Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szukam hodowli buldoga francuskiego ktora jest godna polecenia. Zalezy mi na hodowli w ktorej nie rozmnaza sie osobnikow przesadnie krepych, klockowatych, z prawie wkleslym nosem. Niewazna ilosc wygrywanych wystaw, tytuly rodzicow itd, bardziej istotne jest ich zdrowie. Ktos zna jakas?

Posted

Polecam zadzwonić do związku kynologiczneho i zapytać o hodowle ale z polecanych hodoli bf mogę polecić "Z Korczówki", "Minimolos" :) Pojedź też na wystawę, pogadaj z hodowcami, pooglądaj jakie psy ci się podobają i wtedy zapytać z jakiej jest hodowli i z jakiego skojarzenia :)

• 4 weeks later...
Posted

na stronie buldogfrancuski.org jest wykaz hodowli buldogów z Polski, strona jest o tyle fajna że są to tylko sprawdzone hodowle z ZKwP, żeby się tam dopisać trzeba wysłać skany dokumentów i przynajmniej jednego badania także polecam.

• 3 months later...
Posted

Podbiję temat. Moja bratowa chciałaby kupić w tym roku szczenię buldoga francuskiego. Mam nadzieję, że skutecznie wybiłam jej pomysł nabycia psa z pseudo, ale równocześnie zobowiązałam się do znalezienie hodowli, w której szczenię nie będzie droższe niż 3000-3500 zł Czy ktoś z Was miał doświadczenia z Noble Braveheart? A może znacie jakieś sprawdzone hodowle bf z małopolskiego, śląskiego, świętokrzyskiego, podkarpackiego ?

• 4 weeks later...
Posted

Nikodem

Założyłeś 14 (czternaście ) identycznych wątków na ten sam temat.

Regulamin przeczytaj.

Rozumiem rozgoryczenie,ale nie rozwalaj forum.