Jump to content
Dogomania

Dramat wywalonego burka. Dt lub wpłaty na hotel.Bardzo pilne !!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Ci Klaudus.

Schronisko jest wykluczone
Wczoraj ktoś mi powiedział "skoro tak ci na tym psie zależy, to może jeszcze weź resztę z Chrcynnna, one tam cierpią". Tyle, że ja go już poznałam, głaskałam, przytulałam i dlatego rozpaczliwie szukam pomocy właśnie dla niego.

Posted

Neris napisał(a):
Dziękuję Ci Klaudus.

Wczoraj ktoś mi powiedział "skoro tak ci na tym psie zależy, to może jeszcze weź resztę z Chrcynnna, one tam cierpią". Tyle, że ja go już poznałam, głaskałam, przytulałam i dlatego rozpaczliwie szukam pomocy właśnie dla niego.

Przewrotnie zapytam - a po co żeś mu na łozko pozwolila sie wrąbac? I na głaski sie wtulać ? Moze by latwiej bylo wywalic :eviltong:

Posted

Neris napisał(a):
Dziękuję Ci Klaudus.

Pewnie przestańmy tymi kundlami sie zajmować.
zacznijmy robic z tych siersciuchów czapki na zime i obszycia do zabawek bedzie jakis pożytek. Najlepiej zamienic serce w kamien i odwrócić sie dupą.
zawsze i wszedzie bede powtarzać

"może jakbys byl takim biednym psem to kogo chciałbys spotkac na swojej drodze taką głupią jak ja czy taka mądra jak Ty"

a drugie moje stwierdzenie to takie:

"może nie pojde do ludzkiego raju ale mam nadzieje ze psi mnie przyjmie a Ciebie jak nie ludzki to jaki?"

Posted

Neris napisał(a):
O żesz Ty zdrajco, przecież ja nie wiem gdzie jest ten pies nawet.

PRZYZNAJ SAMA
Kwiczałaś do niego i Ty i Twoja córka.

Zdrajca od razu????? Ze kwiczalam????? kwiczalam, ze nie mam miejsca, zeby go zabrac :-( fajny z niego gosc...

Posted

kasiaprodex napisał(a):
taki przystojniak a sam do wyra lezie:placz: w cudzym domu:placz:

a jaki przekonywujacy ... sama bym go pewnie wpuscila na sofe :evil_lol:

Posted

Szukamy sponsora na Allegro
Mamy taki tekst:

"Żyłem sobie w gospodarstwie. Ja, zwykły wiejski pies.
Chwalili mnie, że jestem taki wielki, "silny jak tur!!" mówili.
"Samym wyglądem odstraszy!"

I tak mieszkałem z nimi 5 lat.
Towarzyszyłem we wszystkich gospodarskich pracach żądając za to tak niewiele - przyjaznej ręki gładzącej od czasu do czasu mój łeb.

A potem wszystko się zmieniło.
Moja rodzina znikła
Spakowali ubrania, szafy, telewizor, lodówkę.

Byłem gotowy!
Idę z Wami! - mówiłem- WY i ja - zawsze razem!
Znikli
Nawet się nie obejrzeli.
Zostałem sam... ja, król podwórka. Sam w moim opuszczonym królestwie.
Ponad rok żyłem tak - dokarmiany przez życzliwych ludzi.
A potem przyszło NOWE.
Przyjechali jacyś ludzie, przeganiali mnie kijami, wrzeszczeli niezrozumiale
"Przecież ja tu mieszkam" mówiłem do nich. Nie rozumieli. Przyprowadzili kogoś z dziwnym długim kijem. Co za straszny huk!!!! Uciekałem przerażony. Krzyczeli, że to fatalnie że nie udało się do mnie trafić.
Pół nocy kopałem wielka dziurę. Tam będę bezpieczny. W norze nikt mnie nie znajdzie.
A jednak...
Znaleźli mnie i tam.
Próbowali wyciągnąć jakimś strasznym hakiem. Złapali mnie za nos, strasznie bolało, tyle krwi... podbili mi oko. Krzyczałem i szarpałem się z całych sił, ale wygrali... zaciągnęli mnie do klatki i powiedzieli, że jadę do Schroniska.
Nie wiem jak, ale dobrej duszy która mnie dokarmiała udało się mnie wyrwać z tej klatki.

Teraz czekam na Ciebie
Ciągle jestem silny jak tur!
Dalej mogę odstraszać swoim wyglądem!
Ale tylko wyglądem.
Jestem łagodny jak baranek i kocham wszystkich ludzi świata.
Kocham też koty, nie skrzywdzę morskich świnek.

Będę Cię kochał do końca świata tylko daj mi dom..."

Jakieś uwagi, pomysły?

Justynko czy możesz zmienić numer w ogłoszeniach? Chicco zeżarł mój telefon i na razie się nie zapowiada że będę mieć nowy. Trzeba dać chyba numer Doroty, ale ja go mam w zepsutym telefonie, może Kasia Ci wyśle na PM...