sylwija Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 2 minuty temu, Dżesulina napisał: Przekazałam. dziękuję pięknie za pomoc :) Quote
Dżesulina Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Niestety Pani mimo obecności na bla bla i odczytania wiadomości już parę godzin temu nie odpisała mi. Może myśli nad ceną, a może pomysł przewożenia samego psiaka jej się nie spodobał. To młoda osoba, 23 lata. Pewnie nic z tego. Quote
sylwija Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 9 minut temu, Dżesulina napisał: Niestety Pani mimo obecności na bla bla i odczytania wiadomości już parę godzin temu nie odpisała mi. Może myśli nad ceną, a może pomysł przewożenia samego psiaka jej się nie spodobał. To młoda osoba, 23 lata. Pewnie nic z tego. ech, zobaczymy tak czy inaczej, dziękuję za pomoc :) Quote
Poker Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Może dziewczyna nie ma teraz dostępu do kompa. Z tego co pamiętam to można odsłonić nr telefonu po zalogowaniu. Quote
Dżesulina Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 W tej chwili numer telefonu dostaje się po zarezerwowaniu przejazdu. Quote
sylwija Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 a może Pani Patrycji w wiadomości podać mój numer? Sylwia 514045805, może np.wysłać sms, to oddzwonię n Quote
Livka Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Zapraszamy na bazarek między innymi dla Toffika http://www.dogomania.com/forum/topic/336872-jesienna-biblioteczka-sylwiji-na-potrzeby-bdt-do-2409-godz-2100/#comment-16906860 Quote
Dżesulina Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Pani Patrycja podobno mi odpisała, ale odpowiedź zniknęła. Na blabla włączyła się już do rozmowy pani Dorota, do której jedzie psiak i może coś z tego będzie. Próbowałam przekazać pani Patrycji numer telefonu Sylwii, ale moderator tej wiadomości nie zaakceptował. Wymiana telefonów dopiero po rezerwacji. I gwóźdź programu - nagle zniknęła cała rozmowa. Zapewne dlatego, że według regulaminu bla bla nie można się umawiać na przejazd psów bez opiekuna. Quote
Dżesulina Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Jak chcecie, to zarezerwuję ten przejazd, wtedy "bez łaski" dostanę numer pani Patrycji, dam jej numer pani Sylwii i tyle. Quote
sylwija Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 moze tak. bo chcial pomoc Pan, co w sobotę mógłby pojechać z Toffikiem do Wrocławia, ma transporter i w ogole doswiadczenie z psami, wspolpracuje z Fundacja Noga w Lape, ale Pani Dorocie nie ta sobota calkiem nie odpowiada. szkoda, bo pociagiem to 3 godziny sa Quote
Dżesulina Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 No to już nie wiem, zastanówcie się i ew. mogę zrobić jak pisałam, albo można poczekać, może się jeszcze coś wykluje. Quote
sylwija Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 tak zróbmy, moim zdaniem, rezerwację i już. przynajmniej się bezpośrednio porozmawia z p.Patrycją i będzie jasność Quote
Dżesulina Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 No więc zgłosiłam prośbę o rezerwację, jak pani Patrycja potwierdzi, dostanę jej numer, wtedy przekażę numer do Sylwii itp. Quote
sylwija Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 43 minut temu, Dżesulina napisał: No więc zgłosiłam prośbę o rezerwację, jak pani Patrycja potwierdzi, dostanę jej numer, wtedy przekażę numer do Sylwii itp. dziękuję, może się uda :) Quote
Dżesulina Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Niestety, pani Patrycja nie potwierdziła mojej rezerwacji, a logowała się na blabla - czyli nie jest zainteresowana. Widziałam jeszcze kogoś na tej trasie zaznaczającego opcję "z psem", ale biorąc pod uwagę, ze przewóz psa bez opiekuna jest według blabla wbrew regulaminowi, oraz że cała korespondencja jest moderowana i nie da się przekazać numeru telefonu bez wcześniejszej rezerwacji przejazdu, trudno będzie coś zdziałać. Trzeba by rezerwować "w ciemno" a potem uzgadniać przez telefon. I duże prawdopodobieństwo, że się ktoś nie zgodzi. Quote
