Marzenuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Kurcze, ja dopiero teraz neta odpaliłam :/ Bo dziś miałam wolne... Głupia, głupia :angryy: Jestem zła na siebie. Mam nadzieje, że Mała się znajdzie, że nic się jej nie stało. Quote
Aggie Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Też dostałam SMSa od Mru. Ode mnie to blisko, ale ja dzisiaj byłam w szpitalu... (nie jako pracownik..) więc sorry za brak odpowiedzi.. W sobotę wyjeżdżam, ale jutro mogę podjechać w te okolice - tyle, że ja oprócz pomocy w lokalizacji/złapaniu/podwiezieniu nic więcej nie dam rady - w sobotę wyjeżdżam na 3 dni - mam 3 samce ON, w domu ciężko chorą teściową. Nie zgodzi mi się mąż na żadne dodatkowe "kłopoty", ale mogę spróbować pomóc jak napisałam. Piszcie jeśli będzie coś nowego. Ja po porannym zdjęciu szwów podjadę się rozejrzeć. Quote
joaaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Mru, dostałam smsa, ale nie mogłam nawet odpowiedziec, bo mam zablokowane wychodzące, sorki. Wysłałam Ci pw. Wróciłam dopiero wieczorem na ursynów, więc i tak nei byłam w stanie podjechać. To odemnie kawałek, ale jakby jutro była potrzebna pomoc przy łapaniu, to dajcie znać, z wyjątkiem wizyty na Strzeleckiego jestem w miarę mobilna, ale nie mam samochodu. Quote
Aggie Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ja mam samochód i w tym aspekcie pomóc mogę zawsze (lub prawie zawsze). Dam znać jeśli coś jutro zauważę.. Quote
mru Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 spoko, dziewczyny :) dzięki za odpowiedź! Quote
clo Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dziewczyny wczoraj jej nie widzialam a dzis rano nie dalam rady podjechac:((czy ktos moze tam podjechac sie rozejrzec? Quote
Kora Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Mam dobra i zla wiadomosc;), zaczne od zlej na te chwile suni nikt nie szuka:roll: a dobra ze wiem u kogo jest i jest bezpieczna, zdjecia dostane mailem trzeba bedzie szukac domku bo Pani ma dwa psy. Quote
mru Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 clo się ucieszy :) a czy wiesz jak to się stało...? Quote
Jo37 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dobrze ,że sunia bezpieczna . Dopiero teraz weszłam na dogo . Jak będą zdjęcia to będziemy szukać domu . Quote
clo Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 hurrra1!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: kora a jak to sie stalo?jak pani ja zlapala?pewnie ,ze bedziemy pomagac szukac domku tylko niech jej do schronu nie odda...czy pani czegos potrzebuje teraz dla suni?jak mozna pomoc?ja teraz na dogo na chwilke bede potem . bo znow lece na uczelnie tym razem ale jak cos to piszcie smsa moj numer to 509 173 446ja chetnie jakos pomoge jesli bede mogla Quote
Kora Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Juz pytalam Pani czy cos potrzeba, ale nie:) Na paluch nie trafi. Quote
clo Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jak cudownie!!!!to czekam an zdjecia zeby sie upewnic czy to nasza sunka realowa;) Quote
Ninti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jestem. Też dostałam wiadomość od mru. A wczoraj wróciłam z pracy o północy... Dobrze,że sunia bezpieczna. Czekam na zdjęcia, pewnie jakiś plakacik do rozwieszenia by się przydał... Cholera, znowu ktoś zostawił psa pod sklepem i powędrował po zakupy pewnie :angryy: Quote
Marzenuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Och jak dobrze, że się sunia znalazła. Quote
