tasza1 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 oj dawno nas nie było, dużo się dzieje ale choć naskrobię parę zdań... Taszka daje sobie radę w samochodzie bardzo dobrze - bardzo pomogła nam metoda wożenia jej z przodu - siada w nogach Kuby,wykłada się, kładzie głowę na siedzeniu Kubka i zasypia. ostatnio młody wyjechał na obóz językowy więc jeździła tylko ze mną i spokojnie sobie radziła. nasza dama zaczęła robić się bardzo "nie chce mi się" :evil_lol: dużo śpi, nawet czasami sprawia wrażenie że nie ma ochoty na spacery:diabloti: a jak już wyjdzie to drepcze sobie noga za nogą - nawet wieczorami, kiedy jest już chłodniej. podczas spotkań z innymi pieskami raczej siada sobie spokojnie z boczku i obserwuje. nawet na działce mojej mamy preferuje ugniatanie marchewek... Quote
tasza1 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ooooooooooo właśnie, zagladnęłam co robi gwiazda gdy ja piszę, no i: :lol::lol::lol::lol: Quote
tasza1 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 pozdrawiamy Wszystkich !!! znikam znowu bo trochę zadań na mnie czeka... Quote
Linssi Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 o jaki rudy leniwiec!! http://img14.imageshack.us/img14/8793/p1090236s.jpg :loveu::loveu::loveu: kochana mordka :loveu: pozdrawiamy i agitujemy! adres w podpisie ;) Quote
kika22 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 tasza1 napisał(a): Taszka daje sobie radę w samochodzie bardzo dobrze - bardzo pomogła nam metoda wożenia jej z przodu - siada w nogach Kuby,wykłada się, kładzie głowę na siedzeniu Kubka i zasypia. ostatnio młody wyjechał na obóz językowy więc jeździła tylko ze mną i spokojnie sobie radziła. nasza dama zaczęła robić się bardzo "nie chce mi się" :evil_lol: dużo śpi, nawet czasami sprawia wrażenie że nie ma ochoty na spacery:diabloti: a jak już wyjdzie to drepcze sobie noga za nogą - nawet wieczorami, kiedy jest już chłodniej. podczas spotkań z innymi pieskami raczej siada sobie spokojnie z boczku i obserwuje. nawet na działce mojej mamy preferuje ugniatanie marchewek... Super, ze udało sie Wam z autkiem ;-) A co do nie chce mi sie, to chyba wiekszosc psiakow tak ma przez te upały:roll: Nasza niunia to by wogole najchetniej z domu nie wychodziła. Quote
ewelinka_m Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 co tu taka cisza? a gdzie zdjęcia Taszeńki ganiającej po śniegu? :cool3::cool3: czekamy na wieści i pozdrawiamy! szczęśliwego nowego roku :loveu: Quote
Recommended Posts