Jump to content
Dogomania

Bezunia i Toficzek już mają swoich ukochanych ludzi i są szczęśliwi. Beza zamieszkała we Wrocławiu, Toficzek w Żarach!!!

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, Nadziejka napisał:

misie_307.gifTofiniu Bezinko zagladam i sciskam serdecznie za wszystko najlepsze

ciociu eliczkowa moje deklaracje sa za luty i za marzec

nie za styczen i luty

Masz rację kochana Nadziejko  gif%252520bij%2525C4%252585ce%252520serc

Już poprawiłam, dziękuję za pomoc w prawidłowym prowadzeniu rozliczeń   gif%252520daje%252520r%2525C3%2525B3%252

Miłego dzionka i buziolki
Posted

Chciałam wrzucić zdjęcia, ale przeglądam je i okazuje się, że na wszystkich Tofik ma świecące oczy. Będę musiała juto zrobić powtórkę. Tofik ma się już dobrze, zaczął biegać, bawić się, zaczepiać. Beza najfajniej z dorosłych bawi się ze szczeniakami, biega z nimi, jest cierpliwa i ich obecność sprawia jej jakąś tam radość. Beza wie co to fotel, co to smaczki, a więc chyba była domowym psiakiem i to jeszcze nie tak dawno.

Kiyoshi dziękuję za miłe słowa :)

DSC_0239a.jpg

DSC_0267a.jpg

DSC_0288a.jpg

DSC_0298a.jpg

DSC_0309a.jpg

DSC_0324a.jpg

• Upvote 1
Posted
10 minut temu, szafirka napisał:

Za transport wyszło 130 zł. do podziału na 5 psiaków.

Dziękujemy Haniu za fotki!!!

Czyli za Bezunię i Tofinka płacimy 52,-

Posted
57 minut temu, szafirka napisał:

Beza wie co to fotel, co to smaczki, a więc chyba była domowym psiakiem i to jeszcze nie tak dawno

Podstawowa wiedza domowego psa;)

• Upvote 1
Posted

Cudne pieski:)

Beza mi bardzo przypomina moją ukochaną sunię z dzieciństwa- Nucię:) Identyczne umaszczenie, wielkość....Nucia- najlepsza przyjaciółka, przeżyła u mojej babci 18 lat. Potrafiła się uśmiechać:)

Posted
Godzinę temu, Gabi79 napisał:

Dziękujemy Haniu za fotki!!!

Czyli za Bezunię i Tofinka płacimy 52,-

Z zapłatą musimy poczekać, aż szafirka rozliczy Daszeńkę i pozostałe pieniądze przekażemy na Bezunie i Tofika.

Szafirko czy mogłabyś już rozliczyć Daszeńkę ?

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Z zapłatą musimy poczekać, aż szafirka rozliczy Daszeńkę i pozostałe pieniądze przekażemy na Bezunie i Tofika.

Szafirko czy mogłabyś już rozliczyć Daszeńkę ?

Tak, masz rację Elu!!!

Posted
31 minut temu, Radek napisał:

Podstawowa wiedza domowego psa;)

To prawda Radku, bardzo się cieszę i dziękuję, że zaglądasz do Bezuni i Toficzka!!!

22 minut temu, kiyoshi napisał:

Cudne pieski:)

Beza mi bardzo przypomina moją ukochaną sunię z dzieciństwa- Nucię:) Identyczne umaszczenie, wielkość....Nucia- najlepsza przyjaciółka, przeżyła u mojej babci 18 lat. Potrafiła się uśmiechać:)

Bezunia ma w sobie jakąś magię, mam nadzieję, że znajdzie wspaniałych ludzi!!!

Posted

Szafirka, co mają wpisane w książeczki zdrowia psiaczki, jeśli chodzi o szczepienia ? Jakie szczepienia ewentualnie trzeba byłoby zrobić ?

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/f23e16ea6d319519acfce92e12a9ec7c_th2.gif

Posted

Wszystkie dorosłe psy maja tylko wściekliznę, szczeniaki nic.

Rozmawiałam z szafirką - fundacja dopłaci do szczepienia każdego psa 30 zł no i w piątek TZ zamówi karmę do hoteliku.

Posted
24 minut temu, Tola napisał:

Rozmawiałam z szafirką - fundacja dopłaci do szczepienia każdego psa 30 zł no i w piątek TZ zamówi karmę do hoteliku.

Super, bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Godzinę temu, Gabi79 napisał:

Super, bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Całym sercem dołączam do podziękowań gif%252520%2525C5%25259Ble%252520serdudz

Teraz mamy dwa psiaczki więc mogą być schody z kasą :(

Posted
20 minut temu, Gabi79 napisał:

Podmieniłam Tofika na olx na miejsce Daszki. Ogłoszenie jest wyróżnione do 01.03.

http://olx.pl/oferta/4-ro-miesieczny-tofik-w-typie-spaniela-psie-dziecko-szuka-domu-CID103-IDdCGyJ.html

A ja ogłosiłam go na Kraków i wyróżniłam.

logo.png?v=5

bg-2.png

Witaj Elżbieta,

star.png

Dziękujemy za wybranie opcji wyróżnienia.

Twoje ogłoszenie Tofik - 4-ro miesięczne psie dziecko szuka domu. jest już wyróżnione na liście ogłoszeń w OLX.pl.