Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie, a co ja mam powiedzieć, ech..

109 pronature 15kg
117 adute larege breed 15kg
125 josera miniwell 15kg

spokojnie przynajmniej jeszcze do połowy lipca ma, chyba, że ktoś mu podaruje, to wtedy ta dla innych pójdzie :)

a może szybciej Numir do domku pójdzie ;) dzisiaj były dwa telefony:

Pan z pomorskiego, ma przygarniętego mix husky-labrador, trochę bym miała obawy, bo Numir na pewno by się bał na początku, ale teraz Pan wyjeżdża, zadzwoni na początku tygodna

Pani od Kejciu(olx) - ma 3 psiaki, małe, york, maltanczyk, bichon, przygarnięte biedy, lękliwe - tu pytanie, jakby się dogadały - na początku tygodnia ewentualnie zadzwoni i się umówimy na neutralnym gruncie z Numirem i tym najtrudniejszym z jej psiaków. i jeszcze ma zapytać koleżankę,która bardzo chciał bichona

Posted

tylko super, najlepszy konieczny, coby chłopak się już nie błąkał..

jakbym nie miała tyle zwierzaków pod opieka, to bym go nie oddala ;) taki jest .. mhmm . przypomina mi mojego Lermika [*], który był ze mną 16 lat

no i jest słodki, co tu dużo gadać ;)

Posted
O 11.05.2016 o 21:40, sylwija napisał:

tylko super, najlepszy konieczny, coby chłopak się już nie błąkał..

jakbym nie miała tyle zwierzaków pod opieka, to bym go nie oddala ;) taki jest .. mhmm . przypomina mi mojego Lermika [*], który był ze mną 16 lat

no i jest słodki, co tu dużo gadać ;)

Gdybym nie mała tyle psiaków w domu z miejsca bym Numira zaadoptowała.Przytrafiło mi się tymczasować 3 psiaki w typie pudelka,wszystkie są świetne z super charakterem i bardzo kochane.

Posted

heh, jakbym nie miała tyle psów, kotów, kiepskiej sytuacji.. to bym go wcale nie oddawała, oszczędziłabym mu stresów zw. ze zmiana, niepewnoscia

zeby on trafil jak najlepiej, on nie ma czasu na jakies kolejne podejscia. on juz musi miec TEN dom