Gusiaczek Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Trzymamy kciuki za domek Zelduchny :) Quote
sylwija Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 13 godzin temu, Livka napisał: Wreszcie jest dogo ... Potwierdzam i ślicznie dziękuję - 200 zł na koncie Zeldzi :) 6 godzin temu, halszka napisał: Podmieniłam kilka zdjęć i wyróżniłam Zeldę na kolejny miesiąc,oby tym razem znalazła domek :) Trzymam kciuki! http://olx.pl/oferta/pies-ideal-przesliczna-zelda-czeka-na-dom-CID103-IDcKNuj.html pięknie dziękuję :) Quote
Gusiaczek Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Na drugim zdjęciu wyczekuje z minką zaczepno-zalotną :) Quote
sylwija Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 dobrze się dogadują z Aronem, bo np. z Runa się kłócą - dosłownie, pyszczą na siebie dla Zeldy drugi(czyli w sumie już trzeci) worek otworzyłam karmy, ona je prawie jeden na miesiąc, ale może przez to, ze zimno było i w ogóle się zastanawiam, czy by się z Numirem nie podzieliła, bo ta chudzina potrzebuje dobrej karmy? Quote
Gusiaczek Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Myślę, że Zeldunia nie będzie miała nic przeciwko temu ;) Quote
sylwija Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 wrzucam to u Numira i u Zeldy, bo generalnie oboje zostali bez szelek. Numir swoje pogryzł, jak na chwilę w nich został sam, ale i tak były za duże i złachane, Szelki moje, moich psów, stare, ale jeszcze w dobrym stanie, w których Zelda spacerowała, pogryzł Sheldon, jak tylko je dorwał, bo zakładałam je Numirowi po tym, jak swoje zniszczył. A Sheldon jest zazdrosny o Numira.. Quote
Gusiaczek Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Widzisz, Zelducha, jaki łobuziak za braciszka przypadł Ci w udziale? Quote
sylwija Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Zelda to grzeczna, kochana sunia, spokojna, choć aktywna, zrównoważona, mądra, słucha się tylko czasem, jak Runa ją zaczepia, to odpowiada i awantura jest - werbalna Quote
Gusiaczek Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 My, kobity już tak mamy - od czasu do czasu trzeba napyszczyć - od razu lepiej ;) Quote
sylwija Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 i zobaczcie, w nocy śnieg, deszcz, dzisiaj błoto i zobaczcie, jak Zelda wygląda nie wiem, jak Zelda to robi, jest taka jaśniutka i zawsze czysta - prawdziwa dama Quote
Livka Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Przelewam na konto Sylwii 336,30 zł za karmę i bravecto - proszę o potwierdzenie :) Quote
konfirm31 Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 O 20.02.2016o12:36, sylwija napisał: i zobaczcie, w nocy śnieg, deszcz, dzisiaj błoto i zobaczcie, jak Zelda wyglądanie wiem, jak Zelda to robi, jest taka jaśniutka i zawsze czysta - prawdziwa dama Ma sierść labradora. Quote
sylwija Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 może tak być :) Zelda u mnie już 3 miesiące.. 1 Quote
sylwija Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 no jest, fajna i kochana, i wydaje się być bezproblemowa całkiem a jakaś magiczna cisza w temacie jej adopcji Quote
sylwija Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 i taka delikatna pobawiłaby się, ale nie tak brutalnie jak Aron i Runa Quote
Gusiaczek Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Słodzizna .... jest taka subtelna! mam nadzieję, że wiosna przyniesie jej domek i kochających ludzi :) Quote
sylwija Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 a jeszcze zauważyłam takie ciekawe zachowanie Zeldy. jak idziemy na spacer, czy po prostu biega po podwórku, zostawiam kojec otwarty i całkiem jej nie przeszkadza, że jakieś psy wchodzą do kojca, myszkują tam. Ale wyraźnie widać niezadowolenie, jak któryś zagląda do jej budy. tam są dwie, Zelda jedną wybrała i z niej korzysta, i jakby broni jej, a jak wraca i widzi, że ktoś jej wlazł do budy, czy choćby głowę wsadził, to aż się jeży Quote
Recommended Posts