bigosik Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mona jest fajniutka, myślę ,że prędko znajdzie dobry dom na stałe:loveu: Quote
Agata69 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Czy jest jakiś odzew z ogłoszeń? Jesli nie jedziemy z allegro. Quote
kosu32 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Agata Masz zdjęcia tego szczylka o którym piszesz w swej sygnaturze? Quote
Agata69 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 kosu32 napisał(a):Agata Masz zdjęcia tego szczylka o którym piszesz w swej sygnaturze? Aparat mi padł. Jestem załamana , 4 pies a ja musze do pracy. malutka sika i je na potęgę. A ja chyba zwariuję. Quote
bigosik Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Agata69 napisał(a):Aparat mi padł. Jestem załamana , 4 pies a ja musze do pracy. malutka sika i je na potęgę. A ja chyba zwariuję. Agata, mogę ci pożyczyć swój sprzęt. Nie jest to super-maszyna, ale nie jest też byle co. Quote
estote Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 plakaty monowe nie przynosza rezultatu. telefon milczy... chyba potrzebne bedzie allegro. a mona jest coraz fajniejsza - to chodzace cudo :) mozecie mi powiedziec, jak dlugo po podaniu srodka na pchly trzeba czekac z kapiela? chcialabym wykapac tego brudaska, ale nie wiem, czy nie zneutralizuje srodka na pchly - miala podany ok tydzien temu. rana po sterylizacji ladnie sie goi. mamy okolo roczna czarna spanielke do adopcji, wiec nie pomozemy ze szczeniakiem niestety. choc piekny jest niemilosiernie - wyglada jak Molly od Muszki. A Mona tydzien temu zostala odrobaczona wiec mozemy ja chyba juz zaszczepic, prawda? Quote
Saphira Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jeżeli od podania preparatu minął tydzień to mozna ją śmiało wykąpać, pod warunkiem, że rana po sterylce jest zagojona całkowicie. Inaczej moze dojść do zakazenia. Ja pomiedzy szczepieniami i odrobaczeniami zawsze stosuję zasade co dwa tygodnie. Ale zapytaj weta. Quote
Agata69 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 estote napisał(a):plakaty monowe nie przynosza rezultatu. telefon milczy... chyba potrzebne bedzie allegro. a mona jest coraz fajniejsza - to chodzace cudo :) mozecie mi powiedziec, jak dlugo po podaniu srodka na pchly trzeba czekac z kapiela? chcialabym wykapac tego brudaska, ale nie wiem, czy nie zneutralizuje srodka na pchly - miala podany ok tydzien temu. rana po sterylizacji ladnie sie goi. mamy okolo roczna czarna spanielke do adopcji, wiec nie pomozemy ze szczeniakiem niestety. choc piekny jest niemilosiernie - wyglada jak Molly od Muszki. A Mona tydzien temu zostala odrobaczona wiec mozemy ja chyba juz zaszczepic, prawda? możesz ją kąpać i szczepić. Zrobimy allegro, chociaż widzę, że znowu się adopcje przyczopowały. Ale widocznie ja mam serie: seria zerowa, seria rekordowa. szczeniaczek już w fajnym Dt, więc nie ma bólu. Mój syn mówi , że jestem Himan. Fajnie wychować sobie takiego syna..... Quote
sdal2 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Agato o i pytałas sie swojego weta co z tymi jajnikami u sniezki, i czy nadal mamy sterylizowac te nasze suczki. Quote
sdal2 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 estote a co ta u Kory czy u niej nie wystąpiła czasem cieczka. Quote
estote Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 u Kory wszystko gra. Nie ma cieszki, jak do tej pory. a Mona biega z pileczka w zebach na spacery.... przyznam szczerze ze ciezko jest jej nie pokochac na zaboj ja juz wpadlam - po uszy... Quote
estote Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 mona zostala dzis zaszczepiona przeciwko wsciekliznie i wirusowkom. zaplacilysmy 40zl. dziekuje za wplate :) mona to anielica Quote
Agata69 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Rozliczenie: 29 zł - obroża i smycz 30 zł- odrobaczenie, śr. na pchły 11 zł - część opłaty allegro Quote
Saphira Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No to szukamy domku dla slicznej psiny:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agata69 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Najpojźniej jutro Kasia obiecala allegro dla Mony. Quote
Kasia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Oto wyróżniona aukcja Mony: Wielkie OCZY, cudne USZY - to MONA, suczka 1,5 rok (582977077) - Aukcje internetowe Allegro Trzymam kciuki aby przysniosła jej szczęście...:lol: Quote
estote Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 dziekujemy za allegro :) mona ukarze sie tez ze zdjeciem w sobotnim wydaniu nowosci. musialam wyjechac na jeden dzien, mona zostala wiec z kolezanka, a gdy wyszly na pierwszy spacer mona wybiegla w poszukiwaniu mnie. kochany zwierz. bardzo szybko przyzwyczaja sie do ludzi, nie wyobraza sobie spaceru bez pileczki, a smycz mozna schowac gleboko w szafie, bo nie jest potrzebna. spi teraz na fotelu niejadek jeden. Quote
Saphira Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jak ona przeżyje rozstanie z Tobą :shake::shake::shake: Quote
Agata69 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Saphira napisał(a):Jak ona przeżyje rozstanie z Tobą :shake::shake::shake: Wyadoptujemy estote razem z moną....:lol: Quote
estote Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Agata69 napisał(a):Wyadoptujemy estote razem z moną....:lol: chyba bedzie to konieczne :) mona wygryzla misiowi stopy i spi... sliczna dziewczyna potrzebujaca domu Quote
sdal2 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 rzeczywiście szybko przyzwyczaja sie do ludzi, po rozstaniu z Estote będzie troszke osowiała, ale sie przyzwyczai, jak będa to kochajacy ludzie którzy jej duzo czasu poświęcą to ni będzie miała czasu żeby tęsknic. Quote
estote Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 dzis zadzwonil pan z chelmna. poczatkowo brzmial bardzo dobrze, ale gdy powiedzialam mu jak wyglada procedura adopcyjna uciekl. moze to i lepiej. skoro bal sie wizyty przedadopcyjnej i umowy - nie ma o czym mowic. a mona coraz bardziej sie rozbestwia :) Quote
Agata69 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Czyli odzew jest. To teraz kwestia czasu. z jakiego ogłoszenia pan dzwonił? Quote
Recommended Posts