kasiaprodex Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 stare gospodarstwo koło Warzawy zostało opuszczone lecz nie przez wszystkich. Psy pozostały bo przeciez takie burki na nowych salonach to nie wypada. Biedne psy mieszkały w opuszczonej stodole ale do czasu bo kolicznym nowo bogackim ktorzy zagniezdzili sie jako nowiy psy zaczeły przeszkac. Wiec były próby strzelania ale ten łowczy to jak z koziej dupy troba wiec problemu sie nie pozbyli. Wiec zadzwonili do władz aby zabrały te włuczegi. Przyjechali dali sedalin a psy zwiały. pochowały sie do norek i nie chciały wyleżć. I słysze wypowiedz "one nie maja obrozy wiec haczyk nie ma sie za co uczepic chociaz można by za skóre ale i tak głeboke nory i nie damy rady podkopać bo ziemia zmarznieta . Wiec sprawa haczyka ucichła bo nikomu nie chciało sie kopać. ale nie nadługo w piatek złapali głowngo psa a pozostałe uciekły na bezpieczna odleglosc. Psa wyrwałysmy z rak hycla bo miał trafic do chrycynna. a on nie przwyczajony do zamniecia .Całe zycie na wolnosci miałysmy juz dom stały ale jak pies przyjechał to ona go juz nie chce bo sie rozmysliła i zamknela nam trzwi przed nosem. I jak zostałysmy z psem w samochodzie.przenocował jedna noc w łazience u kolezanki. ale rano szukac miejsca. znalazłysmy na trz dni bezpłatne lokuma pozniej mamy go zabrac. Tylko gdzie moze ktos ma wolne tymczas lub jakis hotel a jezeli hotel to musimy miec deklaracje wpłat. Ciotki prosze pomóznie bo on za kilka dni moze juz nie zyc. Jazda do Chrycynna to tak jak zagrac w rosyjska ruletke. ten pies to miły, łagodny i sympatyczny. Wygld ma czarnego podplnego owczarka wiejskiego. Co z nim zrobimy on juz tyle stracił a teraz moze tylko życie. Szukamy pomocy Ciotki zlitujcie sie nad biedakiem . Bo gdy ma trafic do Chrycynna to juz bardziej sie zlitulemy jak go uspimy. Bo na takie warunki tam nie zasługuje Dom tymczasowy potrzebny lub deklaracje wpłat na hoteli. Nie zostawiajmy jednej drogi wyporu prosze. Quote
JustynaM. Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 POTRZEBNE ZDJĘCIA!!!!!!!!!!!!zajmę się ogłoszeniami ale muszę mieć zdjęcia i namiary do ogl. Quote
malagos Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jezoo, Kasia znów coś wykopała spod ziemi :-( A te inne psy, co z nimi będzie? :cool1: Nie mam pomysłu co robić.... Quote
Dorothy Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 no, potrzebne.... podobno biedny dziadzius z niego... Quote
Neris Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Wiem, że Dorota ma jakieś zdjęcia dziadka, ale chyba nie ma netu. Postara się jutro dotrzeć do komputera i prześle je do mnie, ja wstawię. Ufff.. Quote
Neris Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 To jest pies z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-blonie-trzy-psy-niebawem-zostana-odstrzelone-pomocy-132246/ Zupełnym przypadkiem dostałam dzisiaj PM w sprawie tych trzech psów, to jest na 100% ten pies. Quote
mru Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 aaaaa to ten sam! to ja go dam na wątek błoński... http://www.dogomania.pl/forum/f28/diego-inne-bidy-z-blonia-psy-do-odstrzalu-rhodesian-na-ulicy-123531/#post11136448 co za nieszczęśnik i ciekawe co z tymi sukami :shake: może zmieńcie tytuł? że pies odłowiony i potrzeba deklaracji lub wpłat że potrzeba na JUŻ DT Quote
Neris Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Suczki są w gospodarstwie. Pan G, nie może ich - na ich szczęście - odłowić. Ale co jeśli ktoś zawoła myśliwego? Quote
mru Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 mru napisał(a): może zmieńcie tytuł? że pies odłowiony i potrzeba deklaracji lub wpłat że potrzeba na JUŻ DT i że polowania są na suczki :( a może być gorzej :( Quote
JustynaM. Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ALEGRATKA Pilnie potrzebny domek albo smierc! OJEJ.PL ojej.pl DWUKROPEK Pilnie potrzebny domek albo smierc!!!!!!!! : Og�oszenie w Dwukropek.pl OLX Pilnie potrzebny domek albo smierc! - Warszawa - Zwierzęta INTERPRESS Pilnie potrzebny domek albo smierc! - Interpress Og�oszenia NASIPUPILE Ogłoszenie nr 754 - Pilnie potrzebny domek albo smierc! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl PETSY Pilnie potrzebny domek albo smierc! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy E-ZWIERZAK Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl MAMOFERTEPsy - Pilnie potrzebny domek albo smierc! - Bezp�atne og�oszenia EOFERTY Pilnie potrzebny domek albo smierc! / Psy > Pozosta�e - Warszawa ADOPCJAPSA Stare gospodarstwo ko�o Warszawy zosta�o / inna / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa DARMOBRANIE Oddam za darmo - Pilnie potrzebny domek albo smierc! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl ROZGLOSNET Darmowe og�oszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomo�ci, motoryzacja i anonse PETWORLD Pilnie potrzebny domek albo smierc! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl PINESKA Ogłoszenia Sprzedam - Pilnie potrzebny domek albo smierc! ZWIERZETA I BAZAR Pilnie potrzebny domek albo smierc | i-Bazar.pl Quote
JustynaM. Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Czy ktoŚ moŻe zrobiĆ allegro????????????????? Quote
Klaudus__ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Justyna, ale się zabrałaś do roboty! ja chciałam,ale wieczorem... A tu taki kawał roboty odwalony! :Rose::Rose::Rose: Quote
mru Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 dzięki Justyna! bosko POMOCY - psy do odstrzału... okol. Wwy - Zwierzaki - cafeanimal.pl co do allegro... hmm mogę poprosić Charly tylko nie mogę zasponsorować wyróżnienia :roll: mam długi... Quote
Neris Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Justynko, jesteś nomalnie niesamowita :loveu: Tu jeszcze na szybko dwa zdjęcia, Dorota wysłała mi z 15 ale strasznie powoli się ściągają: Dajmy mu jakieś imię, może Banderas? :evil_lol: Quote
mru Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Tytuł koniecznie :roll: czasu mało a imię bardzo mi się podoba :) Quote
JustynaM. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ponawiam prośbę o zrobienie allegro!!!!!!!! Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dzis widzialam Banderasa.. Jest cudny !! Usilowal mnie przekupic jezorem, zebym go zabrala :cool3: ale nie ma miejsca u nas w domu :-((((( Quote
Recommended Posts