elik Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Godzinę temu, Nadziejka napisał: Tofiniu Bezinko zagladam i sciskam serdecznie za wszystko najlepsze ciociu eliczkowa moje deklaracje sa za luty i za marzec nie za styczen i luty Masz rację kochana Nadziejko Już poprawiłam, dziękuję za pomoc w prawidłowym prowadzeniu rozliczeń Miłego dzionka i buziolki Quote
szafirka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Chciałam wrzucić zdjęcia, ale przeglądam je i okazuje się, że na wszystkich Tofik ma świecące oczy. Będę musiała juto zrobić powtórkę. Tofik ma się już dobrze, zaczął biegać, bawić się, zaczepiać. Beza najfajniej z dorosłych bawi się ze szczeniakami, biega z nimi, jest cierpliwa i ich obecność sprawia jej jakąś tam radość. Beza wie co to fotel, co to smaczki, a więc chyba była domowym psiakiem i to jeszcze nie tak dawno. Kiyoshi dziękuję za miłe słowa :) 1 Quote
szafirka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Za transport wyszło 130 zł. do podziału na 5 psiaków. Quote
Gabi79 Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 10 minut temu, szafirka napisał: Za transport wyszło 130 zł. do podziału na 5 psiaków. Dziękujemy Haniu za fotki!!! Czyli za Bezunię i Tofinka płacimy 52,- Quote
Radek Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 57 minut temu, szafirka napisał: Beza wie co to fotel, co to smaczki, a więc chyba była domowym psiakiem i to jeszcze nie tak dawno Podstawowa wiedza domowego psa;) 1 Quote
kiyoshi Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Cudne pieski:) Beza mi bardzo przypomina moją ukochaną sunię z dzieciństwa- Nucię:) Identyczne umaszczenie, wielkość....Nucia- najlepsza przyjaciółka, przeżyła u mojej babci 18 lat. Potrafiła się uśmiechać:) Quote
elik Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Godzinę temu, Gabi79 napisał: Dziękujemy Haniu za fotki!!! Czyli za Bezunię i Tofinka płacimy 52,- Z zapłatą musimy poczekać, aż szafirka rozliczy Daszeńkę i pozostałe pieniądze przekażemy na Bezunie i Tofika. Szafirko czy mogłabyś już rozliczyć Daszeńkę ? Quote
Gabi79 Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 1 minutę temu, elik napisał: Z zapłatą musimy poczekać, aż szafirka rozliczy Daszeńkę i pozostałe pieniądze przekażemy na Bezunie i Tofika. Szafirko czy mogłabyś już rozliczyć Daszeńkę ? Tak, masz rację Elu!!! Quote
Gabi79 Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 31 minut temu, Radek napisał: Podstawowa wiedza domowego psa;) To prawda Radku, bardzo się cieszę i dziękuję, że zaglądasz do Bezuni i Toficzka!!! 22 minut temu, kiyoshi napisał: Cudne pieski:) Beza mi bardzo przypomina moją ukochaną sunię z dzieciństwa- Nucię:) Identyczne umaszczenie, wielkość....Nucia- najlepsza przyjaciółka, przeżyła u mojej babci 18 lat. Potrafiła się uśmiechać:) Bezunia ma w sobie jakąś magię, mam nadzieję, że znajdzie wspaniałych ludzi!!! Quote
b-b Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Wszystkie psiaczki sa urocze a o dobre domki to już Gabi zadba :D Quote
Gabi79 Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 16 minut temu, b-b napisał: Wszystkie psiaczki sa urocze a o dobre domki to już Gabi zadba :D O niczym innym nie marzę!!! Quote
Nadziejka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Cudowne serduszka zagladam z pozdrowieniem wielkim dla lapeczek wszystkich Quote
elik Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Szafirka, co mają wpisane w książeczki zdrowia psiaczki, jeśli chodzi o szczepienia ? Jakie szczepienia ewentualnie trzeba byłoby zrobić ? Quote
Tola Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Wszystkie dorosłe psy maja tylko wściekliznę, szczeniaki nic. Rozmawiałam z szafirką - fundacja dopłaci do szczepienia każdego psa 30 zł no i w piątek TZ zamówi karmę do hoteliku. Quote
Radek Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Fajnie, że psiaki będą miały dofinansowane szczepienia. Quote
Gabi79 Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 24 minut temu, Tola napisał: Wszystkie dorosłe psy maja tylko wściekliznę, szczeniaki nic. Rozmawiałam z szafirką - fundacja dopłaci do szczepienia każdego psa 30 zł no i w piątek TZ zamówi karmę do hoteliku. Super, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Nadziejka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Zagladam z pozdrowionkami dla serduszek Quote
Gabi79 Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 5 minut temu, Nadziejka napisał: Zagladam z pozdrowionkami dla serduszek Dziękujemy Ewuniu, zaglądaj jak najczęściej do skarbeczków!!! Podmieniłam Tofika na olx na miejsce Daszki. Ogłoszenie jest wyróżnione do 01.03. http://olx.pl/oferta/4-ro-miesieczny-tofik-w-typie-spaniela-psie-dziecko-szuka-domu-CID103-IDdCGyJ.html 1 Quote
elik Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: Wszystkie dorosłe psy maja tylko wściekliznę, szczeniaki nic. Rozmawiałam z szafirką - fundacja dopłaci do szczepienia każdego psa 30 zł no i w piątek TZ zamówi karmę do hoteliku. Godzinę temu, Gabi79 napisał: Super, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Całym sercem dołączam do podziękowań Teraz mamy dwa psiaczki więc mogą być schody z kasą :( Quote
elik Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 20 minut temu, Gabi79 napisał: Podmieniłam Tofika na olx na miejsce Daszki. Ogłoszenie jest wyróżnione do 01.03. http://olx.pl/oferta/4-ro-miesieczny-tofik-w-typie-spaniela-psie-dziecko-szuka-domu-CID103-IDdCGyJ.html A ja ogłosiłam go na Kraków i wyróżniłam. Witaj Elżbieta, Dziękujemy za wybranie opcji wyróżnienia. Twoje ogłoszenie Tofik - 4-ro miesięczne psie dziecko szuka domu. jest już wyróżnione na liście ogłoszeń w OLX.pl. Quote
Recommended Posts