Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, Murka napisał:

Nie odzywałam się trochę, bo miałam trochę zamieszania i byłam kilka dni w szpitalu. 

Poza tym straciłam subskrypcje (to nowe dogo mnie dobija) - dodałam sobie teraz do obserwowanych najnowsze wątki, więc powinnam być już na bieżąco.

U Kejli wszystko ok. Aura teraz fatalna, mokro, błotniście, ale Kejli humor dopisuje. Już tak nie szczeka jak na początku, ale czy nie zacznie znów jak będzie mieć własny dom tego nie wiem...

Ojej, to życzę zdrowia!

Uważaj na siebie.

Posted

Migło mi na koncie że Tola wpłaciła stalą na Kejlę za luty. Jutro sprawdzę dokładnie  i wpiszę w rozliczenie. Dziękujemy :)

Posted

Wpłynęła stała za luty - 20 zł od Toli.

Z mojego bazarku na Kejle i Abi uzbierałyśmy 208 zł czyli po 104 na psiaka. 104 zł wpisuję w rozliczenie Kejli. Bardzo dziękuję.

• Upvote 1
Posted

Dzięki Havanko za odświeżenia.

Kracek od szafirki pojechał do DS więc przekazuję 10 zł stałej na Kejlę od lutego.

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, b-b napisał:

Bazarek dla małej :)

Zapraszamy i bardzo, bardzo Bogdusiu dziękuję za pamięć o niej. Znowu takie cuda.........

Posted

No niemożliwe z tym domkiem. Taka kudłata malizna i siedzi w hoteliku.

Informacja od Toli "Dla Kejli jest jeszcze pozostałość po Tusi ....435,70 zł." Wpisuję w rozliczenie - pieniążki na koncie u Murki.

Posted
14 minut temu, Poker napisał:

Ja też nie rozumiem.Takie sunie schodzą zwykle na pniu. Może trzeba zmienić teren ogłoszeń.

Sunia była już ogłaszana już na Warszawę, Poznań, Lublin, Wrocław i Kraków - i nic :(