Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kanapki zostawiam z czym mam jak nie zjem, ale mają ok. 10 misek zostawianych na weekend z suchą karmą i z gotowanym kurczakiem wymieszanym z dużą puszką z Animondy. W sobotę często jeszcze dostają puszkę jak ludzie pracują.

A coś z wczoraj dużo karmy zostało i nawet wędlinka z kanapki nie tknięta. Musiało być mało kotów, gdzieś się zaszyły te ze wsi i nie przyszły na wyżerkę.

Posted

wkleiłam na wątek katowicki, moze ktoś da rade.

a na kopalnii... Kaśka przychodzi się miziac! Miśka mnie zaczepia. Bengalska je z miski koło mnie i nie ucieka. Tylko Leosio jest zakichany. Leżał przy kaloryferach na drugiej hali, tam mu zostawiłam jedzenie i mam nadzieję, że się wykuruje.

Posted

powrzucałam mu, ale nie mam pewności czy inny kot tego nie zjadł

wczoraj i dzisiaj pojawiła się czarna Mamuśka od sąsiada, trzeba planować złapanie i sterylkę

Posted

Kurcze, to nie Lovelas był tylko Zdzichu. To on sobie tam przesiaduje koło kaloryfera. Już nie wiem czy Lovelas to nie Zdzichu, czy w ogóle jest trzeci kocur i czy żyje.

Posted

W przerwie między warszawskimi wypadami wpadam a tu taaaaaakie fajne filmidło. Rewelacja podkład Kaja ! :)
Miska to miziadło,a nie podejrzewałam,że aż tak ::)

Posted

tak, ja się o nią potykam, bo nawet jak idę to ona nie przestaje robić kółek koło moich nóg, tylko dalej ma te zaczepialskie odpały, że nagle wypada spod szafki i mne łapą pacnie w rękę, oczywiście nie chowa pazurów, bo po co? Nigdy mnie nie podrapała, ale się zawsze przestrasze :)

Posted

[video=youtube;_kaGH9gmcjM]http://www.youtube.com/watch?v=_kaGH9gmcjM[/video]

[video=youtube;F0pKofYtKEE]http://www.youtube.com/watch?v=F0pKofYtKEE[/video]

i jeszcze Zdichu, który na mój widok się oblizuje, myje, albo układa do snu...

Posted

we wtorek mamuśka od sąsiada weszła do transporterka z jedzeniem, chciałam wypróbować, czy da się ją tak złapać.

ale go nie zamykałam, bo już było póżno i i tak nie miałabym jak jej zawieżć

Kaśka się zaraz zainteresowała i podeszła i zaczęła jej obwąchiwać wystający tyłek z transporterka, to kotka się wystraszyła i wyszła, a potem Kaśka weszła sprawdzić co tam jest do jedzenia i musiałam ją wyciągać :)