Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kosu32 napisał(a):
Agata

Masz zdjęcia tego szczylka o którym piszesz w swej sygnaturze?

Aparat mi padł. Jestem załamana , 4 pies a ja musze do pracy. malutka sika i je na potęgę. A ja chyba zwariuję.

Posted

Agata69 napisał(a):
Aparat mi padł. Jestem załamana , 4 pies a ja musze do pracy. malutka sika i je na potęgę. A ja chyba zwariuję.

Agata, mogę ci pożyczyć swój sprzęt. Nie jest to super-maszyna, ale nie jest też byle co.

Posted

plakaty monowe nie przynosza rezultatu. telefon milczy... chyba potrzebne bedzie allegro. a mona jest coraz fajniejsza - to chodzace cudo :) mozecie mi powiedziec, jak dlugo po podaniu srodka na pchly trzeba czekac z kapiela? chcialabym wykapac tego brudaska, ale nie wiem, czy nie zneutralizuje srodka na pchly - miala podany ok tydzien temu. rana po sterylizacji ladnie sie goi. mamy okolo roczna czarna spanielke do adopcji, wiec nie pomozemy ze szczeniakiem niestety. choc piekny jest niemilosiernie - wyglada jak Molly od Muszki. A Mona tydzien temu zostala odrobaczona wiec mozemy ja chyba juz zaszczepic, prawda?

Posted

Jeżeli od podania preparatu minął tydzień to mozna ją śmiało wykąpać, pod warunkiem, że rana po sterylce jest zagojona całkowicie. Inaczej moze dojść do zakazenia. Ja pomiedzy szczepieniami i odrobaczeniami zawsze stosuję zasade co dwa tygodnie. Ale zapytaj weta.

Posted

estote napisał(a):
plakaty monowe nie przynosza rezultatu. telefon milczy... chyba potrzebne bedzie allegro. a mona jest coraz fajniejsza - to chodzace cudo :) mozecie mi powiedziec, jak dlugo po podaniu srodka na pchly trzeba czekac z kapiela? chcialabym wykapac tego brudaska, ale nie wiem, czy nie zneutralizuje srodka na pchly - miala podany ok tydzien temu. rana po sterylizacji ladnie sie goi. mamy okolo roczna czarna spanielke do adopcji, wiec nie pomozemy ze szczeniakiem niestety. choc piekny jest niemilosiernie - wyglada jak Molly od Muszki. A Mona tydzien temu zostala odrobaczona wiec mozemy ja chyba juz zaszczepic, prawda?

możesz ją kąpać i szczepić.
Zrobimy allegro, chociaż widzę, że znowu się adopcje przyczopowały. Ale widocznie ja mam serie: seria zerowa, seria rekordowa.
szczeniaczek już w fajnym Dt, więc nie ma bólu. Mój syn mówi , że jestem Himan. Fajnie wychować sobie takiego syna.....

Posted

u Kory wszystko gra. Nie ma cieszki, jak do tej pory. a Mona biega z pileczka w zebach na spacery.... przyznam szczerze ze ciezko jest jej nie pokochac na zaboj ja juz wpadlam - po uszy...

Posted

dziekujemy za allegro :) mona ukarze sie tez ze zdjeciem w sobotnim wydaniu nowosci. musialam wyjechac na jeden dzien, mona zostala wiec z kolezanka, a gdy wyszly na pierwszy spacer mona wybiegla w poszukiwaniu mnie. kochany zwierz. bardzo szybko przyzwyczaja sie do ludzi, nie wyobraza sobie spaceru bez pileczki, a smycz mozna schowac gleboko w szafie, bo nie jest potrzebna. spi teraz na fotelu niejadek jeden.

Posted

Agata69 napisał(a):
Wyadoptujemy estote razem z moną....:lol:

chyba bedzie to konieczne :) mona wygryzla misiowi stopy i spi... sliczna dziewczyna potrzebujaca domu

Posted

rzeczywiście szybko przyzwyczaja sie do ludzi, po rozstaniu z Estote będzie troszke osowiała, ale sie przyzwyczai, jak będa to kochajacy ludzie którzy jej duzo czasu poświęcą to ni będzie miała czasu żeby tęsknic.

Posted

dzis zadzwonil pan z chelmna. poczatkowo brzmial bardzo dobrze, ale gdy powiedzialam mu jak wyglada procedura adopcyjna uciekl. moze to i lepiej. skoro bal sie wizyty przedadopcyjnej i umowy - nie ma o czym mowic. a mona coraz bardziej sie rozbestwia :)