sylwija Posted November 19, 2015 Author Posted November 19, 2015 śniadanko i po śniadanku :) smacznie było zobaczcie, jakie smukłe ma nogi Zelda.. Quote
Gusiaczek Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Jestem u Zelduni - sama znalazłam Cudeńko ;) Livka, podaj proszę nr konta zostało mi 20 zeta z kieszonkowego i chętnie oddam w dobre łapki Pozdrawiam serdecznie Quote
Ellig Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Jestem u suni , jutro postaram sie zajrzec i przeczytac. Quote
Livka Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Jak miło Was widzieć :) Wieczorkiem roześlę nr konta. Ślicznie wszystkim dziękuję :) Quote
Livka Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Konto rozesłałam :) Zeldziu jak ci minął dzień ? Wszystko dobrze ze zdrówkiem ? Quote
atulek Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Przychodzę z zaproszenia .Poproszę nr. konta wpłacę grosik dla pięknej suni. Quote
yunona Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Dzięki za zaproszenie, jestem na wydarzeniu suni na FB , oczywiście tam w udostępnianiu siła, więc każdy kto bierze udział rano i wieczorkiem choć raz udostępni to może wypatrzy ją ktoś. Finansowo nie mogę pomóc sama mam braki w kasie. Ale chociaż w inny sposób pomogę. :) Quote
Livka Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Przychodzę z zaproszenia .Poproszę nr. konta wpłacę grosik dla pięknej suni. Dzięki serdeczne - zaraz podeślę konto :) Dzięki za zaproszenie, jestem na wydarzeniu suni na FB , oczywiście tam w udostępnianiu siła, więc każdy kto bierze udział rano i wieczorkiem choć raz udostępni to może wypatrzy ją ktoś. Finansowo nie mogę pomóc sama mam braki w kasie. Ale chociaż w inny sposób pomogę. :) Witamy i dziękujemy za udostępnianie na FB :) Quote
Alla Chrzanowska Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Dzięki za nr konta. Grosik poleciał dla Dziewczynki :) Quote
Livka Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Dzięki za nr konta. Grosik poleciał dla Dziewczynki :) Wielkie dzięki :) Quote
Gusiaczek Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Ode mnie też w drodze. Dobrej nocki :) Quote
gryf80 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 witam,dzi,ekuję za zaproszenie-może jakis bazarek dla psiaka? Quote
sylwija Posted November 19, 2015 Author Posted November 19, 2015 Witamy się :) Zelda jest pogodna, grzeczna, czuje się świetnie ma dobry apetyt dzisiaj dostała zastrzyk i teraz pod koniec przyszłego tygodnia na zdjęcie szwów odpukać, niekłopotliwa dałam jej bravecto - od pasożytów zewnętrznych i fenbenat na odrobaczenie szczepienie najwcześniej miesiąc od sterylki - zalecenie pani doktor 1 Quote
Livka Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Ona jest przepiękna ... taka uśmiechnięta :) Quote
atulek Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Grosik wysłany dla uśmiechniętej dziewczynki. Quote
Livka Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Dzień Dobry :) Dziękuję wszystkim za obecność i wpłaty dla naszej Zeldy :) Ciekawe co u niej, jak minęła jej kolejna nocka ? Wczoraj miała już lepszy humorek. Uśmiech dla wszystkich ... ;) 2 Quote
sylwija Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 WITAMY SIĘ :) Zelda czuje się dobrze choć uważam, że to psiak, który powinien być w domu Jest zadowolona, bo jej się polepszyło, nie nocuje pod drzewkiem, ma sucho, ciepło, dach nad głową, wodę na bieżąco i jedzonko odpoczywa sobie, jest spokojna Jednak docelowo powinna zamieszkać w mieszkaniu/domu no i być bliżej człowieka, macha do mnie ogonkiem, lubi głaski, dzisiaj już mi całuska dała na dzień dobry :) Quote
sylwija Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 i jeszcze pokażę, zapoznanie z Aronem :) 1 Quote
agusiazet Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ładna sunia, może po wypłacie udami się jednorazowo wesprzeć sunię, podeślijcie konto na PW. Quote
Livka Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Słodka, uśmiechnięta dziewczynka :) Widzę, że jest dość dużym psiakiem, porównuję ją do Aronka ... Chyba szybko znajdzie domek nasza słodycz :) Quote
Livka Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ładna sunia, może po wypłacie udami się jednorazowo wesprzeć sunię, podeślijcie konto na PW. Dziękuję Agusiu :) Quote
Alla Chrzanowska Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Czy Zelda potrzebuje stałych deklaracji? Quote
Livka Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Czy Zelda potrzebuje stałych deklaracji? Allu :) Dopóki Zelda będzie w BDT u Sylwii potrzebujemy pieniążki na karmę, szczepienia itp. - deklaracje stałe mile widziane, ale nie śmiem prosić ... wszystkim ciężko. Poza tym musimy spłacić już powstały dług, ale tu może bazarkiem jakoś damy radę i wpłatami jednorazowymi. Quote
Recommended Posts