Anula Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 48 minut temu, Poker napisał: Po dziewczynkach zostało sporo kasy.Może by ją podzielić po połowie na obie sunie nie tylko na Abi? Poker,ta spora kasa to jest w głównej mierze zasługą Bogusik,która robiła w ekspresowym tempie bazarek za bazarkiem.Musiałyśmy liczyć się z tym,że utrzymanie w Hoteliku suczek to było dla nas wyzwaniem.Jeszcze mamy na utrzymaniu Pankracka.Nie wiedziałyśmy jak szybko suczki znajdą dom.Teraz w Hoteliku jest Abi i też wielką jest niewiadomą czy szybko znajdzie dom.Musimy mieć zabezpieczone pieniądze gdyby okazało się,że jeszcze jakiś kudłacz będzie na cito potrzebował pomocy to nie zawahamy się mu pomóc.Spójrz na deklaracje stałe jakie widnieją u Abi i jaka jest mała oglądalność wątku Abi.Na wątku suni z chorym oczkiem jest o wiele więcej ludzi.Gabi79 ma więcej skupionych ludzi wokół siebie niż my i stamtąd idzie pomoc w różnej formie.Pieniążki po Kice i Mice przejdą w całości dla Abi.Jutro muszę opłacić pobyt Abi w Hoteliku. Quote
ania75 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 A co tym drugim domkiem - gdzie miała iść jedna z suczek? Mogę prosić o link do drugiej suni bo jakoś ciężko mi się odnaleźć Quote
Anula Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 15 minut temu, ania75 napisał: A co tym drugim domkiem - gdzie miała iść jedna z suczek? Mogę prosić o link do drugiej suni bo jakoś ciężko mi się odnaleźć Domek się chyba obraził.Miał przesłać maila do Hani aby pokazała im Pankracka ale cisza jest. A to sunia,która przyjechała do Hoteliku na miejsce kudłatek. Quote
Gabi79 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 O 9.01.2016o19:03, Anula napisał: Poker,ta spora kasa to jest w głównej mierze zasługą Bogusik,która robiła w ekspresowym tempie bazarek za bazarkiem.Musiałyśmy liczyć się z tym,że utrzymanie w Hoteliku suczek to było dla nas wyzwaniem.Jeszcze mamy na utrzymaniu Pankracka.Nie wiedziałyśmy jak szybko suczki znajdą dom.Teraz w Hoteliku jest Abi i też wielką jest niewiadomą czy szybko znajdzie dom.Musimy mieć zabezpieczone pieniądze gdyby okazało się,że jeszcze jakiś kudłacz będzie na cito potrzebował pomocy to nie zawahamy się mu pomóc.Spójrz na deklaracje stałe jakie widnieją u Abi i jaka jest mała oglądalność wątku Abi.Na wątku suni z chorym oczkiem jest o wiele więcej ludzi.Gabi79 ma więcej skupionych ludzi wokół siebie niż my i stamtąd idzie pomoc w różnej formie.Pieniążki po Kice i Mice przejdą w całości dla Abi.Jutro muszę opłacić pobyt Abi w Hoteliku. Dziewczynki, przekażcie całą kwotę na Abi. Łaciatka ma co prawda tylko 90,- stałych deklaracji, ale jakoś damy radę, najwyżej gdyby długo nie znalazła domku będę prosić o dołączenie małej do jakiegoś bazarku. Aniu, wątek sunieczki Quote
ania75 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Aniu, wątek sunieczki dziękuję Quote
Poker Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Anula, to był tylko moja propozycja jako współpłacącej na Kudłatki .Decyzja należy do Was. Quote
Anula Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 18 godzin temu, ania75 napisał: A co tym drugim domkiem - gdzie miała iść jedna z suczek? Mogę prosić o link do drugiej suni bo jakoś ciężko mi się odnaleźć Domek się chyba obraził.Miał przesłać maila do Hani aby pokazała im Pankracka ale cisza jest. A to sunia,która przyjechała do Hoteliku na miejsce kudłatek. Zobaczcie co mi się wyświetla jak chcę napisać post. Poker,nie zostawimy suni bez pomocy,szykujemy spory, fajny bazarek,idzie już paczka do mnie.Bogusik wystawi bazarek w momencie jak paczka dotrze.Rozmawiałam z Bogusik,bedzie to bazarek na dwa psiaki,takie jest założenie w tej chwili. Quote
