sylwija Posted May 27, 2016 Author Posted May 27, 2016 nie piszę dużo o Zeldzie, bo w sumie nic się nie zmienia jest bardzo fajna, bezproblemowa, kompaktowa taka i przyjemna ;) ale nie lubi kotów, co u mnie jest dużym kłopotem, bo mam dużo kotów pod opieką, które już całkiem nie boją się psów i wszędzie się panoszą teraz w kojcu towarzyszy jej Sheldon, przeprowadził sporą demolkę, ale dogadują się super, bawią się, biegają może jest gdzieś dom dla Zeldy? Quote
Gusiaczek Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Domku przybywaj! Mizianki zostawiam dla Dziewczynki Quote
Livka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Niespodzianka - na koncie Zeldy pojawiło się całe 50 zł - wpłata od Ani i Jurka B. - ślicznie dziękujemy za pomoc ! :) Quote
Livka Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Zapraszam na bazarek m.in. dla Zeldy :) http://www.dogomania.com/forum/topic/335861-dla-ducha-i-ciała-na-potrzeby-bdt-u-sylwiji-do-1706-godz-21/ Quote
sylwija Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 Zelda jest super, ale dla mnie poważny problem - nie lubi kotów, a ja mam ich 26, które panoszą się wszędzie, nie boją się psów proszę, pomóżcie, mi ją wydaptować jest miła, grzeczna, zrównoważona, naprawdę - bezproblemowa i jeszcze ta sierść labkowa - niebrudząca ;) Quote
Gusiaczek Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Gdy zobaczyłam Zeldunię byłam przekonana, że długo na domek czekać nie będzie .... szkoda, że nie miałam racji :( Nie pojęte! tak gotowa, wspaniała sunia i nikt, kompletnie nikt się nią nie zainteresował :( Quote
Gusiaczek Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Gdy zobaczyłam Zeldunię byłam przekonana, że długo na domek czekać nie będzie .... szkoda, że nie miałam racji :( Nie pojęte! tak gotowa, wspaniała sunia i nikt, kompletnie nikt się nią nie zainteresował :( Quote
sharka Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 poprosimy o zdjęcie mordki z dużymi oczkami proszącymi o smaczka ;) damy na wabia w ogłoszeniu ;p Quote
sylwija Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 heh, żeby to było takie proste, może jak Robert kiedyś podjedzie bo samemu ciężko tak wyłapać, szczególnie, że ona w ruchu ciągle, albo się do mnie tuli :D Quote
sylwija Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 póki co faktura, ech, Zelda - lamb & rise - 123.93 Quote
sylwija Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 urocza Zelda, bezproblemowa a dla mnie nieustający problem.. Zelda nie lubi kotów, one wszędzie paradują, Zelda się wkurza nie mogę jej wypuścić, żeby pobiegała z psami.. bo koty wszędzie, a boję się, że mogłaby krzywdę zrobić.. no nie lubi kotów. nikt nie dzwoni, żeby ją adoptować Quote
konfirm31 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Aż się wierzyć nie chce, że tak długo czeka na dom :( Obejrzałam ogłoszenie Zeldy http://olx.pl/oferta/pies-ideal-przesliczna-zelda-czeka-na-dom-CID103-IDcKNuj.html#04713dbbbe;promoted i uważam,że trzeba usunąć zdjęcia ze śniegiem i bezlistne, bo po nich widać, że pies już długo czeka na dom, a to w ludziach wzbudza "czujność". Z tekstu bym wyrzuciła początek i zaczęła od tego miejsca "Zelda ma ok. 2 lat. Jest nieduża – waży 18 kg.....", ale bym napisała, że lubi psy, ale nie toleruje kotów. I ponieważ jest taka bezproblemowa, to bym ją ogłosiła na Kraków? Katowice? Poznań, a nie na Warszawę , w której jest chyba duuuża konkurencja ;) Na potrzebę ogłoszeń, bym ją "przechrzciła" , żeby ją całkiem odnowić . Nowe imię= nowy los No, to się pomądrzyłam ;) Quote
sylwija Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 no właśnie, Sheldon - rozumiem, bez łapki, niesforny, ale ona młodziutka, wesoła, sympatyczna, poza tym, że nie lubi kotów, nic nie można jej zarzucić Quote
sylwija Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 dla mnie ok, tylko imię - ona reaguje na Zeldę, pasuje jej jak zmienić, jakieś propozycje Quote
konfirm31 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 I u Ciebie, niech nadal będzie Zeldą, ale w "papierach", warto coś zmienić. Może Dejzi ;), Diana, Bella, Gabi, Dixi, Honey .....lub jakieś inne? I tak, jak znajdzie dom, pewnie ją "przechrzczą " Quote
sylwija Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 i że mixlabradorka dodać ;) a moze Felicity, zdrobniale Fela albo Alisa = wielkie szczęście :) Quote
konfirm31 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Nie mix, a w typie ;) i imię bardziej "głupawe" =modne, popularne :P. Quote
sylwija Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 no właśnie, nie lepiej - oryginalne> nie takie, co na każdym kroku się spotyka? nie znam się, wiem, że dzieci też - moda na dane imię, i leci.. co druga w klasie potem ;) Quote
konfirm31 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Wiesz, ja nie wiem, czy ludzie wolą oryginalność, czy przeciętność ;). Quote
Recommended Posts