Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze się dogadują z Aronem, bo np. z Runa się kłócą - dosłownie, pyszczą na siebie

12743657_1117968141556150_48418865251841

12715204_1081845871866296_58008516401678

dla Zeldy drugi(czyli w sumie już trzeci) worek otworzyłam karmy, ona je prawie jeden na miesiąc, ale może przez to, ze zimno było

i w ogóle się zastanawiam, czy by się z Numirem nie podzieliła, bo ta chudzina potrzebuje dobrej karmy?

Posted
wrzucam to u Numira i u Zeldy, bo generalnie oboje zostali bez szelek.
Numir swoje pogryzł, jak na chwilę w nich został sam, ale i tak były za duże i złachane,
Szelki moje, moich psów, stare, ale jeszcze w dobrym stanie, w których Zelda spacerowała, pogryzł Sheldon, jak tylko je dorwał, bo zakładałam je Numirowi po tym, jak swoje zniszczył.
A Sheldon jest zazdrosny o Numira..
12744676_1118827631470201_66490515769385
Posted

Zelda to grzeczna, kochana sunia, spokojna, choć aktywna, zrównoważona, mądra, słucha się

tylko czasem, jak Runa ją zaczepia, to odpowiada i awantura jest - werbalna

Posted
O 20.02.2016o12:36, sylwija napisał:

i zobaczcie, w nocy śnieg, deszcz, dzisiaj błoto
i zobaczcie, jak Zelda wygląda
nie wiem, jak Zelda to robi, jest taka jaśniutka i zawsze czysta - prawdziwa dama

Ma sierść labradora.

Posted

a jeszcze zauważyłam takie ciekawe zachowanie Zeldy. jak idziemy na spacer, czy po prostu biega po podwórku, zostawiam kojec otwarty

i całkiem jej nie przeszkadza, że jakieś psy wchodzą do kojca, myszkują tam. Ale wyraźnie widać niezadowolenie, jak któryś zagląda do jej budy. tam są dwie, Zelda jedną wybrała i z niej korzysta, i jakby broni jej, a jak wraca i widzi, że ktoś jej wlazł do budy, czy choćby głowę wsadził, to aż się jeży