b-b Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Anulo nie martw się bo nie tylko Ty tak masz. U mnie od 2 dni na jednym wątku przy próbie napisania posta wciąż wyskakuje stare cytowanie, którego na domiar złego nie mogę wymazać. Tekst się wymazuje ale ramka, godzina i nick za diabła nie chcą :/ Quote
Anula Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 19 minut temu, b-b napisał: Anulo nie martw się bo nie tylko Ty tak masz. U mnie od 2 dni na jednym wątku przy próbie napisania posta wciąż wyskakuje stare cytowanie, którego na domiar złego nie mogę wymazać. Tekst się wymazuje ale ramka, godzina i nick za diabła nie chcą :/ U mnie też tak było na jakimś wątku.Zrobiłam tak:nic nie pisałam tylko zapisałam post a następnie w drugim poście już mi nie wyświetliło i mogłam napisać bez tego cytowania. Quote
Anula Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Też jestem bardzo ciekawa jak dziewczynki sobie radzą,czy się zadomowiły już i czy Państwo są zadowoleni z dwupaku? Quote
Bogusik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Dotrzeć do jakiegoś wątku,graniczy z cudem,a jeszcze napisanie na nim bez "niespodzianek" to cud nad cudami...Koszmar! Bardzo prosimy o kontakt z domkiem Kiki i Miki i nowe wiadomości o dziewczynach.Może uda się jakieś zdjęcie tu zamieścić...? Quote
Nadziejka Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Cuudne wiesci najlepszego zdrowenka radosci wszelkiego cudnego dla suczynek uroczych Quote
szafirka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Przed Świętami dzwoniłam do Państwa, aby podpytać co u dziewczynek. Sunie są grzeczne i bardzo kochane. Czarna ma na imię Wega i wszędzie jej pełno, jasna ma na imię Westa i jest spokojna, trzyma się w cieniu Wegi. Strzyżone są nadal na sznaucerki. Państwo zrobili mi niespodziankę i jadąc na Święta do rodziny przez Nową Sól, zajechali mnie odwiedzić :) Dziewczyny nie poznały mnie, ani ogrodu, ale dały się przekupić smaczkami, więc mogłam je po chwili wygłaskać. Jeżdżą w bagażniku wyścielonym kocykiem, wskakują do niego na zawołanie, są bardzo usłuchane i widać, że szczęśliwe i zadbane. Westa jest troszkę szczuplejsza, ale nadal bardziej okrągła od Wegi. Będą zdjęcia. Quote
Bogusik Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 5 godzin temu, szafirka napisał: Przed Świętami dzwoniłam do Państwa, aby podpytać co u dziewczynek. Sunie są grzeczne i bardzo kochane. Czarna ma na imię Wega i wszędzie jej pełno, jasna ma na imię Westa i jest spokojna, trzyma się w cieniu Wegi. Strzyżone są nadal na sznaucerki. Państwo zrobili mi niespodziankę i jadąc na Święta do rodziny przez Nową Sól, zajechali mnie odwiedzić :) Dziewczyny nie poznały mnie, ani ogrodu, ale dały się przekupić smaczkami, więc mogłam je po chwili wygłaskać. Jeżdżą w bagażniku wyścielonym kocykiem, wskakują do niego na zawołanie, są bardzo usłuchane i widać, że szczęśliwe i zadbane. Westa jest troszkę szczuplejsza, ale nadal bardziej okrągła od Wegi. Będą zdjęcia. Haniu,bardzo dziękujemy za wspaniałe wiadomości o dziewczynkach :) Będziemy czekać na zdjęcia... Quote
Anula Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Ale dzisiaj mam wspaniałe wiadomości.Haniu dziękuję bardzo. Quote
Recommended Posts