elik Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 2 minuty temu, b-b napisał: Ale walka z pluszakiem :D I kto by pomyślał, że w tym małym ciałku lew drzemie :) Quote
Havanka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Elu, masz kolejny odcinek tego filmu o tym potworze? Quote
elik Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 A mam, ale to o innym potworze, chociaż też z Nuitelcią :) Quote
Havanka Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Krwiożercza Nutelka już obyta z obecnością kokoszki. Pełna komitywa ! Quote
elik Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 A mi się widzi, co nasze maleństwo wieje przed kokoszką. A kokosz zadowolona, że wreszcie to ktoś przed nią, a nie ona przed kimś wieje, ochoczo podąża za Nutelcią. Quote
Havanka Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 19 godzin temu, elik napisał: A mi się widzi, co nasze maleństwo wieje przed kokoszką. A kokosz zadowolona, że wreszcie to ktoś przed nią, a nie ona przed kimś wieje, ochoczo podąża za Nutelcią. Po mojemu, Nutelka raczej usuwa się z pola widzenia kokoszki, ale strachu w niej raczej nie ma. Gdyby się bała, wyglądałoby to bardziej ekspresywnie.. Quote
elik Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 18 minut temu, Havanka napisał: Po mojemu, Nutelka raczej usuwa się z pola widzenia kokoszki, ale strachu w niej raczej nie ma. Gdyby się bała, wyglądałoby to bardziej ekspresywnie.. Może masz rację, ale może być i tak, że Nutelcia, jak każda Dama, stara się zachować twarz i nie pokazuje emocji :) Quote
Havanka Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Może masz rację, ale może być i tak, że Nutelcia, jak każda Dama, stara się zachować twarz i nie pokazuje emocji :) To też możliwe, ale i tak nigdy się nie dowiemy, co naprawdę czuje Nutelka, kiedy w pobliżu pojawia się większa od niej kura... Quote
elik Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 37 minut temu, Havanka napisał: To też możliwe, ale i tak nigdy się nie dowiemy, co naprawdę czuje Nutelka, kiedy w pobliżu pojawia się większa od niej kura... ha, ha, ha ale zawsze możemy pofantazjować na temat tego, co Nutelcia robi i z jakiego powodu. Tak w ogóle, to jestem wielką fanka Nutelci i bardzo lubię każdy sposób wspominania jej :) Quote
Havanka Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 7 godzin temu, elik napisał: ha, ha, ha ale zawsze możemy pofantazjować na temat tego, co Nutelcia robi i z jakiego powodu. Tak w ogóle, to jestem wielką fanka Nutelci i bardzo lubię każdy sposób wspominania jej :) Ja też ją uwielbiam i lubię patrzeć na jej zdjęcia z nowego domu; jak smacznie śpi, wpatruje się w każdy ruch ręki jedzącego pana, jak dzielnie walczy z poduszka,,,, Kiedyś taka bezradna, samotna, patrząca zza krat... Teraz szczęśliwa i kochana ! 1 Quote
elik Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 7 godzin temu, Havanka napisał: Ja też ją uwielbiam i lubię patrzeć na jej zdjęcia z nowego domu; jak smacznie śpi, wpatruje się w każdy ruch ręki jedzącego pana, jak dzielnie walczy z poduszka,,,, Kiedyś taka bezradna, samotna, patrząca zza krat... Teraz szczęśliwa i kochana ! Mówisz, masz :) To co tygryski lubią najbardziej Przed walką... ;) A uszy miał.... :) To je moje i nie dam. 1 Quote
Havanka Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 No, raczej tak nie wygląda nieszczęśliwy pies, nawet, gdy w pobliżu jest kura. Wystarczy tylko zachować odpowiedni odstęp od niej i jest ok ! Quote
elik Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Zgadzam się z przedmówczynią w całej rozciągłości Quote
b-b Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Wpadam po nieobecności. Widzę, że mała nadal króluje :) Quote
elik Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 2 godziny temu, b-b napisał: Wpadam po nieobecności. Widzę, że mała nadal króluje :) Jak się jest tak kochanym, to nie może być inaczej :) Quote
Nadziejka Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Iskiereczko skarbuniu tobie i rodzince calunkiej wszelkiego najnajnajpiekniejszego szczesliwego Quote
Alaskan malamutte Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Eliku kochany, co tam u naszej królewny słychać? Quote
elik Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Mam nowe zdjęcia, ale nie mam czasu ich wkleić. Wszystkie trzeba zmniejszać przed wstawieniem na wątek. Quote
Alaskan malamutte Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 20 minut temu, elik napisał: Mam nowe zdjęcia, ale nie mam czasu ich wkleić Poczekam. Dobrze wiedzieć, że wszystko u Nutelci w porządku i masz z rodzinką kontakt. Dziękuję Quote
elik Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Właśnie skończyłam rozmowę z Panią Basią :) Pytałam jak zwykle o zgodę na zamieszczenie zdjęć na wątku :) Najmłodsza latorośl ze zwierzyńcem :) Ach te mazurskie lasy... Jakie super szeleczki ma Nutelcia :) Pani Barbara powiedziała, że to nie jedyne :) Jaka długaśna smycz ... I jakie wielkie oczy i uchi :) :) "Wielkie żarcie" :) Pani Basia napisała: Dzień dobry Elu ! Nasze życie toczy się spokojnie, Nutelka czuje się dobrze. Teraz śpi obok, byliśmy na spacerze. Jest bardzo szybka, zwinna i bardzo wesoła - uwielbia zabawy - bieg za naszym kotem, gryzienie patyka, szalone kółka w ogrodzie z kosmicznym przyspieszeniem. Jest kochana ! Pozdrawiamy bardzo serdecznie ! Całusy od Nutelci ! Rozdaje ich miliony ! 3 Quote
Alaskan malamutte Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Jak dobrze widzieć Nutelkę szczęśliwą, dziękuję Elu Quote
elik Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Jak dobrze widzieć Nutelkę szczęśliwą, dziękuję Elu Też ogromnie się cieszę i dziękuję pani Barbarze :) Quote
Havanka Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Wspaniałe zdjęcia ! Gdyby nie te szelki w lesie, Nutelka mogłaby "robić" za sarenkę ! Szukałam na zdjęciach kury, ale tym razem znalazłam ją na sztalugach. Tylko w wersji białej. Z całą pewnością, Nutelka woli ją w takiej postaci 1 Quote
elik Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 8 godzin temu, Havanka napisał: Wspaniałe zdjęcia ! Gdyby nie te szelki w lesie, Nutelka mogłaby "robić" za sarenkę ! Szukałam na zdjęciach kury, ale tym razem znalazłam ją na sztalugach. Tylko w wersji białej. Z całą pewnością, Nutelka woli ją w takiej postaci Masz rację. Gdyby nie te szeleczki i ta wielkość, a raczej niewielkość :) :) Pani Barbara jest malarką. Najchętniej maluje właśnie zwierzątka :) Marzy mi się portret Nutelci Quote
Nadziejka Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Stokorc serce raduja takie cuda stokroc Alez cudna malenka cudna rodzinka cudne lapenki braciszkowe ach ...zeby tak wsyztkie biedulinki trafic mogly 1 Quote
Recommended Posts