Kejciu Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 2 minuty temu, gluchypies napisał: A zobaczcie tutaj- https://www.facebook.com/groups/1135265466494918/ z tego co widzę bazarki odbywają się na różne cele, może mogłybyście poprosić, żeby kolejna edycja była dla Was? Oczywiście z zaznaczeniem, że wy już macie jakieś fanty oraz osoby z fantami, które też się na bazarku pojawią :) może to jakaś opcja? dopiero w domku będę mogła zobaczyć :)bo w pracy mi FB poblokowali :D Quote
mdk8 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 tutaj jest jeden z wielu bazarków gdzie zbierają na konto prywatne https://www.facebook.com/events/143186226012693/?active_tab=highlights Quote
mdk8 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 2 godziny temu, gluchypies napisał: A zobaczcie tutaj- https://www.facebook.com/groups/1135265466494918/ z tego co widzę bazarki odbywają się na różne cele, może mogłybyście poprosić, żeby kolejna edycja była dla Was? Oczywiście z zaznaczeniem, że wy już macie jakieś fanty oraz osoby z fantami, które też się na bazarku pojawią :) może to jakaś opcja? to są dziewczyny z dogo . Tylko już tu bardzo rzadko bywają. Quote
gluchypies Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 6 minut temu, mdk8 napisał: to są dziewczyny z dogo . Tylko już tu bardzo rzadko bywają. No właśnie wiem, bo też je kojarzę. Więc może by się zgodziły, żeby kolejną edycję tego ich bazarku na FB zrobić na DT Kasandra? :) a my byśmy mogły fanty przekazać :) Quote
mdk8 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 następny bazarek z prywatnym kontem https://www.facebook.com/events/1453580508277001/?active_tab=highlights Danusia i Ela to Kama i cancer :) Quote
gluchypies Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 3 godziny temu, mdk8 napisał: następny bazarek z prywatnym kontem https://www.facebook.com/events/1453580508277001/?active_tab=highlights Danusia i Ela to Kama i cancer :) No to może dałoby radę je poprosić :-) Kejciu co Wy na to? Quote
Kejciu Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 14 godzin temu, mdk8 napisał: tutaj jest jeden z wielu bazarków gdzie zbierają na konto prywatne https://www.facebook.com/events/143186226012693/?active_tab=highlights na FB zgodnie z zasadami i regulaminem na prywatne konto zbierać pieniędzy nie można - jedynie na konto fundacji - a jak ktoś to robi to działa niezgodnie z prawem i tam częściej jest to sprawdzane niż na dogomanii........ Ja pracuję gdzie pracuję i nie będę ryzykowała zbiórką publiczną na własne konto tam gdzie tego oficjalnie robić nie można - proste. Dlatego jak już pisałam bazarkujemy na dogomanii... zgodnie z tą wiedzą nie wypada nam prosić kogoś o zrobienie bazarku i tym " samym wystawienie go " że w razie czego to ktoś inny poniesie konsekwencje - my nie z takich :) ale dziękujemy za chęć pomocy i pomysły :-) Quote
gluchypies Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Godzinę temu, Kejciu napisał: na FB zgodnie z zasadami i regulaminem na prywatne konto zbierać pieniędzy nie można - jedynie na konto fundacji - a jak ktoś to robi to działa niezgodnie z prawem i tam częściej jest to sprawdzane niż na dogomanii........ Ja pracuję gdzie pracuję i nie będę ryzykowała zbiórką publiczną na własne konto tam gdzie tego oficjalnie robić nie można - proste. Dlatego jak już pisałam bazarkujemy na dogomanii... zgodnie z tą wiedzą nie wypada nam prosić kogoś o zrobienie bazarku i tym " samym wystawienie go " że w razie czego to ktoś inny poniesie konsekwencje - my nie z takich :) ale dziękujemy za chęć pomocy i pomysły :-) W sumie to masz rację, skoro same nie chcecie ryzykować, to i kogoś innego głupio o to prosić. Jeśli tamte osoby tak robią, to już ich sprawa, bo robią to na własną odpowiedzialność. Rozsądnie piszesz Kejciu :) :) Quote
