Jump to content
Dogomania

"Azyl" Biała Podlaska walczy w sierpniowym konkursie krakvet ! ZAGŁOSUJ !

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, JOLY napisał:

Zagłosowałam. Trzymam kciuki,żeby udało się wygrać

pozdrawiam

www,beardedyork.pl

Ale jeszcze nie ma ankiety do głosowania ! Będzie w niedzielę ( 16 lipca ) Mam nadzieje, że zagłosujesz ...? Wysylam zaproszenia i zbieram na razie dobre duszyczki, które oddadzą na nasz bialski Azyl głos

Posted
7 minut temu, JOLY napisał:

Lipcowe głosowanie otwarte.

Można już głosować, viva prowadzi, więc zacznijcie głosować

www,beardedyork.pl

O kurcze ! Nawet nie widziałam ! KOCHANI GŁOSUJCIE !!

Posted
52 minuty temu, jola&tina napisał:

Help!!! W co mam klikać? Krótką instrukcję proszę!

To jest forum,żeby zagłosować trzeba się zarejestrować i kliknąć w pomoc schroniskom 2017. Łatwizna. Ja podałam takie namiary jak na dogo. Po głosowaniu dostaniesz kod sms do potwierdzenia. Wszystko jest czytelnie opisane . Powodzenia http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=20895&sid=4f19dc7174b2436ae62ae9b35ac526fe

• Upvote 1
Posted

Jak głosować

1. Wejdź na stronę www.krakvet.pl/forum/
2. Zarejestruj się na forum podając swoja nazwę użytkownika, adres e-mail i hasło (linka do rejestracji znajdziesz w górnej części strony, po prawej stronie nad datą). Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło.
5. Odbierz wiadomość mailową z kodem aktywacyjnym i aktywuj konto na forum.
6. Następnie ponownie się zaloguj i napisz minimum 1 post np. przedstaw się w "Poznajmy się ". (znajdź na dole strony po lewej stronie okienko „odpowiedz“ , kliknij i wpisz w wolne miejsce treść wiadomości, a następnie kliknij "wyślij".
7. Następnie wejdź na "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc w czerwcu 2017" 
8. Na liście schronisk i fundacji ubiegających się o pomoc wybierz Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt "Azyl" Biała Podlaska i wyślij swój głos.
9. Podaj swój numer telefonu komórkowego w systemie 9-cyfrowym.
10. Odbierz sms-a z kodem do autoryzacji, wpisz kod w odpowiednie okienko i zatwierdź.
11. Z jednego komputera możesz wysłać jeden głos.
12. Głosujemy do 31 sierpnia do godz. 12.

GŁOSOWANIE JEST BEZPŁATNE! PODANIE SWOJEGO NUMERU TELEFONU NICZYM NIE SKUTKUJE!!!

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, jola&tina napisał:

A ja nie zagłosowałam :( bo dostałam odpowiedź,że już zagłosowano z mojego komputera,co jest absolutnie bez sensu ;)

Do 31.08. zdążę z innego sprzętu :)

u mnie dokładnie ta sama sytuacja :( czy ktoś wie o co chodzi ??? :( 

" Oddano już głos z twojego komputera"

Posted
2 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

u mnie dokładnie ta sama sytuacja :( czy ktoś wie o co chodzi ??? :( 

" Oddano już głos z twojego komputera"

mam to samo już któryś m-c z rzędu. Napisałam do nich z prośbą o wyjaśnienie sprawy ponieważ to bzdura . A oni się upierają ,że mają taką informację i nie docierają do nich żadne moje argumenty. 

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, mdk8 napisał:

mam to samo już któryś m-c z rzędu. Napisałam do nich z prośbą o wyjaśnienie sprawy ponieważ to bzdura . A oni się upierają ,że mają taką informację i nie docierają do nich żadne moje argumenty. 

dzięki za chęci:) może się uda:) proszę proście znajomych :)

Posted
33 minuty temu, mdk8 napisał:

oby nie było tak, że wygrana jest przesądzona i wygrywa ten kto ma wygrać :( bo to troszeczkę tak wygląda skoro nie możemy oddawać głosów. 

Posted
1 godzinę temu, danka488 napisał:

dzięki za chęci:) może się uda:) proszę proście znajomych :)

46 minut temu, Martika&Aischa napisał:

oby nie było tak, że wygrana jest przesądzona i wygrywa ten kto ma wygrać :( bo to troszeczkę tak wygląda skoro nie możemy oddawać głosów. 

w poniedziałek spróbuję  w pracy zagłosować . 

Posted
17 minut temu, jola&tina napisał:

Wysłałam maila z reklamacją i zapytaniem.

ciekawe czy się odezwą:( , ale nie poddajemy się!! głowa do góry !!!! pełna mobilizacja:):) proszę jeszcze raz proście znajomych o głosy:)