Gusiaczek Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Wypisz wymaluj! w wielkanocnym już pędzie ;) Quote
RudyKas Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 No nie mogę, uwielbiam go!! Jeszcze kilka takich zdjęć i ja go adoptuję!! <3 Nie wiem co na to moje dwa potwory i Małż, ale Numir jest po prostu niesamowity!! :):) Quote
Anula Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Też kocham te psiaki.Miałam na DT dwie sunie,były i są fantastyczne i bardzo kontaktowe kochane psiaki.Domki bardzo zadowolone. Quote
sylwija Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 moim zdaniem jest bezbłędny, nawet mojej mamie się spodobał, która ogólnie nie jest zachwycona zwierzakami w domu uważam, że jest mądry, kontaktowy i taki.. optymistyczny ale jestem w stanie sobie wyobrazić, że może nie mieć cierpliwości do dzieci nękających go, ale nie przypuszczałabym, gdyby nie mój Lemi [*], który ewidentnie miał uraz do dzieci, bał się wręcz, a był psem.. po prostu super Quote
Poker Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Cudowny jest . A dzieci nie każdy pies musi lubić. Quote
sylwija Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 w ogóle, nie wszystkie dzieci da się lubić.. Quote
Gusiaczek Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 20 minut temu, sylwija napisał: w ogóle, nie wszystkie dzieci da się lubić.. Otóż TO! ;) Quote
Poker Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Może by go dać na pudle w potrzebie.Kiedyś działała na rzecz pudli Energy ,ale zniknęła z dogo.Może jest na FB . Quote
sylwija Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 pisałam do pudele w potrzebie na fb, ale nikt nie odpowiedzial ale jest pani zainteresowana adopcja - Czechowice-Dziedzice, dzisiaj wysle ankiete Quote
Poker Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 10 minut temu, sylwija napisał: pisałam do pudele w potrzebie na fb, ale nikt nie odpowiedzial ale jest pani zainteresowana adopcja - Czechowice-Dziedzice, dzisiaj wysle ankiete OO, super, że coś się dzieje. Quote
RudyKas Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 3 godziny temu, sylwija napisał: pisałam do pudele w potrzebie na fb, ale nikt nie odpowiedzial ale jest pani zainteresowana adopcja - Czechowice-Dziedzice, dzisiaj wysle ankiete ojej, ojej, ojej! Chcą się zająć moim przystojniakiem!!:) Quote
sylwija Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 jeszcze nic straconego, zobacz filmik, choć mi na dogo ucina jaki słodziak z niego i te oczeta ;) Quote
Poker Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 I to miał być pies do uśpienia? W głowie się nie mieści. Quote
Gusiaczek Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Polazłam na fb, żeby filmik obejrzeć - no taaaaak, Numir zdecydowanie do uśpienia a Towarzycho gadatliwe ;) Quote
sylwija Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 no właśnie mi też coś nie pasowało, dlatego zdecydowałam się wziąć go , bo całkiem nie mam doświadczenia z agresywnymi psami, żaden mi się taki nie trafił, na szczęście :) i chyba najbardziej kłopotliwy, odkąd pamiętam, to Sheldon.. ten to mi się daje we znaki, ale oczywiście nie ma mowy, u niego także, o agresji Quote
Gusiaczek Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Czy Pani nadal zainteresowana Numirkiem ? Quote
sylwija Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 Pani przesłała wypełnioną ankietę, wstępnie - przyszły weekend wizyta pa to śląskie, daleko a ząbki ma śliczne, zdrowe :) bardzo dobrze zniósł narkozę Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 17 godzin temu, sylwija napisał: Pani przesłała wypełnioną ankietę, wstępnie - przyszły weekend wizyta pa to śląskie, daleko a ząbki ma śliczne, zdrowe :) bardzo dobrze zniósł narkozę oj, dumałam, że Pani :D Quote
Recommended Posts