Kejciu Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 24 minut temu, gluchypies napisał: W sumie to masz rację, skoro same nie chcecie ryzykować, to i kogoś innego głupio o to prosić. Jeśli tamte osoby tak robią, to już ich sprawa, bo robią to na własną odpowiedzialność. Rozsądnie piszesz Kejciu :) :) my już tak z Ziutencją mamy - że jesteśmy uczciwe - dlatego staramy się starannie prowadzić rozliczenia - ale wiadomo jak to w życiu jest kto nie kombinuje ten nic nie ma :D no i my gołoduuupce jesteśmy ale trudno - za nagrodę muszą nam wystarczyć szczęśliwe zdjęcia pysi z nowych domków :) a w przyszłości planujemy skok na bank to się odkujemy za wszystkie lata hihihi :-) Dziewczyny chyba mogę oficjalnie napisać że jednak zabieramy MINI w piątek - schronisko i p. Kris powiadomiony - spacery z psiakami przekładamy na niedzielę a w piątek akcja MINI i ....... :-) nie zapeszajmy ale Wasze kciuki i ciepłe myśli pomogły :) 1 Quote
Ziutka Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Ja jak zwykle na chwilę - kejciu Prezes czuwa nad wszystkim (ciągle jestem w zawieszeniu dogo, bo kończę szkatułki z bazarku decoupage) kto się tym zajmował ten wie, ile to czasu pochłania... :( Jeszcze w tym tygodniu chciałabym porobić zdjęcia fantów na bazarek - aż żal, że tyle pracy człowiek w to wkłada i czasu a nic nie idzie :( no ostatni avon to totalna porażka jakaś, nigdy tak nie było. Już mi nawet przez myśl przeszedł kredyt aby wziąć żeby zabrać Mini z Chr... - ale nie dajmy się zwariować :( czasami człowiek nie myśli rozsądnie w kwestii psiaków... No to kciuki trzymajcie od rana za piątek bo czeka nas długaaaa droga i szybka bo na 15:00 musimy juz być w Nowym Dworze bo robimy wizytę dla psiaka od naszej koleżanki. 1 Quote
Kejciu Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 7 minut temu, Ziutka napisał: Ja jak zwykle na chwilę - kejciu Prezes czuwa nad wszystkim (ciągle jestem w zawieszeniu dogo, bo kończę szkatułki z bazarku decoupage) kto się tym zajmował ten wie, ile to czasu pochłania... :( Jeszcze w tym tygodniu chciałabym porobić zdjęcia fantów na bazarek - aż żal, że tyle pracy człowiek w to wkłada i czasu a nic nie idzie :( no ostatni avon to totalna porażka jakaś, nigdy tak nie było. Już mi nawet przez myśl przeszedł kredyt aby wziąć żeby zabrać Mini z Chr... - ale nie dajmy się zwariować :( czasami człowiek nie myśli rozsądnie w kwestii psiaków... No to kciuki trzymajcie od rana za piątek bo czeka nas długaaaa droga i szybka bo na 15:00 musimy juz być w Nowym Dworze bo robimy wizytę dla psiaka od naszej koleżanki. a ja rano jeszcze na kuj kuj jadę hehe :D a ja i igła....masakra :D no ale już adrenalinka jest taka fajna że znowu kolejna akcja, że znowu się uda życie uratować...aby tylko zdąrzyć aby Mini była... :) Quote
