Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sdal2 napisał(a):
Estote czy ty masz teraz na dt tylko Monę czy jeszcze jakiegos psiaka?

mam tylko mone, i jesli wszystko pojdzie dobrze jutro bedzie miala dom. ale ciiiiiiiiiii..... poczekajmy na rozwoj wypadkow

Posted

Ja mam sukę i przynajmniej 7 szczeniat, więc jak ci sie bardzo będzie nudzić.... służę .

Mam zepsuty telefon, nie mogę się z nikim skontaktować. Piszcie maile!

Posted

Trzymam kciuki za udana akcję przewiezienia Moni do Kasi (kolejna Kasia w naszym gronie). Mam nadzieje zec Kasia się zaloguje i bedzie nam zdawać relację z pierwszych dni Mony w nowym domu.

Posted

witam,
a Mona jadła chrupeczki przed podróżą?:razz:
mąż mnie własnie poinformował :icon_roc:
pozbierał grzecznie,
sunia grzecznie siedzi w aucie, trzyma fason, mimo puszczonego pawia:oops2:

Posted

estote napisał(a):
na slask. ale narazie czekamy na wiesci z wizyty przedadopcyjnej. maz kasi ma byc popoludniu po mone. a ona nieswiadoma wyjazdu bawi sie radosnie.

wizyta adopcyjna wypadła bardzo pomyslnie. Mona bedzie miała supre domek, musi tylko przyzwyczaić sie dom tego że czasami pani idzie do pracy i wtedy grzecznie czekać.

Posted

eh mi się skasowało co napisałam, bo musiałam podjąć interwencję
Mona wyczaiła orzechy włoskie w koszyku i wiecie co zobaczyła? tak... mase piłeczek do zabawy, a co się dzieje gdy rzuca się orzechami włoskimi po panelach??:diabloti:
koszyk stoi już na stole,
nic zmykam, jutro wrzucę zdjęcia
sunia jest cudowna :loveu:

Posted

kratka76 napisał(a):
Mona wyczaiła orzechy włoskie w koszyku i wiecie co zobaczyła? tak... mase piłeczek do zabawy, a co się dzieje gdy rzuca się orzechami włoskimi po panelach??:diabloti:

No sie rozumie że cudowna....

Posted

kratka76 napisał(a):

A wiesz, ze psy uwielbiają orzechy włoskie. Mój Mikoś z Klarą od gwiazdki rozgryzły i porzarły niezły koszyk orzechów. Czasem i mnie poczęstowały:evil_lol:
Cudnie, że Monie tak szybko się poszczęściło:loveu:

Posted

Bardzo sie ciesz że kolejny psiak nie musiał długo czekac na swój domek, czekamy na zdjecia . Mój pinczer miniatura uwielbia orzechy ale arachidowe i solone, włoskich nie ruszy, natomiast podwórkowy Zefir nie zje nic co nie jest miesem z makaronem lub ryzem, i pomysle że jak był przybłęda to jadł wszystko.

Posted

Mona ładnie przespała noc, jest nadal zagubiona, niechętnie wraca do mieszkania po spacerze, niby się cieszy ale z rezerwą.
jest kochanym pieskiem, bardzo spokojna, śpi pod stołem,pod nogami byle być blisko człowieka. fajniście sie przeciąga na leżąco:lol:
zrobiłam jedną fotkę, bo strasznie boi się flesza, nie wiem jak wkleić zdjęce?!

u nas teraz jest ładne słoneczko idziemy leżakować.

Posted

kratka76 napisał(a):
Mona ładnie przespała noc, jest nadal zagubiona, niechętnie wraca do mieszkania po spacerze, niby się cieszy ale z rezerwą.
jest kochanym pieskiem, bardzo spokojna, śpi pod stołem,pod nogami byle być blisko człowieka. fajniście sie przeciąga na leżąco:lol:
zrobiłam jedną fotkę, bo strasznie boi się flesza, nie wiem jak wkleić zdjęce?!

u nas teraz jest ładne słoneczko idziemy leżakować.

Wyslij mi zdjęcie na maila.

Idźcie, idźcie, tylko żeby ci mona nie dała nogi.... pilnuj tej wariatki.
I czekamy na relacje z domu.

Posted

oj, kochane monisko :) u nas tez szalala z orzeszkami wloskimi i nie tylko z nimi, podkradala wszystko, co przypomilalo pileczke, by potem tarzac sie po dywanie :) kochana dziewczynka z niej macie cudowna przyjaciolke

Posted

musiałam dzisiaj małą zostawić na dłużej (6 godz):roll:
zachowała się wzorowo, ani siku, żadnych zniszczeń, na dyktafonie też nie nagrały mi się żadne lamenty, nawet chyba nie wskoczyła na łóżko (prosiłam żeby tego nei robiła :nono:) bo nie ma śladów na narzucie, zaniosła sobie tylko moje papucie do posłania:kiss_2:
robię sobie kawkę i idę się poprzytulać:calus: