kiyoshi Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 ogłoszenia wreszcie gotowe! Trzymam kciuki z całych sił! 1 Quote
Martika&Aischa Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 3 godziny temu, kiyoshi napisał: ogłoszenia wreszcie gotowe! Trzymam kciuki z całych sił! zaciskam jak najmocniej potrafię !!!!!!! :) Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 a na koncie deklaracje stałe za miesiąc luty i marzec od naszej kochanej cioci anecik :) Dziękujemy :* :) Quote
halszka Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Pokazujemy Kapselka :) kciuki za wspaniały domek nieustannie zaciskam! :) 1 Quote
Gemmei Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Poszła dzisiaj moja i mamy deklaracja lutowa na Kapselka. Nieustannie trzymamy kciuki za chłopaka! 1 Quote
Anecik Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 U Kapselka widzę wszystko opanowane...lecę dalej :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 14 godzin temu, Gemmei napisał: Poszła dzisiaj moja i mamy deklaracja lutowa na Kapselka. Nieustannie trzymamy kciuki za chłopaka! ciocia kochana i już na koncie :) już biegnę uzupełnić rozliczenie i czekam na rozliczenie miesiąca stycznia :) Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Na koncie również deklaracja stała ( 20 zł ) od Pani Krysi :) Dziękujemy :* :) Quote
halszka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Kolejne wyróżnienie dla Kapselka,może tym razem ktoś się zakocha :) Powodzenia! http://olx.pl/oferta/cudny-radosny-przyjacielski-psiak-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDdfTS1.html 1 Quote
Martika&Aischa Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 halszko kochana dziękujemy :* :) Rozmawiałam wczoraj z Emiś. Jak ogarnie psie towarzystwo wstawi nowe zdjęcia i rozliczenie. Niestety jak na razie ani pół zapytania o Kapselka :( Quote
kiyoshi Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Glowa do gory Marticzko Nie liczy sie ilosc a jakosc Doczekamy sie telefonu- tego najwazniejszego jestem tego pewna! 1 Quote
Martika&Aischa Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 31 minut temu, kiyoshi napisał: Glowa do gory Marticzko Nie liczy sie ilosc a jakosc Doczekamy sie telefonu- tego najwazniejszego jestem tego pewna! :**** i ja wierzę że tak będzie kochana :* :) Quote
Gusiaczek Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Bo tak musi być i koniec kropka! :) Przed chwilą przeczytałam, że po b. długim czasie oczekiwania dla Spajka zaświeciło światełko w tunelu - dzisiaj wizyta pa. Zatem cierpliwie czekajmy na Kapselka domek. Pozdrawiam :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Bo tak musi być i koniec kropka! :) Przed chwilą przeczytałam, że po b. długim czasie oczekiwania dla Spajka zaświeciło światełko w tunelu - dzisiaj wizyta pa. Zatem cierpliwie czekajmy na Kapselka domek. Pozdrawiam :) zaciskam za Spajkusia z całych sił :) oby chłopak się wreszcie doczekał bo zasiedział się w hoteliku oj zasiedział :) Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Dobranoc Kapselku. Też trzymam kciuki. Quote
kiyoshi Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 jakie piękne zdjęcia:) można by podmienić w ogłoszeniach:) Quote
Gemmei Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Piękne zdjęcia ma Kapselek. Ja się już dawno zakochałam ;) Ale gdzie jego kochający, wymarzony domek? :( Domku przyjdź! Quote
Recommended Posts