andzia69 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 jaki malutki piesecek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: gustowne ubranko....ino tylko chyba jej się łapa do dziurki nie zmiesciła:diabloti: Quote
Ada-jeje Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Trzymamy kciuki, w czwartek Prela jedzie do DS. Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ada-jeje napisał(a):Trzymamy kciuki, w czwartek Prela jedzie do DS. no to :kciuki: Quote
blaki24 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Całusek Perełka w ten piekny nosek, jestes Kochana :loveu: trzymamy kciuki zeby miała wspanialy domek:) Shirka tez jest tak ładznie wychowana hihihih :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Tymczasowa pancia poplakala sie przy pozegnaniu z Perla, ale tak to juz jest dajac DT. :placz: Do Piekar Slaskich dotarlam na 14.00 nowa pani juz czekala na Perelcie, powiem krotko domek zwierzolubny, jezeli tylko w parze pojdzie z tym odpowiedzialnosc to Perla bedzie miala sie dobrze. Fotki tez mamy obiecane. :multi::multi::multi: Quote
blaki24 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Witam jak sie miewa Perła po pierwszej nocy w nowym domku ? Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Pierwsza doba Perelki w nowym domu wypadla pomyslnie, :loveu: Perelka zaprzyjaznila sie z dziecmi i chetnie sie z nimi bawi, to znaczy dzieci rzucaja jej jakies zabawki a ona chetnie po nie biegnie. Na spacerkach tez nie ciagnie na smyczy. Noc spedzila w lozku i pani mowila ze zaden grzejnik nie daje tyle ciepla co Perelka. :lol::multi: Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Pewnie zagoniona hanek zauwazy zeby zmienic tytul watku. :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Zadzwonila do mnie nowa pancia z pytaniem czy moze Perle wykapac. Doradzialm jej zeby jeszcze sie wstrzymala bo pogoda nie bardzo i po spacerach bedzie i tak wracac zabrudzona. Kochaja ja wszyscy jak powiedziala, z dziecmi swietnie sie dogaduje i bawi, ale obowiazkowo pcha sie do lozka na co pancia pozwala bo mowi ze to swietny grzejnik. :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Gdzie, ja znow nie widze zadnych fotek :shake::placz: Quote
Ada-jeje Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dzisiaj pancia mowila ze musi jej kupic dodatkowe lozko,:angryy: bo nawet nie chce sie posunac i zrobic miejsca pozostalym osobnikom :mad: a dzieci wprost uwielbia, potrafila sie nawet zerwac ze smyczy bo tak bardzo chciala do dzieci stajac na dwoch lapkch. :lol: Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dzisiaj dzien odwiedzin telefoniczny naszych niektorych wyadoptowanych, i tak powiedziala pani o Perle ze to ona dobrze trafila na tak wspaniala sunie a ja jej na to ze to sunia trafila na tak wspanialych nowych wlascicieli. Wszyscy sa zadowoleni, a zwlaszcza dzieci z ktorymi sunia jest za pan brat i wszedzie gdzie one tam i nasza Perla, oczywiscie i w lozku :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 a gdzie ma spać bullowaty ? tylko w łóżku :diabloti: Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Vektra byl taki czas u mnie ze nie pozwolilam bo przegial, kiedy kazalam mu sie posunac to pokazal mi zeby, wiec musialo uplynac sporo czasu zebym go znow wpuscila :diabloti: do lozka. Zal mi dziadunia bo juz ma 9 lat i napewno kosteczki go bola tak ja mnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts