Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tedzio ma u Ciebie jak w raju. Chociaż pooglądam sobie zdjęcia-może kiedyś spełni się marzenie i będe mieć dom z ogrodem. Tylko że do tego czasu Tedzio będzie już szczęśliwy u boku kochających mądrze właścicieli.:loveu:

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Igiełka']Tedzio ma u Ciebie jak w raju. Chociaż pooglądam sobie zdjęcia-może kiedyś spełni się marzenie i będe mieć dom z ogrodem. Tylko że do tego czasu Tedzio będzie już szczęśliwy u boku kochających mądrze właścicieli.:loveu:[/QUOTE]

zagraj szybko w totolotka

Posted

To dobrze. My także chcemy już wiosnę a najlepiej to od razu już lato...:evil_lol:
Może Tedzio już wydoroślał z misiów przytulaków i teraz wolałby dużą piłkę, którą przynosił by z powrotem z dumnie podniesionym ogonkiem i czekał na pochwałę jak wiele On robi- Rudosława uwielbia szaleć na dworzu:lol:

Posted

Wątek zmienił tytuł, może Tedziowi szczęście przyniesie.Wczoraj jego były pseudowłaściciel zdrowo na gazie właśnie pytał jak tam jego Tedzio się miewa.Mówił, ze Tedzik fajny i żeby nie te kurki, to by go sobie zostawił...brrrrrr. Jak se przypomnę jak on Tedzika trzymał-pod kilkoma deskami opartymi o chlew, na gołej ziemi i metrowym łańcuchu, to myślę sobie jak się Tedziowi życie fajnie odmieniło, tylko jeszcze fajniej, żeby sie odmieniło już na stałym miejscu.Z nowym rokiem nowym krokiem!

Posted

Zmieniłam tytuł...może zajrzy ktos z nowym pomysłem.

Tedziowi za chwile stuknie rok u nas....nie wiem czemu tak mało zapytan o niego...a do tego nieodpowiednich .
Oby w końcu zgłosił się ktoś odpowiedni-Tedzio jest specyficzny, wiem na co go stać-ma sporo wad, ale tez znajdzie się i zaleta i oby znalazł się ktos kto tą zaletę pokocha bardziej niż wady:)

Ostatnio też Tedzio miał styczność z Rikim, ale nie było zbyt przyjaźnie ze strony Tedzia-od razu sie nakręcił...wypróbuję go na suczke- ciekawe czy będzie lepiej.

Posted

Tedzio jest wyjątkowy i czeka na ludzi umiejących kochać mądrze. Rzeczywiście już długo jest u Was-nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jak by każdy opiekował się i troszczył o zwierzaki tak jak Ty nie było by tyle cierpień niewinnych psiaków. Zobaczysz niedługo zgłoszą się osoby, którym leży na sercu los Tedzia i pokochają Go szczerą miłością, która głównie dostrzega same zalety psiaka jednak zdaje sobie sprawą również z jego wad.
Tedzio zasługuje na dobry dom i taki też gdzieś tam na niego czeka...

Posted

Tak oby były szczęśliwe. Jeszcze trochę napadało śniegu-także szaleństwa Tedzia będą się pogłębiały...
Ania weż się przyznaj kulig już był kilka razy..:evil_lol:

I jak się czuje Czaruś- już doszedł do siebie? Co tam słychać u Sary i Ibry?;)

• 2 weeks later...
Posted

Randa, widzę, że nie tylko Polo ma w Tobie anioła stróża, ale Ted także! Oczywiście, że mogę wystawić aukcję wyróżnioną. Wystawiłam Tedzikowi aukcję na 14 dni i nie wiem w jaki sposób rozwiązać teraz tę sytuację. Czy poczekamy te 14, a po ich upływie mam wystawić aukcję wyróżnioną czy mam usunąć tę istniejącą i wystawić ponownie taką z wyróżnieniem ?

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Myslę,że poczekajmy te 14 dni:)

Ja też jestem zdania, że chyba lepiej poczekać na zakończenie tej aukcji :) W takim razie jeszcze 13 dni i Tedzik będzie miał wyróżnione allegro :)