sylwija Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 Godzinę temu, Toffina napisał: Jadę w niedzielę do Zgorzelca (raczej wracam) ale z Końskich ew. mogę psiaka odebrać gdzieś z okolic Piotrkowa, Łodzi byle nie z centrum miasta. Będę tamtędy przejeżdżać wieczorem ok godz. 18-19. 2 godziny temu, Dżesulina napisał: Niestety, pani Patrycja nie potwierdziła mojej rezerwacji, a logowała się na blabla - czyli nie jest zainteresowana. Widziałam jeszcze kogoś na tej trasie zaznaczającego opcję "z psem", ale biorąc pod uwagę, ze przewóz psa bez opiekuna jest według blabla wbrew regulaminowi, oraz że cała korespondencja jest moderowana i nie da się przekazać numeru telefonu bez wcześniejszej rezerwacji przejazdu, trudno będzie coś zdziałać. Trzeba by rezerwować "w ciemno" a potem uzgadniać przez telefon. I duże prawdopodobieństwo, że się ktoś nie zgodzi. tak, masz rację, ale dziękuję za pomoc :) Godzinę temu, Toffina napisał: Jadę w niedzielę do Zgorzelca (raczej wracam) ale z Końskich ew. mogę psiaka odebrać gdzieś z okolic Piotrkowa, Łodzi byle nie z centrum miasta. Będę tamtędy przejeżdżać wieczorem ok godz. 18-19. Życie nam ratujesz :) oczywiśćie podwiozę Toffika, zatrudnię męża do pomocy. tylko ustalimy miejsce - jak Tobie pasuje najbardziej, ja będę jechała od Kępy Skóreckiej, zaraz na maps wejdę :). jeeej, no tak się cieszę :) i Pani Dorota, która czeka, też :) edit: jak sparwdzam, to o ile chodzi o miejscowość Końskie - to chyba tam byłoby mi najwygodniej zawieźć małego? Quote
sylwija Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 https://www.facebook.com/runapomaga/ na stronie z moimi podopiecznymi, udostępniłam 8 wrzesień o 20:47 " przypomnę 3 filmiki z Toffikiem - Toffi chyba się pakuje do domku, a może Pani zajrzy :) to daleko, a na filmikach widać troszkę więcej niż na zdjęciach :) https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1233271203359176/https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1237706566248973/ https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1243091035710526/ " Quote
Poker Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Ale super,że znalazł się transport.O lepszym nie można było nawet pomarzyć. A jak z kosztami? Toffince raczej chodziło o miasto Końskie. Quote
sylwija Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 jak miasto, to właśnie spokojnie dojadę, nawet lepiej do Końskie niż Łódź czy Piotrków jeszcze jest z Warki do Kłodzka transport.. zgłosiła się Pani za pośrednictwem weta, gdzie też apel byl ogłoszony :), ale .. to już jutro o 5 rano. dla mnie to nie problem, ale chyba za mało czasu po prostu, i nie wiem, o której wtedy w tym Kłodzku i jak daleko Kłodzko od Zgorzelca, mi też bardzo się podoba propozycja Toffina :) Quote
sylwija Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 O 13.09.2016 o 18:30, dwbem napisał: Rany co to jest to blabla? :D blablacar to taki serwis łączący pasażerów z kierocami - tak rozumiem :) czy ktoś ma kontakt do Toffiny? bo niedziela zbliża się nieuchronnie i pytanie, czy propozycja aktualna, no i szczegóły trzeba uzgodnić edit: nie wiem, czy jutro uda mi się wejść na dogo, więc zostawiam swój nr telefonu 514045805, można wysłać sms, oddzwonię Quote
sylwija Posted September 16, 2016 Author Posted September 16, 2016 dziękuję, Toffina :) to Toffi się pakuje i w niedzielę wyrusza w drogę :) Quote
Livka Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Potrzebujemy pieniążki na transport czy Toffina nieodpłatnie Toffika dowiezie do DS ? Quote
Recommended Posts