Evelin Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jego były pan dopiero by sie zdziwił..ostatnio mam trochę mało czasu (jakos tak dużo pracuję..),ale mam wolne święta i nie tylko ,więc postaram się odrobić zaległości.. A jesli się uda to poroszę o zdjęcia z kapieli...bo to z pewnoscią bedzie pierwsza kapiel w zyciu Teda... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 padł mi aparat, więc jedynie zdjęcia z telefonu będą-kiepskiej jakości:shake: Ted na podniesiony głos nie reaguje spokojem- on dostaje "szybkiej dupki" i lata na około mnie jak szalony:evil_lol: Po prostu padam ze śmiechu:evil_lol: Aaaa -uczymy się siadać na komendę;) Z psem z adhd to trudna robota, ale nie poddajemy się:diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Fot z kąpieli nie ma- sama go kąpałam i robienie przy tym zdjęć przeszłoby moje możliwości :diabloti: Ted w kąpieli to jedna wielka wiercipięta:mad: Ale daliśmy radę:p Przyszła do nas dzis paczka z Fundacji Niemieckiej z darami dla bezdomnych podopiecznych w hoteliku- Ted otrzymał zaraz super obroże-mocna, niebieska i odblaskowa:p Do tego nowy kocyk (ciekawe na jak długo wytrzyma w całości:diabloti:) i wielka kość prasowaną do obgryzania, która próbował zakopac w budzie na potem:evil_lol: Quote
Evelin Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Chłopak przecudnej urody :)... Ostatnio mam trochę mniej czasu (kiedyś trzeba zarabiać pieniądze :)) Po świetach będę miała więcej czasu ,to wykażę się w ogłoszeniach.. Głaski swiąteczne dla Teda..Zdrowych i spokojnych Świąt... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 O Teda nikt nie dzwoni....:mad: A nasz łobuz biega bez mojej eskorty po drugiej stronie smyczy;) Ma linke przypiętą do obroży, ale luźno sobie ja ciągnie. Ja mam przy sobie mnóstwo piłek i innych zabawek-Ted bardzo ładnie skupia sie na mnie i an zabawie-nie w głowie mu ucieczki. N arazie cwiczymy to po 5-10 minut, bo psu z adhd do konca nie mozna zaufać;) Chyba go z lekka utuczyłam:roll::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Tedzik upolował wczoraj mysz:crazyeye: Myslałm,że sobie skacze za jakimś świerszczem, a tu nagle pisk i mysz...na szczęście myszka nie wyzionęła ducha;) Postaram sie załatwic jakis aparat i nowe foty porobic , bo stary padł:angryy: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Też go ogłosiłam tu i tam;) Wesoły, roczny mieszaniec wilczka szuka domu! (615251620) - Aukcje internetowe Allegro kupię psa alegratka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Ted zakroplony dziś Frontlainem. A tak kopałem aż mnie widać nie było:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 No niestety foty nadal z telefonu...ale jakos na początku maja w końcu aparat będzie- to dopiero będą fajne fotki:cool3: Quote
sonikowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Piękny Fioletowy Pies ;-) Aniu, uwielbiam twoje zdjęcia, bo wszystkie psiaki są tam takie szczęśliwe.. I pomysleć jak biedny Ted zył wcześniej :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Miałam dziś telefon o Teda, ale nie ma opcji aby go wydać tam... po1. dzwonił facet:diabloti:, po 2. na wieś- niby pies ma latać luzem-no ale są zwierzęta gospodarskie, więc znając Teda to latanie szybko by się skończyło;), Quote
Evelin Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Pewnie masz rację..taki zywiołowy pies z upodobaniem do ganiania kur...kota pewnie też by nie odpuscił-bo to tak fajnie ucieka.. Cóż, taki jest Tedzik... Chyba musimy cierpliwie czekać,aż pojawi się rozsądna propozycja... Cieszę sie ,że Tedzik ma dobrze... Quote
sonikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Tedzik musi mieć dobry dom, prawdziwy, z człowiekiem i kanapą ;-) Nawet żywiołowe psy lubią czasem trochę sie polooksusować :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Domek na pewno znajdziemy;) Ted i jego sznur:roll::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Jutro ma przyjechać pewna rodzina poznać Teda.....nic więcej nie napisze, bo nie chcę zapeszać i cieszyć się zbyt wcześnie;)-już wielu obiecywało przyjechać...:shake: Ale trzymajcie kciuki, bo jak się uda to będzie prawdziwa niespodzianka dla Teda;) Quote
Evelin Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Pozostaje mi trzymanie kciuków,żeby to była ta własciwa rodzina na którą czeka Ted ( my też :)) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 No cóż Ted do adopcji nie poszedł..... Ludzie bardzo fajni , ale jak dla mnie zbyt duże ryzyko adopcyjne. Państwo chcieli psa do domu- to jeszcze byłam w stanie znieść-moja obawa o niszczenie została dobrze przez nich odsunięta na boczny tor;) Jednak okazało się ,że do Państwa tych( sa to ludzie po 50)przychodzi bardzo duzo dzieci małych - od sąsiadów razem 5-maluchy 3-6 lat-dzieciaki przyzwyczajone do ich poprzedniego psa-oaze łagodności(odszedł za Tm)wchodza do nich jak chcą ;) Niestety, ale Ted jest zbyt żywy i napastliwy-mógłby niechcący zrobić krzywdę skaczac na dziecko lub przewracając i byłaby tragedia. Jednak jestem umówiona z Państwem w schronisku i na pewno jakąs bide im dobiore aby wszyscy byli zadowoleni;) A na Teda pzyjdzie w końcu czas i ten odpowiedni dom-wierze w to mocno. Quote
Evelin Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Weszłam tu,zeby zapytać o tych państwa.. Masz rację,nie ma co ryzykować.. To po prostu nie była Tedzikowa Rodzinka...szkoda. Też mam nadzieję,że Ted znajdzie swój dom... W takim razie musze odnowić allegro Teda i pomyslę co jeszcze.. Quote
LIJALI Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 po zalogowaniu wyskoczy Ted - pewnie marny pomysł, ale jedyny jaki mi przyszedł do głowy Quote
Recommended Posts