kinga_kinga7 Posted July 12, 2017 Author Posted July 12, 2017 Hej cioteczki ! Po malutku zbliżamy się do głosowania, pamiętacie o nas w lipcu? Tak bardzo bym chciała, żeby się udało ... Czasami marzenia się spełniają ... Quote
JOLY Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Zagłosowałam. Trzymam kciuki,żeby udało się wygrać pozdrawiam www,beardedyork.pl Quote
kinga_kinga7 Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 10 minut temu, JOLY napisał: Zagłosowałam. Trzymam kciuki,żeby udało się wygrać pozdrawiam www,beardedyork.pl Ale jeszcze nie ma ankiety do głosowania ! Będzie w niedzielę ( 16 lipca ) Mam nadzieje, że zagłosujesz ...? Wysylam zaproszenia i zbieram na razie dobre duszyczki, które oddadzą na nasz bialski Azyl głos Quote
JOLY Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Lipcowe głosowanie otwarte. Można już głosować, viva prowadzi, więc zacznijcie głosować www,beardedyork.pl Quote
kinga_kinga7 Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 7 minut temu, JOLY napisał: Lipcowe głosowanie otwarte. Można już głosować, viva prowadzi, więc zacznijcie głosować www,beardedyork.pl O kurcze ! Nawet nie widziałam ! KOCHANI GŁOSUJCIE !! Quote
andegawenka Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Zrobione. Dzieciaki wrócą z wycieczki to je przyduszę. ;) Quote
jola&tina Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 9 godzin temu, kinga_kinga7 napisał: O kurcze ! Nawet nie widziałam ! KOCHANI GŁOSUJCIE !! Help!!! W co mam klikać? Krótką instrukcję proszę! Quote
andegawenka Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 52 minuty temu, jola&tina napisał: Help!!! W co mam klikać? Krótką instrukcję proszę! To jest forum,żeby zagłosować trzeba się zarejestrować i kliknąć w pomoc schroniskom 2017. Łatwizna. Ja podałam takie namiary jak na dogo. Po głosowaniu dostaniesz kod sms do potwierdzenia. Wszystko jest czytelnie opisane . Powodzenia http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=20895&sid=4f19dc7174b2436ae62ae9b35ac526fe 1 Quote
kinga_kinga7 Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 Jak głosować 1. Wejdź na stronę www.krakvet.pl/forum/ 2. Zarejestruj się na forum podając swoja nazwę użytkownika, adres e-mail i hasło (linka do rejestracji znajdziesz w górnej części strony, po prawej stronie nad datą). Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło. 5. Odbierz wiadomość mailową z kodem aktywacyjnym i aktywuj konto na forum. 6. Następnie ponownie się zaloguj i napisz minimum 1 post np. przedstaw się w "Poznajmy się ". (znajdź na dole strony po lewej stronie okienko „odpowiedz“ , kliknij i wpisz w wolne miejsce treść wiadomości, a następnie kliknij "wyślij". 7. Następnie wejdź na "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc w czerwcu 2017" 8. Na liście schronisk i fundacji ubiegających się o pomoc wybierz Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt "Azyl" Biała Podlaska i wyślij swój głos. 9. Podaj swój numer telefonu komórkowego w systemie 9-cyfrowym. 10. Odbierz sms-a z kodem do autoryzacji, wpisz kod w odpowiednie okienko i zatwierdź. 11. Z jednego komputera możesz wysłać jeden głos. 12. Głosujemy do 31 sierpnia do godz. 12.GŁOSOWANIE JEST BEZPŁATNE! PODANIE SWOJEGO NUMERU TELEFONU NICZYM NIE SKUTKUJE!!! 1 Quote
sybil Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Ja też, teraz trzeba zachęcać znajomych, żeby wsparli głosami "Azyl" w Białej Podlaskiej. Quote
bakusiowa Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Zagłosowane. Obecnie jest wynik 55 do 45% Trzeba zmobilizować rodzinę. Quote
BORYSboxer Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Zagłosowane.Oczywiście życzę Wam powodzenia :) Quote
jola&tina Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 A ja nie zagłosowałam :( bo dostałam odpowiedź,że już zagłosowano z mojego komputera,co jest absolutnie bez sensu ;) Do 31.08. zdążę z innego sprzętu :) Quote
Danusia - Lusia Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 głosujemy !!!! rozsyłajcie gdzie możecie:) Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 5 godzin temu, jola&tina napisał: A ja nie zagłosowałam :( bo dostałam odpowiedź,że już zagłosowano z mojego komputera,co jest absolutnie bez sensu ;) Do 31.08. zdążę z innego sprzętu :) u mnie dokładnie ta sama sytuacja :( czy ktoś wie o co chodzi ??? :( " Oddano już głos z twojego komputera" Quote
mdk8 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 2 godziny temu, Martika&Aischa napisał: u mnie dokładnie ta sama sytuacja :( czy ktoś wie o co chodzi ??? :( " Oddano już głos z twojego komputera" mam to samo już któryś m-c z rzędu. Napisałam do nich z prośbą o wyjaśnienie sprawy ponieważ to bzdura . A oni się upierają ,że mają taką informację i nie docierają do nich żadne moje argumenty. 1 Quote
Danusia - Lusia Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 7 minut temu, mdk8 napisał: mam to samo już któryś m-c z rzędu. Napisałam do nich z prośbą o wyjaśnienie sprawy ponieważ to bzdura . A oni się upierają ,że mają taką informację i nie docierają do nich żadne moje argumenty. dzięki za chęci:) może się uda:) proszę proście znajomych :) Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 33 minuty temu, mdk8 napisał: mam to samo już któryś m-c z rzędu. Napisałam do nich z prośbą o wyjaśnienie sprawy ponieważ to bzdura . A oni się upierają ,że mają taką informację i nie docierają do nich żadne moje argumenty. oby nie było tak, że wygrana jest przesądzona i wygrywa ten kto ma wygrać :( bo to troszeczkę tak wygląda skoro nie możemy oddawać głosów. Quote
mdk8 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 1 godzinę temu, danka488 napisał: dzięki za chęci:) może się uda:) proszę proście znajomych :) 46 minut temu, Martika&Aischa napisał: oby nie było tak, że wygrana jest przesądzona i wygrywa ten kto ma wygrać :( bo to troszeczkę tak wygląda skoro nie możemy oddawać głosów. w poniedziałek spróbuję w pracy zagłosować . Quote
kinga_kinga7 Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 17 minut temu, GabiM napisał: Niestety mam ten sam problem :-((((( kurcze, co się dzieje .... Quote
jola&tina Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 8 minut temu, kinga_kinga7 napisał: kurcze, co się dzieje .... Wysłałam maila z reklamacją i zapytaniem. Quote
Danusia - Lusia Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 17 minut temu, jola&tina napisał: Wysłałam maila z reklamacją i zapytaniem. ciekawe czy się odezwą:( , ale nie poddajemy się!! głowa do góry !!!! pełna mobilizacja:):) proszę jeszcze raz proście znajomych o głosy:) Quote
BORYSboxer Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Musicie dziewczyny zgłaszać reklamacje bo jak co drugi glosujący na Azyl nie będzie mógł oddać głosu to trudno o wygraną.Mnie się udało za pierwszym razem... Quote
Recommended Posts