Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelin po wizycie u Teda powiedziała, że Ania go całkowicie przekabaciła.Ted nie chciał sobie przypomnieć taksówki(Evelin), która go do Ani zawiozła. I podobno strasznie szczęśliwy:loveu::loveu::loveu:

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pewnie się wszystkie ogłoszenia pokończyły.
Mam zamiar napisać inną treśc do ogłoszeń , tylko nie wiem kiedy (ostatnio spory ruch w psim interesie i fajnie bo domy znajdują,ale ja musze jeździć..)
No nic, muszę się za to zabrać...
Oczywiście moze byc ogłoszenie w Moim Psie-a ile tak przyjemność kosztuje?

Posted

Kochana prosze podawaj mój nowy numer tel w ogłoszeniach- 506092595:oops:
Stary aktualny,ale nie zawsze mam go przy sobie...a jak się tel rozdzwonią:roll::evil_lol:
Mam ostatnio duzo na głowie,a le jak się troche u mnie unormuje to pomyslę co z tym Tedzikiem jeszcze zrobić:roll:

Posted

Tam gdzie się da-zmienię.Szkoda,że wcześniej się nie dogadałyśmy.
Jak ktoś bedzie sensowny i uparty dodzwoni się.
Wszędzie pozmieniałam nr telefonu oprócz adopcja psa...

Posted

Pozdrowienia dla Tedzika od ciotki Randy:multi:
Czasem pyta o niego były właściciel, na szczęście nie wziął kolejnego psa.Ja mu oczywiście kit wciskam, bo nie ogarnąłby swoją mózgownicą,że Ted w hotelu i dlaczego.

Posted

Cześc ciotka:loveu:
Musze w sumie Tedzika pochwalić....nie zjadł swoich kocyków juz od miesiąca:multi: Mysle,ze ta kastracja troszke mu pomogła.
Zamówiłam książke odnosnie oduczania ciągnięcia na smyczy- podobno bardzo dobra...moje metody Ted ma w d..., takze teraz zobaczymy:diabloti:

A domu nie ma:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Niestety korespondencja mailowa się zakończyła:cool1:
Było jeszcze jedno zapytanie...ale tam i pieski i koty i kury...wiem,że w pewnym sensie to raj dla Tedzika:diabloti: ale chyba czegos innego mu poszukamy;)

Tedzio miewa się dobrze- dostał szelki i mniej ciagnie na smyczy.
Czasem tez potrafi siedzieć;)
[IMG]http://images48.fotosik.pl/220/4be50d2d058e3251.jpg[/IMG]

[IMG]http://images37.fotosik.pl/215/cf8f074965c065f9med.jpg[/IMG]

Posted

A jak Tedziowi podobają się inni mieszkańcy hoteliku?Ma jakieś ulubione typy?
I czy po tej kastracji z upływem czasu charakter mu się jakoś widocznie zmienił?

Posted

Ted to pan i władca hotelu- to jego teren i każdemu psiakowi dobitnie to przekazuje;) troche sie chłopina zasiedział i broni terenu...jak przychodzi nowy psika to Ted od razu leci do jego kojca i prowadzi mocna rozmowe;)
Do suczek jest dośc miły:razz:
Po kastracji widzę pewne zmiany- az tak go nie nosi, nie gryzie mocno kocy i nie gwałci ich;) Na spacerach tez jest spokojniejszy....ale do ideału mu daleko;)

Pomysle nad jakimś tekstem do ogłoszen...