doris66 Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 Dzięki Ana10 za wpłate dla Soni 200zł. Quote
doris66 Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 Kto zgadnie gdzie jest Sonia? No kto? Paula pisze, ze tak jej pilnują jak gotuje w kuchni liczac na smaczny kasek.....ale hola, hola ja tu widze ze tylko Sonia pilnuje, bo reszta śpi. Quote
doris66 Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 Tak o Soni pisze Paula- opiekunka . Sonia naprawdę szczęście przynosi tyle, że innym psom. Poszedł Biszkopt później Piki ( ta czarna sunia co razem z biszkoptem na kanapie leżeli pojechał Dżin do domu a nawet ostatnio Krawat (przy ktorym smaka na spacerze wzięła) wyprowadził się od nas. Z Hektorem się trzymała i chyba on po nowym roku pojedzie do DS. Kiedy na nią kolej przyjdzie? Przychodzą ludzie oglądają mówią że piękna i biorą innego. Soniutka jest niesmiała, ale według mnie mogła by już iść do normalnego domu. Spokojnego może byc z innym psem (z kotem pewnie też by problemu nie miała). Na spacerach ładnie idzie jak obcy ludzie do nas przychodzą sama przychodzi. ( nie lubi się głaskać, ale czemu nikt w tych oczach się nie zakochał jeszcze). No nie ma kto jej szczęścia przynieść. Talizman jakiś by się przydał . Quote
doris66 Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 Paula moja miłośc do niej jest talizmanem i Miłość Ana10 i Zachary. Musi wysatarczyć. . Quote
Ana10 Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Soniutka czeka na wyjątkowego człowieka,który pokocha ją za uszy ,oczy i całą resztę. 1 Quote
zachary Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Ech...ludzie chcą przeważnie takiego, co do nich od razu się łasi, ogonem merda, domaga się głasków....Sonieczko, doris66 nie po to tak o ciebie walczyła, abyś zasiedziała się na tymczasie...Do domku stałego już czas!... Quote
Tyśka) Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Sonia ma śliczne, mądre oczy... musi ktoś w końcu się w nich zakochać! 1 Quote
doris66 Posted December 31, 2016 Author Posted December 31, 2016 22 godziny temu, doris66 napisał: Kto zgadnie gdzie jest Sonia? No kto? Paula pisze, ze tak jej pilnują jak gotuje w kuchni liczac na smaczny kasek.....ale hola, hola ja tu widze ze tylko Sonia pilnuje, bo reszta śpi. Sońkowa wersja , jedno ucho do tyłu drugie do przodu. Urocza wersja......ona tak robi z uszami , cuda prawdziwe,. Quote
WiosnaA Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Niech Ten Nowy Rok Soni Szczęście przyniesie i najprawdziwszy Domek na zawsze dostanie! Szczęśliwego Nowego Roku ! Quote
doris66 Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 10 godzin temu, WiosnaA napisał: Niech Ten Nowy Rok Soni Szczęście przyniesie i najprawdziwszy Domek na zawsze dostanie! Szczęśliwego Nowego Roku ! Dziekujemy WiosnaA. Quote
doris66 Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 Sonia otrzymała pomoc od Anny S. z Żar. Z dopiskiem ze to od Memory i Wiktor. Wygląda na to, ze nowa ciocia Soni jest dogomaniaczką, a jesli tak to prosimy o obecnosc na wątku Soni. I dziekujemy za pomoc. Quote
memory Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Zaglądam na wątek i podczytuję, Wiktor nie, bo jest zapracowany, ale co jakiś czas podsyła mi kasę z poleceniem rozdzielenia na psie potrzeby. Dokładam swoją i wtedy dzielę na kilka piesków. Sonia nie ma deklaracji, więc załapała się po raz drugi na niewielka kwotę. Kibicuję jej ciesząc się z postępów, ale cichutko, bo przydatna być nie mogę. Quote
doris66 Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 11 godzin temu, memory napisał: Zaglądam na wątek i podczytuję, Wiktor nie, bo jest zapracowany, ale co jakiś czas podsyła mi kasę z poleceniem rozdzielenia na psie potrzeby. Dokładam swoją i wtedy dzielę na kilka piesków. Sonia nie ma deklaracji, więc załapała się po raz drugi na niewielka kwotę. Kibicuję jej ciesząc się z postępów, ale cichutko, bo przydatna być nie mogę. Oj......jesteś bardzo przydatna Memory, wspomagasz finansowo jesteś myślami z pieskami, kibicujesz. To naprawdę bardzo, bardzo wiele. Dziękuję bardzo serdecznie za pomoc w imieniu Soni i swoim. Quote
Olena84 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Też cichutko kibicuje i mam nadzieje, że postępy będa coraz większe aż Sonia znajdzie super dom Quote
doris66 Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 4 godziny temu, Olena84 napisał: Też cichutko kibicuje i mam nadzieje, że postępy będa coraz większe aż Sonia znajdzie super dom Innej opcji nie ma, i mam nadzieję, że chociaż długo trwa oswajanie Soni to zawsze uda się zebrać pieniądze na kolejny miesiąc pobytu Sonieczki w hotelu. Quote
doris66 Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 21 godzin temu, memory napisał: Zaglądam na wątek i podczytuję, Wiktor nie, bo jest zapracowany, ale co jakiś czas podsyła mi kasę z poleceniem rozdzielenia na psie potrzeby. Dokładam swoją i wtedy dzielę na kilka piesków. Sonia nie ma deklaracji, więc załapała się po raz drugi na niewielka kwotę. Kibicuję jej ciesząc się z postępów, ale cichutko, bo przydatna być nie mogę. Tak potwierdzam, Sonia po raz drugi otrzymała wsparcie od Memory. Potwierdzenie na fb jest jako Anna S. , a na dogomanii , na watku na pierwszej stronie ta wpata ( z maja w kwocie 100ł ) ujeta jest jak "wpłaty z fb", dziękujemy. Quote
doris66 Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 DZiękuję Pani Magdalenie K. za wpłatę dla Soni w kwocie 40zł. Quote
Tyśka) Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Doris, podeślij mi proszę nr konta Soni. Bardzo leży mi suczyna na sercu. Nie wyślę za wiele, ale coś zawsze... :( Quote
doris66 Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Doris, podeślij mi proszę nr konta Soni. Bardzo leży mi suczyna na sercu. Nie wyślę za wiele, ale coś zawsze... :( Dzięki wielkie Tys (ka). Quote
doris66 Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Dla wielbicieli Soniulkowych uszu taki oto widok. Prosze brać, miziac i tarmosić te uszyska, mozna tez całować...... Quote
doris66 Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Sonia na sprzedaż....plac za nią gratis...... idziemy szybko do domku, bo zimno okropnie. tylko jeszcze zapozuje ciotkom .....a niech sie nacieszą. złapie kilka promyków słońca......i zmykam do domku.... aha.....zapomniałam.....jeszcze brzuszek pokaże. Jśliczny. 1 Quote
Ana10 Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 I co cioteczki czyż nie jest urokliwa?Sylwetka modelki,uszy wysportowane,w czarnym czy też czerwonym we wszystkim do twarzy. Soniu gdzie Ci ludzie oczy mają,że jeszcze jesteś w hoteliku? 1 Quote
Tyśka) Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Cudna, cudna, przecudna. Taka dama :) Szkoda, że nikt jeszcze nie chce takiej delikatnej księżniczki :( Quote
Recommended Posts