pixie Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 super ze udalo sie! :loveu: Kora a jak dlugo moze sunia zostac u Pani?:roll: i napisznam prosze jak to sie odbylo?:crazyeye: juz nie pytam jak sie o tym dowiedzialas, bo wszyscy Cie na Ursynowie i nie tylko znaja,:p wiec i wiadomosci docieraja zewszad...pod Twoj adres watek az goracy z ciekawosci, napiszesz? a jak ja Pani nazwala? moja propozycja to MYSZKA Quote
mru Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 no Kora, nie daj się prosić :) może to będzie pouczające zmienię tytuł wątku jak będzie więcej info :) Quote
Kora Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pani sie jeszcze nie odezwala, wiem ze miala cos z kompem mam jej telefon jutro nie popuszcze. Sunia zlapala sie na smycz przy kluczach bylo jej pewnie juz wszystko jedno, lub czula zapach psow od kobitki wziela ja na rece i do samochodu. Tyle wiem. Quote
pixie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/border-collie-mix-porzucony-szuka-pilnie-domu-131676/ wklejam bo temat tuz obok!!!! zajrzyjcie prosze URSYNOW GRABOW PULAWSKA rozeslalam komu sie da GG Quote
clo Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 pixie zajrzalam do biedaka rzeczywiscie sprawa b.pilna:(( Quote
Kora Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sunia jest piekna i ma katar bo cala byla mokra, ale Pani daje sobie rade:roll: A teraz patrzcie. Quote
clo Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 hurrraaa1!!to jest wlasnie ta sunka o ktora mi chodzilo!!!jak cudownie!:))jaka pomoc potrzebna? Quote
mru Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 czas zacząć realkę ogłaszać :) będzie więcej zdjęć? mam prośbę do WSZYSTKICH z URSYNOWA moja mama w niedzielę i wczoraj znów około 19 widziała błąkającego się po osiedlach tu u mnie w okolicy Belgradzkiej/Lokajskiego małego jamnikowatego pieska w kolorze raczej jasnym, popielatym, może wpadającym w rudy my zaraz po tym wyszliśmy i przeszliśmy całe Lokajskiego i teren szkoły przy Lokajskiego (bo mama widziała tego psiaka przy terenie szkoły) no ale po psie ani śladu :shake: więc jakby coś się Wam w oczy rzuciło to mówcie :) Quote
Kora Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pani Kasia zaloguje sie na forum (obiecala), a w suni zakochal sie TZ i oddadza tylko wlascicielowi;)! Quote
Kora Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Mru po pierwsze zmien tytul szukany tylko wlasciciel;) Po drugie czytajcie co Kasia mi napisala Witam, niestety nie mogę się uaktywnić na waszym forum - nie przyszedł ten mail z linkiem na pocztę i cały czas mi pisze że mam nieaktywne konto. Tak więc napiszę ci co i jak a ty jak chcesz to przekaż dalej. Sunia nie ma czipa ani nie miała żadnych operacji czy zabiegów. Ma jakiś roczek, więc małolat straszny:) już się martwiłam, że jak na swój wiek jest za spokojna ale wczoraj jak dała czadu na spacerze - totalna głupawka - ku mojemu szczęściu. z moimi psami dogaduje się na razie powolutku - tzn. jest bardzo nieśmiała i ucieka pod regał ale za chwilę wyłazi żeby sprawdzić co będzie. Najlepiej dogaduje się z moim małżonkiem bo u niego mu się najlepiej śpi, brzuch wywalony i podgryza jak przestaje ją głaskać. Powiesiłam też ogłoszenia w przychodni Na Uboczu i w sklepie dla zwierząt w pasażu ursynowskim. Jeśli właściciel się nie zjawi po nią to pewnie zostanie u nas. Nazwaliśmy ją ZUZU od Zuzanny - bo to taka dama:) Myślę że mieszkała na parterze bo nie zna windy - boi się ścierek, może ktoś ją tak chciał złapać - a może była nią karana. Nie wygląda na zestresowaną lub maltretowaną - jest raczej zagubiona w nowej sytuacji. Wczoraj zobaczyłam jaka jest szybka i naprawdę to ona może być i z Woli:} Quote
Recommended Posts