Jump to content
Dogomania

Dramat wywalonego burka. Dt lub wpłaty na hotel.Bardzo pilne !!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

stare gospodarstwo koło Warzawy zostało opuszczone lecz nie przez wszystkich. Psy pozostały bo przeciez takie burki na nowych salonach to nie wypada. Biedne psy mieszkały w opuszczonej stodole ale do czasu bo kolicznym nowo bogackim ktorzy zagniezdzili sie jako nowiy psy zaczeły przeszkac. Wiec były próby strzelania ale ten łowczy to jak z koziej dupy troba wiec problemu sie nie pozbyli. Wiec zadzwonili do władz aby zabrały te włuczegi. Przyjechali dali sedalin a psy zwiały. pochowały sie do norek i nie chciały wyleżć. I słysze wypowiedz "one nie maja obrozy wiec haczyk nie ma sie za co uczepic chociaz można by za skóre ale i tak głeboke nory i nie damy rady podkopać bo ziemia zmarznieta . Wiec sprawa haczyka ucichła bo nikomu nie chciało sie kopać. ale nie nadługo w piatek złapali głowngo psa a pozostałe uciekły na bezpieczna odleglosc.
Psa wyrwałysmy z rak hycla bo miał trafic do chrycynna. a on nie przwyczajony do zamniecia .Całe zycie na wolnosci miałysmy juz dom stały ale jak pies przyjechał to ona go juz nie chce bo sie rozmysliła i zamknela nam trzwi przed nosem. I jak zostałysmy z psem w samochodzie.przenocował jedna noc w łazience u kolezanki. ale rano szukac miejsca. znalazłysmy na trz dni bezpłatne lokuma pozniej mamy go zabrac. Tylko gdzie moze ktos ma wolne tymczas lub jakis hotel a jezeli hotel to musimy miec deklaracje wpłat.
Ciotki prosze pomóznie bo on za kilka dni moze juz nie zyc. Jazda do Chrycynna to tak jak zagrac w rosyjska ruletke.

ten pies to miły, łagodny i sympatyczny. Wygld ma czarnego podplnego owczarka wiejskiego.
Co z nim zrobimy on juz tyle stracił a teraz moze tylko życie.
Szukamy pomocy
Ciotki zlitujcie sie nad biedakiem . Bo gdy ma trafic do Chrycynna to juz bardziej sie zlitulemy jak go uspimy. Bo na takie warunki tam nie zasługuje

Dom tymczasowy potrzebny lub deklaracje wpłat na hoteli. Nie zostawiajmy jednej drogi wyporu prosze.

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że Dorota ma jakieś zdjęcia dziadka, ale chyba nie ma netu. Postara się jutro dotrzeć do komputera i prześle je do mnie, ja wstawię.
Ufff..

Posted

mru napisał(a):

może zmieńcie tytuł?
że pies odłowiony i potrzeba deklaracji lub wpłat
że potrzeba na JUŻ DT

i że polowania są na suczki :( a może być gorzej :(

Posted

Justynko, jesteś nomalnie niesamowita :loveu:

Tu jeszcze na szybko dwa zdjęcia, Dorota wysłała mi z 15 ale strasznie powoli się ściągają:

Dajmy mu jakieś imię, może Banderas? :evil_lol:

Posted

Dzis widzialam Banderasa.. Jest cudny !!
Usilowal mnie przekupic jezorem, zebym go zabrala :cool3: ale nie ma miejsca u nas w domu :-(((((