Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto zgadnie gdzie jest Sonia? No kto?

15776231_1281287371933469_488462053_o.jp

Paula pisze, ze tak jej pilnują jak gotuje w kuchni  liczac na smaczny kasek.....ale hola, hola ja tu widze ze tylko Sonia pilnuje, bo reszta śpi.

Posted
Tak o Soni pisze Paula- opiekunka .
Sonia naprawdę szczęście przynosi tyle, że innym psom. Poszedł Biszkopt później Piki ( ta czarna sunia co razem z biszkoptem na kanapie leżeli pojechał Dżin do domu a nawet ostatnio Krawat (przy ktorym smaka na spacerze wzięła) wyprowadził się od nas. Z Hektorem się trzymała i chyba on po nowym roku pojedzie do DS. Kiedy na nią kolej przyjdzie?  Przychodzą ludzie oglądają mówią że piękna i biorą innego. Soniutka jest niesmiała, ale według mnie mogła by już iść do normalnego domu. Spokojnego może byc z innym psem (z kotem pewnie też by problemu nie miała). Na spacerach ładnie idzie jak obcy ludzie do nas przychodzą sama przychodzi. ( nie lubi się głaskać, ale czemu nikt w tych oczach się nie zakochał jeszcze). No nie ma kto jej szczęścia przynieść. Talizman jakiś by się przydał .

Posted

Ech...ludzie chcą przeważnie takiego, co do nich od razu się łasi, ogonem merda, domaga się głasków....Sonieczko, doris66 nie po to tak o ciebie walczyła, abyś zasiedziała się na tymczasie...Do domku stałego już czas!...

Posted
22 godziny temu, doris66 napisał:

Kto zgadnie gdzie jest Sonia? No kto?

15776231_1281287371933469_488462053_o.jp

Paula pisze, ze tak jej pilnują jak gotuje w kuchni  liczac na smaczny kasek.....ale hola, hola ja tu widze ze tylko Sonia pilnuje, bo reszta śpi.

Sońkowa wersja , jedno ucho do tyłu drugie do przodu. Urocza wersja......ona tak robi z uszami , cuda prawdziwe,.

Posted
10 godzin temu, WiosnaA napisał:

Niech Ten Nowy Rok Soni Szczęście przyniesie i najprawdziwszy Domek na zawsze dostanie!

Szczęśliwego Nowego Roku !

Dziekujemy WiosnaA.

Posted

Sonia otrzymała pomoc od Anny S. z Żar. Z dopiskiem ze to od Memory i Wiktor. Wygląda na to, ze nowa ciocia Soni jest dogomaniaczką,  a jesli tak to prosimy o obecnosc na wątku Soni. I dziekujemy za pomoc.

Posted

Zaglądam na wątek i podczytuję, Wiktor nie, bo jest zapracowany, ale co jakiś czas podsyła mi kasę z poleceniem rozdzielenia na psie potrzeby.

Dokładam swoją i wtedy dzielę na kilka piesków.  Sonia nie ma deklaracji, więc załapała się po raz drugi na niewielka kwotę.

Kibicuję jej ciesząc się z postępów, ale cichutko, bo przydatna być nie mogę.

Posted
11 godzin temu, memory napisał:

Zaglądam na wątek i podczytuję, Wiktor nie, bo jest zapracowany, ale co jakiś czas podsyła mi kasę z poleceniem rozdzielenia na psie potrzeby.

Dokładam swoją i wtedy dzielę na kilka piesków.  Sonia nie ma deklaracji, więc załapała się po raz drugi na niewielka kwotę.

Oj......jesteś bardzo przydatna Memory, wspomagasz finansowo jesteś myślami z pieskami, kibicujesz. To naprawdę bardzo, bardzo wiele. Dziękuję bardzo serdecznie za pomoc w imieniu Soni i swoim.

Posted
4 godziny temu, Olena84 napisał:

Też cichutko kibicuje i mam nadzieje, że postępy będa coraz większe aż Sonia znajdzie super dom

Innej opcji nie ma, i mam nadzieję, że chociaż długo trwa oswajanie Soni to zawsze uda się zebrać  pieniądze na kolejny miesiąc pobytu Sonieczki w hotelu.

Posted
21 godzin temu, memory napisał:

Tak potwierdzam, Sonia po raz drugi otrzymała wsparcie od Memory. Potwierdzenie na fb jest jako Anna S. , a na dogomanii , na watku na pierwszej stronie ta wpata ( z maja w kwocie 100ł ) ujeta jest jak "wpłaty z fb", dziękujemy.

Posted
10 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Doris, podeślij mi proszę nr konta Soni. Bardzo leży mi suczyna na sercu. Nie wyślę za wiele, ale coś zawsze... :(

Dzięki wielkie Tys (ka).

Posted

Sonia na sprzedaż....plac za nią gratis......

15873187_1965354187032960_55930777665618

idziemy szybko do domku, bo zimno okropnie.

15941048_1965354627032916_37051575034426

tylko jeszcze zapozuje ciotkom .....a niech sie nacieszą.

15826776_1965355330366179_83258196552409

złapie kilka promyków słońca......i zmykam do domku....15941014_1965356020366110_88154787356481

aha.....zapomniała15871752_1965356177032761_81861698428445m.....jeszcze brzuszek pokaże. Jśliczny.

• Upvote 1
Posted

I co cioteczki czyż nie jest urokliwa?Sylwetka modelki,uszy wysportowane,w czarnym czy też czerwonym we wszystkim do twarzy. Soniu gdzie Ci ludzie oczy mają,że jeszcze jesteś w hoteliku?

• Upvote 1