Ziutka Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Kejt, czytałaś opis Orzeszka ? :( jest mniejszy od Pestki i Moli :( nie zasnę dzisiaj...nie zasnę buuuu :( Wiek: ok 2-3 lat W schronisku od czerwca 2016 Orzeszek to chyba najmniejszy psiak jaki był w schronisku, ledwo odrasta od ziemi, jest jak mała przytulna kuleczka... Na razie ciężko coś powiedzieć o jego charakterze, ale na pewno ejst przyjazny do innych psów, gdy próbowałam wyciągnąć go z boksu uciekł do dużej suni która siedziała w budzie i razem się tam skryli... Gdy wzięłyśmy go na spacer był jeszcze mocno przestraszony schroniskiem, choć ładnie codził na smyczy wolał położyć się i w spokojnym miejscu, w trawce przespać się, bo schronisko niestety jest miejscem gdzie ciężko o spokój... Quote
Ziutka Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 2 minuty temu, Kejciu napisał: o mamusiu - nie widziałam go :( Łapeczki jakie króciutkie :( jest boski - jadę kupić kominiarkę i łom !!! Quote
Kejciu Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 8 minut temu, Ziutka napisał: Łapeczki jakie króciutkie :( jest boski - jadę kupić kominiarkę i łom !!! chyba dwie ?! Quote
Ziutka Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 12 minut temu, Kejciu napisał: chyba dwie ?! No proste !!! Jak wsio razem to wsio, nie ma wyjątków ;p 1 Quote
mdk8 Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 ciotki nie dobijajcie mojego już i tak połamanego serca :( Najpierw Mini a teraz Orzeszek . Spać nie będę mogła ... Postaram się chociaż trochę Was wspomóc w ratowaniu tych psiaków więc mam pytanko czy wpłacać na konto Kejciu ? Quote
Kejciu Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 44 minut temu, Ziutka napisał: No proste !!! Jak wsio razem to wsio, nie ma wyjątków ;p Ziutka ale jest jeden warunek!!!!!!!! musisz szukać promocji gdzie są DWIE W CENIE JEDNEJ :D bo nas nie stać hahahahaha 1 Quote
Kejciu Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 30 minut temu, mdk8 napisał: ciotki nie dobijajcie mojego już i tak połamanego serca :( Najpierw Mini a teraz Orzeszek . Spać nie będę mogła ... Postaram się chociaż trochę Was wspomóc w ratowaniu tych psiaków więc mam pytanko czy wpłacać na konto Kejciu ? bardzo dziękujemy - wieczorkiem podeślę numer konta :* Quote
mdk8 Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 6 minut temu, Kejciu napisał: Ziutka ale jest jeden warunek!!!!!!!! musisz szukać promocji gdzie są DWIE W CENIE JEDNEJ :D bo nas nie stać hahahahaha mogę pożyczyć dla Was od synów :) :) mają takie na gokarty. 1 Quote
Ziutka Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Orzeszek ma DT u Ady, dostałam przed chwila info od Marty. Nawet jej nie pytałam o niego (bo po co dziewczynie nadzieje robić, że się pomoże), tylko napisałam komentarz do zdjęcia i dostałam wiadomość, że ma DT :) 2 Quote
mdk8 Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 2 minuty temu, Ziutka napisał: Orzeszek ma DT u Ady, dostałam przed chwila info od Marty. Nawet jej nie pytałam o niego (bo po co dziewczynie nadzieje robić, że się pomoże), tylko napisałam komentarz do zdjęcia i dostałam wiadomość, że ma DT :) uff... Jeden ból mniej... Ile osób oprócz Was zabiera z CH. psy ? Quote
Kejciu Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 6 minut temu, mdk8 napisał: uff... Jeden ból mniej... Ile osób oprócz Was zabiera z CH. psy ? z tego co wiemy chyba nikt - czasem Ada na Dt weźmie albo STAŁE ADOPCJE jeśli wiesz co chcę powiedzieć... a tak to psy siedzą latami :( najstarszy siedzi chyba 11 lat :( i dziewczyny pierwszy raz zabrały go na trawę - to nie umiał chodzić... Quote
Ziutka Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Nikt nie zabiera, tylko My i Ada, tyle, że ma ten komfort, ze może zabrać psiaka do siebie do domu, nie musi oddawać do hotelu za pieniądze. Quote
Recommended Posts