jest mega szczęśliwy. Pozdrawiam serdecznie całą cudowną Lakusiową Rodzinę!!! Quote
Mysza2 Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Panie Arku myślami Pana ściągnęłam:) I od razu dzień jest piękniejszy. Kochane łaciate łapy:) Bardzo dziękujemy 1 Quote
kiyoshi Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 ale cuuuudowne ma życie nasz Lakuś :) <3 Quote
AgusiaP Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Pieknieeeeeeeeee dziekujemy za zdjecia naszego Lakunia !!!! Cudne zdjecia, cudna rodzinka i nasza gwiazda w roli głównej. Jeszcze raz wielkie dzieki !!!! Quote
giedorek Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Dziękujemy za miłe komentarze :) Lakuś to taka nasza mała perła. Ciągle kogoś zaczepia by się z nim bawić i co zabawne to "gada" z nami jak coś chce.To nie jest szczekanie. Naprawdę zabawnie to wygląda. Bardzo lubi spać albo poprostu wylegiwać się z kimś kto leży. Ciężko poleżeć samemu bo zaraz Lakuś się ładuje na sofę czy do łóżka :) Dzieciaki lubią się z nim bawić. Marcel zaczyna sobie z nim radzić. Laki coraz bardziej się go słucha. Ogólnie jest super. Cieszymy się że Lakuś jest z nami Pozdrawiamy serdecznie 1 Quote
AgusiaP Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 I takie wiadomości możemy czytać i czytać panie Arku ! My również serdecznie pozdrawiamy całą waszą rodzinkę bardzo cieplutko ! Quote
AgusiaP Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 KOCHANI ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I WESOŁYCH SWIAT WAM ZYCZE ORAZ CAŁEJ RODZINCE NASZEGO KOCHANEGO LAKUSIA !!!!!!!!! Quote
giedorek Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Zdrowych, radosnych i pogodnych świąt bożego Narodzenia życzy Lakuś wraz Arkiem Asią oraz dziećmi. Dziękujemy za życzenia Lakuś jakoś dziwnie od rana biega wesoły. Chyba coś przeczuwa :) Pozdrawiamy serdecznie 2 Quote
Mysza2 Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Dnia 24.12.2016 o 14:30, giedorek napisał: Zdrowych, radosnych i pogodnych świąt bożego Narodzenia życzy Lakuś wraz Arkiem Asią oraz dziećmi. Dziękujemy za życzenia Lakuś jakoś dziwnie od rana biega wesoły. Chyba coś przeczuwa :) Pozdrawiamy serdecznie Bardzo dziękujemy całej rodzince za życzenia:) Lakuś pewnie liczy na prezenty pod choinką bo przecież był bardzo grzeczny:):) Ciekawe czy przemówił ludzkim głosem Quote
mdk8 Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do Aresika może razem coś wymyślimy : Quote
Mysza2 Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Ciekawe jak Lakuś przeżył petardy. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku kochani:) Quote
giedorek Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 witam Przepraszamy ze tak dlugo sie nie odzywalismy. Dziekujemy wszystkim za zyczenia swiateczne i noworoczne :) Postanowilismy ze przeslemy kilka foteczek Lakusia :) Pozdrawiamy :) Quote
Mysza2 Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Panie Arku, znowu myślami Pana ściągnęłam, miałam pisać z pytaniem czy wszystko OK. Śliczne zdjęcia, śliczny Lakuś, bardzo bardzo dziękujemy:):) Sierść błyszcząca, mina dumna, zwłaszcza na tym zdjęciu z Panem. Lakuś jest śliczny Quote
kiyoshi Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Ale Lakuś się zmienił:) wyrósł, wypiękniał, sierść ma cuudowną! i chyba lubi sobie pojeść, bo taki 'konkretny' się zrobił:) SUPER jesteście cała rodzinką:) :) 1 Quote
giedorek Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Lakus spędza z nami dużo czasu. Uwielbia się przytulać. Często śpi z nami albo z dziećmi :) Mamy z nim dużo uciechy a w szczególności kiedy domaga się zabawy. Normalnie z nami gada. Jest słodki :) Nie zamienilibysmy go na żadnego innego :) Jest bardzo mądry. Czasami udaje głupka co wygląda naprawdę zabawnie :D W pełni zintegrowal się z dziećmi. Cóż więcej mogę dodać. Lakus zostanie z nami do końca. Proszę się o niego nie martwić. Dbamy o niego jak o każdego członka rodziny. Wcina kostki i inne przysmaki. Lakus jest rodzinnie nastawiony co nas bardzo cieszy. Każdy może podejść i odebrać mu kość bez słowa sprzeciwu. Przyjeżdżają do nas siostra Asi z dzieckiem z lekkim autyzmem (ma niecałe 4 latka) i pomimo nietypowych zachowań dziecka Lakus zachowuje się bardzo poprawnie i cierpliwie. Pozdrawiamy serdecznie Arek Asia i dzieciaki Lakus też przyłącza się do pozdrowień :) 2 Quote
Recommended Posts