Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i siedziało ... znowu ten sam kocurek!

Nazywa się Dziadek i jest bardzo chory. Nie wiem czy to przeziębienie czy zapalenie płuc...
Znowu wszedł do klatki, bo potrzebował pomocy. Jest już w lecznicy.

Posted

Dziadek dostał ksywę Zakapior w lecznicy. Na razie jest na najsilniejszych antybiotykach i lekach przeciwbólowych. Mam nadzięję, że z tego wyjdzie. Musi mieć badanie krwi, żeby sprawdzić nerki i czy w ogóle nadaje się do kastracji.

Posted

wczoraj nastawiłam klatkę znowu, widziałam mamuśkę od sąsiada, miałam nadzieję że się złapie, bo chyba już jest w ciąży cholera, a zamiast niej w klatce dzisiaj siedziała Bengalska :(

wypuściłąm ją i nastawiłąm znowu klatkę

Posted

Widzę, że masz już amatorów klatowego żarełka :evil_lol:

Dzisiaj po południu idę do lecznicy to odwiedzę DZIADUNIOWEGO ZAKAPIORKA :lol:

Posted

JOMA napisał(a):
Widzę, że masz już amatorów klatowego żarełka :evil_lol:

Dzisiaj po południu idę do lecznicy to odwiedzę DZIADUNIOWEGO ZAKAPIORKA :lol:

radzę nie dotykać :)

Posted

Dziaduniowy Zakapiorek odwiedzony i niedotykany :lol:- jak już mu się trochę polepszyło to pokazuje rogi :diabloti:.

A swoją drogą wydaje mi się, że na zwierzęta nigdy nie leczone, dziko żyjące leki działają o wiele szybciej niż na domowe.

Posted

Spokojnie, powoli i do celu. Swoją drogą ciekawe, że Bengalska już trzeci raz ... moze ona niedojada tak bardzo, że nie boi się klatki byle zjeść. Raz i dwa spróbowała, dostała jeść, inne koty nie mogły jej tego zabrać, była bezpieczna od łap. Potem ją wypuszczono. Niegłupia.
A nie widze Zakapiorka w temacie wątasa :)

Posted

no dopisze Zakapiorka, ale już może się nie zmieścić :)

a po 14.00 powinnam się dowiedzieć co dzisiaj się złapało, teraz jedzie do lecznicy z Grazyną. Niezła sztuka... :)

Posted

Koty obecnie na koplani (10): Kaśka, Miśka, Murka, Bengalska, Mamuśka, Lovelas, Leonsio, Zdzichu, Zakapior, Czarny.

Agresor Czarny jutro o 9.00 wraca na kopalnię po kastracji.

Posted

kaja555 napisał(a):
no dopisze Zakapiorka, ale już może się nie zmieścić :)

a po 14.00 powinnam się dowiedzieć co dzisiaj się złapało, teraz jedzie do lecznicy z Grazyną. Niezła sztuka... :)

I co się złapało?