Ziutka Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 27 minut temu, Anula napisał: Czy to prawda jest o Chrycynie? http://www.wykop.pl/artykul/2648123/polska-psia-rzeznia-za-pieniadze-podatnikow/ Ano.... :( Quote
Ziutka Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Dlatego jesli tylko możemy to zabieramy psiaki od nich - teraz niestety finanse nam na to nie pozwalają :( Quote
Kejciu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 37 minut temu, Ziutka napisał: Dlatego jesli tylko możemy to zabieramy psiaki od nich - teraz niestety finanse nam na to nie pozwalają :( ale i tak czeka nas niedługo wyprawa bo musimy zawieźć ciastka i już się boję tego co zobaczymy.... Quote
Anula Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 8 godzin temu, Kejciu napisał: ale i tak czeka nas niedługo wyprawa bo musimy zawieźć ciastka i już się boję tego co zobaczymy.... To jednak jest to prawda.Miałam nadzieję,że nie potwierdzicie.Masakra. Quote
Kejciu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Zrobiło się smutno - zawsze jakakolwiek wieść o Ch napawa nas mega smutkiem:( to teraz może nadrobię troszkę zaleglości :) u nas nie można się nudzić :) Każde zwierzątko jest edukowane wg. zainteresowań :) poniżej Ewcia pobierająca nauki z dziedziny przyrody :) 1 Quote
Kejciu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Zdjęcia z ostatniej wizyty Pepsi u weterynarza o której kilka dni temu pisałam :) 1 Quote
Kejciu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Pepsi po powrocie do domu - nie chciała gryzaka bo ja kucałam na podłodze- wolała przyglądać się konsumpcji Sabci - jak wyszłam zjadła oczywiście swojego gryzaka :) 1 Quote
Kejciu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Szkolenie szkolenie i szkolenie i proszę jak koteły na komendę się pięknie myją:D oczywiście żartuję - poniżej były tymczasowicz Stefan i Ewcia adoptowana ze Znajdek ale z DT :) 1 Quote
Kejciu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Hera strasznie lnieje - sierść wychodzi pęczkami ale chyba nas to nie dziwi dostala lepsze" normalne " jedzenie to i organizm zrzuca sierść. Niestety nie da się wyczesać na każdą próbę dotknięcia ją grzebieniem aż wyje tak jakby z bólu albo ma złe skojarzenia... 1 Quote
Kejciu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Zapraszam na bazarek - tego chyba jeszcze nie było ?:) 1 Quote
domtymczasowykasandra Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Dziękujemy za wpłatę od milagros19853201 - 15zł Quote
gluchypies Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Zapisuję sobie wątek, zawsze wiedziałam, że z Was są dzielne dziewczyny i robicie mega dużo - ale że aż tyle i w takim tempie, to nie wiedziałam! :) Jeśli będę jeszcze przed lipcem robić jakiś bazarek, to na pewno o Was będę pamiętać. Mam nadzieję, że coś uda mi się zmajstrować, ale muszę pomyśleć z czego hihi ;) Quote
Kejciu Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 37 minut temu, gluchypies napisał: Zapisuję sobie wątek, zawsze wiedziałam, że z Was są dzielne dziewczyny i robicie mega dużo - ale że aż tyle i w takim tempie, to nie wiedziałam! :) Jeśli będę jeszcze przed lipcem robić jakiś bazarek, to na pewno o Was będę pamiętać. Mam nadzieję, że coś uda mi się zmajstrować, ale muszę pomyśleć z czego hihi ;) dziękujemy - zostań z nami :) narazie mamy zastój w " robieniu " hehe bo pieczemy, wysyłamy ogłoszenia, robimy dekupaż :D ale już mamy coś pokombinowane i może niedługo jakiś nowy tymczasowicz się pojawi :D śledźcie nas :D Quote
gluchypies Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Na pewno zostanę i będę śledzić i na miarę możliwości pomagać :) a z dekupażu już się cieszę, bo czytając wątek widziałam, że był taki bazarek i miałam nadzieję, że znowu się pojawi :) na pewno będę klientką :) Quote
jola_li Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 O 1.06.2016 o 08:52, Marysia O. napisał: Jejku, co się stało Jolu, coś poważnego? :( Oczywiście trzymam kciuki i przesyłam ciepłe myśli w Waszym kierunku. Anaplazmoza :(. To poważne, ale były sugestie, że może to być zapalenie wątroby, a to w jej wieku (12) byłoby wielkie zagrożenie. Dwie noce przyjeżdżało pogotowie, okładaliśmy ją mrożonkami, dostawała i nadal dostaje kroplówki. A wszystko przez kleszcze :(. OSTRZEGAM: FRONTLINE JEST NIESKUTECZNY! Moja (od teraz) wetka powiedziała, że najlepiej foresto + advantix. Bravecto może jest skuteczne na babeszjozę, ale na inne choroby (np. anaplazmozę) już nie. Cytat z ulotki: Pasożyty muszą rozpocząć żerowanie na organizmie gospodarza, aby wejść w kontakt z substancją fluralaner, z tego względu nie można wykluczyć ryzyka wystąpienia choroby przenoszonej przez pasożyty. (Nie mogę zlikwidować koloru). Dziękuję Wam za kciuki - pomogło :)! Teraz ja trzymam za Waszych podopiecznych. Quote
Mattilu Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Zagladam do Was i jak zwykle az mnie zatyka z wrazenia. 1 Quote
gluchypies Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 1 godzinę temu, Mattilu napisał: Zagladam do Was i jak zwykle az mnie zatyka z wrazenia. No mnie też zatkało jak tu przyszłam i wszytsko przeczytałam :) :) 3 Quote
Kejciu Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Jolu - bardzo się cieszymy że już lepiej piesek się czuje :-) Quote
Mattilu Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 9 godzin temu, Kejciu napisał: Jolu - bardzo się cieszymy że już lepiej piesek się czuje :-) Tak, tak to prawda! Quote
UlaFeta Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 O 2.06.2016 o 09:38, Anula napisał: Czy to prawda jest o Chrycynie? http://www.wykop.pl/artykul/2648123/polska-psia-rzeznia-za-pieniadze-podatnikow/ Tak samo bylo w Korabiewicach:( Na szczescie juz tak nie jest:) Quote
Ziutka Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 No tam to raczej nie możliwe aby coś się zmieniło... Jolu, jak psina się czuje ? Quote
Recommended Posts